|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vrtec čira čara
7.2.2010 12:58:20   
kajacuk
Živijo!

Sem mamica 14 mesečne punčke ,ki jo zelo skrbi kako bo njena punčka sprejela vrtec. zato me zanjima če ima katera otroka v vrtcu čira čara v savskem naselju kajti mi 15.2.2010 začnemo z uvajanjem.
Kajti 5.2. so me klicali da je prostor v vrtcu in do zdaj še nisem dojela da gre res v vrtec.
Imam 101 vprašanje npr. ali jih dajo na kahlico ,umivajo redno zobke , glede prehrane, spanja ....

Hvala za pomoč!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: vrtec čira čara
7.2.2010 13:53:13   
hubi
Moj otrok sicer ne hodi v ta vrtec, ampak smo ravno tako morali enkrat začeti. Vse stvari, ki te zanimajo, boš izvedela na sestaku z vzgojiteljicama pred začetkom uvajanja. Napiši si kakšna vprašanja, kaj te zanima...
Drugače pa, otroci ne komplicirajo, kompliciramo starši. Tvoja punčka bo hitro ugotovila tvojo naklonjenost ali nenaklonjenost vrtcu in bo prevzela to obnašanje. Bodi pozitivna, pa bo vse ok.

(odgovor članu kajacuk)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.2.2010 21:30:23   
anckabancka
Se popolnoma strinjam s hubi. Se mi zdi, da je bolj stresno uvajanje v vrtec za starše kot pa za otroke.

Vem v katero skupino bo prišla tvoja deklica in lahko samo povem, da sta vzg. in pomočnica super.user posted image Pa tudi skupinica je luštna.

Ponosna mamica petih fantkov :)

(odgovor članu hubi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
8.2.2010 10:02:29   
kajacuk
Verjamem da je za naju uvajanje bolj stresno kot pa za našo punčko , saj zato se pa že psihično pripravljava.

Po odgovoru sodeč bomo v isti skupini. Men so po telefonu povedal v katero skupino gremo pa sem bla tok šokirana da sem pozabila ( mogoče skupina D ).

Po eni strani komaj čakam da začnemo hodit v vrtec user posted image user posted image , da vsaj pride med otroke kajti zdaj je vedno sama z mamico in očijem.

upam da nebomo preveč user posted image .

(odgovor članu anckabancka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
8.2.2010 10:42:31   
PC Baby
Joj, kaj boš jokala. Bodi vesela, da ste sploh dobili vrtec. Ta mali bo ziher boljš, ti boš pa tudi imela mal cajta zase (pa ne glede a bo to doma ali v službi). Pol bojo pa popoldnevi in vikendi toliko slajši z vašo malo pupiko.

PS: Kako sem to korajžno povedala, sama pa že zdaj razmišljam kako bo čez 2 meseca ko gre naš pikec med tujce za 9 ur na dan user posted image

(odgovor članu kajacuk)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.2.2010 21:58:55   
mayci
kajacuk, mogoče samo za informacijo... s tako majhnimi otroki si v vrtcu zob še ne umivajo...user posted image
Sicer pa vama z deklico želim, da se bo lepo in hitro vključila v skupino user posted image

< Sporočilo je popravil mayci -- 12.2.2010 21:59:14 >

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu PC Baby)
Neposredna povezava do sporočila: 6
13.2.2010 23:22:06   
sazi
Sicer ne v Čira Čaro, ampak
Jaz ravno uvajam našo 11,5 mesečnico. Zaenkrat nobena od naju ne joka - ampak mi pravijo in tudi pričakujem, da enkrat pa vseeno pride za njo. V skupini so najstarejši stari 18 mesecev in zaenkrat najmlajša naša, nekaj jih pa še pride. Na kahlico še ne grejo, zob pa tudi ne umivajo (tudi pri 4-letniku ne).
Sem pa sama hodila v Čira čaro, ampak tega je pa že skoraj 1/3 stoletja... še vedno imam vrtec v lepem spominu

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 7
14.2.2010 21:29:24   
kajacuk
Še ena noč ter prvič v vrtec.
Vendar ne v  čira čara kot  so sprva rekli. Sedaj gremo v veternico B4.

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 8
15.2.2010 14:38:14   
barni
Jaz sem raje to prepustila ociju. Jaz bi to tezko izvedla, ker bi mi bilo hudo, pa nisem hotela tega prenasati na mojo pupo.

Tko da sem raje sodelovala na nacin, da sem ji vrtec prikazovala v pozitivni luci, da smo se doma pogovarjali o tem , da smo vedno veselo govorili o vrtcu.

Mislim, da je kar pomagalo, ceprav je bilo na zacetku zelo tezko, tudi za ocija.

(odgovor članu kajacuk)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?