ronja -> RE: valentinovo (12.2.2010 11:24:18)
|
Superg mu ne bi upala kupit, ker mu morajo sest na nogo, pa pač niso vsi modeli enaki, poleg tega redko dobi svojo velikost (46+) in je pri eni firmi ta številka premala itd... Skratka, če veš, katere nosi, potem super, bo vesel, da mu ne bo treba kupovat, sama pa rajši ne bi. jaz sem mu mislila naredit oznake za rastline oz. za sadike: iz fimota bom naredila mini zelenjavo in jo nalepila na palčke od lučk in napisala gor imena sort zelenjave, ki jo bo gojil. Da se mu ne bo vse zmešalo. Za to vem, da si želi. Ampak ker je valenitnovo preblizu, jaz moram pa naredit še 2 hudi torti (praznovanje 2 rd jutri), plus darila za nečaka končat (je imel rd in se še nismo videli od takrat), plus naredit kostume za nas za pusta... Bo dobil to enkrat malo kasneje. POtem sem mu mislila sešit trenirko, vendar iz zgoraj navedeniih razlogov odpade (je še več dela). Vseeno mu bom pa nekaj naredila za valentinovo: na majico mu bom natisnila crocoducka in kako fajn frazo, ki bo pasala zraven (to tudi vem, da si želi, ker me je že žical, če mu bom naredila tako majco;). Niso ravno klasične ideje, tak da ne vem, če sem kateri kaj pomagala[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image].
|
|
|
|