Kolikokrat ste .... (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Družina in partnerski odnosi

Sporočilo

golida -> Kolikokrat ste .... (2.7.2005 20:08:08)

...že rekle:"zdej mam pa dost tegale foruma:grrr:(sem obsedena z njim), ampak čist zares dost!"..pa ste se potem hitr spet privlekle nazaj:(? Jest že tamaltavžentkrat.

dinika -> Kolikokrat ste .... (2.7.2005 20:23:25)

Si rečem vsaki dan, pa ne pomaga tako da se ne jezit.
forum:bravo::bravo:

lenika -> Kolikokrat ste .... (2.7.2005 20:28:06)

Nikoli, forum je zame neke vrste sprostitev in tudi izmenjava mnenj.

CatJa -> Kolikokrat ste .... (2.7.2005 20:28:08)

Hja, recimo 10x na dan :zmeden2:

k1 -> Kolikokrat ste .... (2.7.2005 20:34:56)

vsak dan, večkrat na dan :)-:)-:)-:)-:)-, pa ne pomaga.

sem mislila, da sem edina s to težavo :)-:)-:)-:)-:)-:)- , pa ne kaže ravno tako.

bi bila zadovoljna, če bi kaj crknilo na RR, pa ne bi bil dostopen kak teden - mogoče bi se do takrat malo ohladila od njega :zmeden2::zmeden2::zmeden2:

Pupica -> Kolikokrat ste .... (2.7.2005 20:51:59)

Jaz še ne.Sta pa dve "prijateljice"rekli da ga zapuščata zarad mene.No mislim da ni treba ponavljat da sta se privlekli nazaj.:)-:)-:)-
Če je pa zakon RR:bravo::bravo::bravo::bravo:
Samo men pa žal časa zdej zmanjkuje zanj. Tako da ne ne grem, še se bom sem gor privlekla, pa če je enim to prav ali ne, ker brez RR mi živetiiiiiiiiiii niiiiiiiiii:sloncek::sloncek::bravo::bravo::)-:)-:)-:)-

Pilar -> Kolikokrat ste .... (2.7.2005 21:08:59)

Še nikol.

k1 -> Kolikokrat ste .... (2.7.2005 21:15:33)

evo me, spet sem tu.... grrrrrrrr sem jezna sama nase.... :)-:)-:)-:)-:)-

Naja31 -> Kolikokrat ste .... (2.7.2005 22:03:14)

Meni je tudi oblika sprostitve. In vir informacij seveda. BOlje to kot da na TV gledam Vanila SKy. Obupen film.

ZARA -> Kolikokrat ste .... (2.7.2005 22:18:35)

Se ne spomnim...mogoče 1x,ampak ne verjamem...

Naja31, res je obupen tale Vanilla sky,matr!!

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (2.7.2005 22:21:30)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

petra.horzi -> Kolikokrat ste .... (2.7.2005 23:07:26)

oj
čeprov nism še ful aktivna (ceprov sm med aktivnimi uporabniki) sm skoz gor
skoz-20x na dan
pridem, pogledam, mogoče kej napišem,grem
in tko naprej
mami mi je že rekla da mi ni treba skoz bit gor ampak ne pomaga
se beremo
caw

Anonimen -> Kolikokrat ste .... (3.7.2005 0:59:41)

Velikokrat. Takrat pa sploh, ko sem bla priljubljena tarča za napadat (do nekje lani poleti):grrr: itd. Ko so me kakšne razjezile z načrtnim izzivanjem s kršenjem pravil ... pa letos pomladi sem tut že ksor šla. Vem, da sem bla v enem tednu gor vsak dan le 10-15 minut:bravo: Zdej sem pa spet tle .. do naslednjič, ko me kaj razjezijo:grrr:

lp,:fis:

LARIKA -> Kolikokrat ste .... (3.7.2005 7:48:18)

Se mi je že zgodilo,pa ne samo na tem forumu. Tudi za ostale tako pravim da zdej je pa dost, pa vedno pridem nazaj- to bo verjetno sindrom lesi se vrača

Anonimen -> Kolikokrat ste .... (3.7.2005 9:16:47)

Priznam, sem odvisna... ampak nočem stran. Ne mi jemat RR-ja. Kaj bom pa potem delala??? Se mi kar roke tresejo, če nisem gor, pretirano se potim, jezik se mi zapleta,... A so to znaki odvisnosti. Bog ne daj, da bi crknil računalnik.

BigWhale -> Kolikokrat ste .... (3.7.2005 10:31:05)

Jaz precejkrat recem edino: "AAARGHHH!!! Kake kure so tle gor! Take kokosi, da huje ne more bit.."

;)

dory -> Kolikokrat ste .... (3.7.2005 10:54:07)

jah zaenkrat grozne dileme se ni blo...sodelujem ce je komu prav al pa ne..

pupica a mors zmer dregnit tja,kjer je slo ze vse v pozabo?

mamsi -> Kolikokrat ste .... (3.7.2005 13:32:47)

Sm že precejkrat rekla, da bom šla raj na bicikl kot na RR, pa je lažje sedet na RR :)-:)-, pa saj se izobražujemo o taščah in porokah, pa beremo, a ne, saj to je pa ja koristno za splošno razgledanost in boljši besedni zaklad8);)

leah -> Kolikokrat ste .... (3.7.2005 19:22:26)

Zadnje čase vedno bolj razmišljam o tem.Zakaj?Zato,ker je vedno več krega,in ne samo izmenjave mnenj,čemur so forumi,takšni in drugačni tudi namejeni.Vse preveč je napadanja,kritizianja,praznega hvalisanja in narejenga občudovanja in hvaljenja-ter "zaptih družb".Tako,da...bom videla no...:(

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (3.7.2005 21:38:56)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

puncica -> Kolikokrat ste .... (4.7.2005 7:37:08)

Ja kaj pa vem, verjetno še ne, ker ne vem zakaj bi si jemala nekaj kar me razveseljuje in kjer imam prijateljice in sovražnice, pa če se nekatere še tako jezijo name. Sicer pa je zdej boljš ko sem v službi, doma nisem nič več na RR, raje preživim preostale ure s princesko.:bravo::bravo:

baguSka -> Kolikokrat ste .... (4.7.2005 8:31:04)

Vsako jutro ko se zbudim...

Pupica -> Kolikokrat ste .... (4.7.2005 9:46:55)

Teja za to ker MORAM opozoriti druge punce, da če bo kaka rekla da odhaja, da se ne bodo preveč žrle, ker nobena še ni zares šla. Ker RR je itak zakon. In vse se nanj vrača. Samo za to ljubica moja draga:love::love::love::love::love:
Budale se učijo na svojih napakah, pametni pa na napakah drugih;)

Punce mejte se rade:love::love::love::love::love:

Heh zdej pa morem jaz it...pa ne za dolg.:sloncek::sloncek::sloncek:

Anonimen -> Kolikokrat ste .... (4.7.2005 11:02:15)

Za vsako zadevo, ki jo pocnemo, je fajn narediti daljsi premor, ko ugotovimo da se pojavlja odvisnost..

baguSka -> Kolikokrat ste .... (4.7.2005 11:03:12)

Uf pa še kako prou maš. Ampak odvisnost je težko pavzirat.:ups:

Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>