ljupka -> RE: Malce dobre glasbe, zelo žlahtnega letnika.... (8.2.2010 14:17:48)
|
Hvala vam ,super ste,sem ful sentimentalen človek,najbolj so mi bile všeč pesmi od mojega 10l pa do 20 l,pol se pa nekako neha,sedanja besedila pa me nekako ne ganejo,da bi rekla vau,ali zaradi nje zajokala kot včasih,še posebaj na Adijevo,DALEČ JE ZA NAJU POMLAD! Pa tud na prvo pesem od Natalije Verboten NAJ ANGELI TE ČUVAJO,pa še ena mi je bila zelo všeč VILE NOCOJ,ne vem gdo poje! Ja pa Marta Zore -ŠE SI TU!To sem poslušala kot 15 letnica in solze so lile v potokih!Takšnih besedil ni več! Ker tudi sama pišem mi je besedilo na prvem mestu! Pa Faraoni-SOLINAR STARI,ta je super! Rada imam tudi narodne,je ena zelo lepa,sam spet ne vem ne gdo poje ne naslova,gre pa nekako tako! NOBENA VEČ TE NE BO LJUBILA KOT SEM TE LJUBILA JAZ,NOBENA VEČ TI NE BO VERJELA NA BESEDICO SAMO....Zelo lepo besedilo! Pa MAMINA RUTA-vedno se spomnem na svojo babico,ki sem jo oboževala in jo še po 5h letih nisem prebolela,vedno se zjočem,ko jo slišim! Spet sem predolga!
|
|
|
|