bobek05 -> Bliža se naš dan - julijke (3.7.2005 14:57:06)
|
Drage JULIJE... Spet se malo oglašam, da vidim kako ste.. Se mi kar smilite, a vsaj vreme se še nekako drži, tako da ni tako hudo.. Danes je bil oz. je moj PDP, naš Anej pa je star že 17 dni. Zdaj pridno aja, zato imam nekaj minut časa, da skočim na RR. Moj :duda: je ful zlato dete - ogromno spi, na 4 ure se zbudimo, pa jemo (vsak dan več!! :bravo: ), pa rase kot goba po dežju - pajacki od 0-3 mesece so mu že skoraj vsi premali.. :( (bo treba po nove) - kaj pa naj, če se je vrgel čisto po atiju (ki meri 2 metra).. Ja, biti mama... Kako naj to opišem?? Karkoli ste kdaj v življenje kaj doživele - NIČ vas ne more pripraviti na to vlogo.. S tem ne mislim, da je to nekaj slabega.. Že ko sem bila noseča sem sanjala o svojem :angel: , mu pela in se z njim pogovarjala, sedaj pa, ko je ob meni, pa so se v meni prebudila čisto drugačna čustva - včasih sedim ob njegovi posteljci in ga opazujem kako spi, solze mi stopijo v oči in v srcu se zavedam, da bi umrla brez njega. Pa ko me pogleda s svojimi temno modrimi očkami in me radovedno opazuje, se čisto raznežim, se sklonim in ga nežno poljubim na čelo in :angel: se mi nasmehne - odprejo se nebesa... 9nebesa Zanj bi premikala gore.. Jaz sem rodila v MB porodnišnici.. vložkov nisem rabla (čeprav sem vzela s sabo 1 paket VIR 80), ker jih je bilo vedno dovolj. Svoje pižame tudi nisem imela, ker se mi tiste njihove vreče nekako niso zdele ne vem kako neznosne - pa še menjavaš jih lahko večkrat na dan če želiš ali pa če se umažeš, npr. s krvjo. Labelo sem imela - pa je nisem potrebovala, higienske robčke pa ful priporočam, ker je v sobah obupno vroče!! pa nihče ne upa luftat zaradi dojenčkov.. Jaz tudi nisem imela svojih spodnjih hlač, pa si jih tudi ne bi oblekla, ker zaradi CR mi sploh ni odgovarjalo, da bi me nekaj spodaj tiščalo in so bile tiste mrežaste hlačke zakon!! Glede na vročino so bili :duda: oblečeni v bombažno majčko z dolgimi rokavi in dolgimi bombažnimi hlačkami na naramnice (za zavezat - strašno nerodna stvar).. NE POZABIT plenic za 1x uporabo, ker teh jim pa primanjkuje. Glede poročnega lista - jaz sem imela zraven fotokopijo, pa me sploh ni nihče vprašal zanjo oz. za poročni list. Dala sem samo vse podatke (birokracije na tone.. :grrr: ) - svoje, moževe, pa od otroka (v glavnem kako mu bo ime) in to je bilo vse.. - mislim, tega papirovja je bila cela gora, ampak nihče ni niti pisnil o kakšnem poročnem listu :zmeden: .. No ja, to bo zaenkrat vse.. Se še kaj oglasim. Držte se drage julije, z vsakim dnem ste bližje svojim sanjam.. P.S.: Mene so vsi opozarjali, da naj se naspim, pa še uživam dokler ne pride :duda: pa nisem poslušala - na srce vam polagam, upoštevajte ta nasvet.. Saj ni tako hudo, je pa na začetku potrebno malo potrpet in se prilagajat (pa naš Anej je itak največji angel, ker mi skoraj vso noč spi)... Cartajte se s svojimi :love: , pojdite ven, razvajajte se.. skratka res uživajte.. LP Bobek
|
|
|
|