Ola bejbe...mi smo nazaj (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Blink1 -> Ola bejbe...mi smo nazaj (2.7.2005 16:39:46)

Hojla...lep morski pozdrav:):) Smo še slani...se še nismo stuširali, he he...Prispeli včeraj...

Uživali 13 sončnih dni. prvih sedem v Vrsarju....hudoooo zadovoljni:bravo::bravo: apartmaji za 4 zvezdice...čisto novi, s klimo, moderno opremo:bravo::bravo: 1A...Pa samo za 75.000 za 3 za en teden:)

Drugi teden pa smo bili v Umagu...Sol stella maris "mondeno":zmeden::zmeden: Sicer res da 3 zvezdice (izgleda da je kafe avtomat in stojalo za perilo dovolj za 3*), vendar veliko, veliko dražje kot Vrsar in totalno stari bungalovi, oprema adijo...:grrr::grrr: Pa smo se navadili;);)

Neja je bila vse dni super...S tem da ji je zraslo 5 (!!!!!) zobkov:):) in skoraj shodila (križ mi bo stran padel:zmeden: )

No, zdaj pa se moramo na MB navadit:(:( Komaj čakam da bo lepo vreme, pa pičimo na kak bazen:bravo::bravo:

Vidim, da ste ogromno natipkale:ups::ups: Pozdravljene...Se vključujem nazaj;)

soncece24 -> Ola bejbe...mi smo nazaj (2.7.2005 16:42:38)

WB. Kako pa ste kaj meli vreme? Nas preostale v mb je zadnje dni tak zalivalo, da je joj. Nam pa streha pušča. na srečo je luknja ravno nad bano.:)-:)-

Z bazenom pa ne vem če bo kaj v tem vremenu, idite rajši na lent. Je danes ognjemet al ga ni? jaz sem bla tu pa pojma nimam:ups:

Blink1 -> Ola bejbe...mi smo nazaj (2.7.2005 16:48:45)

Baje da je ognjemet danes, ja...Verjetno si bova vzela malo fraj in greva gledat.

vreme smo imeli vse dni super...vedno med 25 in 30 stopinj.:bravo::bravo: Včeraj se je poslabšalo, pa smo šli domov...Uradno bi morali iti pač danes:zmeden:

spacey -> Ola bejbe...mi smo nazaj (2.7.2005 16:49:12)

WB N&N!

Se pravi, da ste imeli 2 različna dopusta... Zdej pa počasi spet navajanje na domač kraj...
Huuudooo! 8) Bravo Neja in njenih 5 zobkov. :bravo:

Lp
:kuza:

Anonimen -> Ola bejbe...mi smo nazaj (2.7.2005 17:37:35)

Dobrodošli nazaj! Sem hotela že zadnjič napisat, pa ste ravno šli na morje, da je ta slika od Neje v tistem klobučku tolk cortkana. Vedno me v dobro voljo spravi s tistimi rdečimi lički. A se vedno smeje? Men se tako zdi.

frutka_ -> Ola bejbe...mi smo nazaj (2.7.2005 21:49:09)

Welcome back!!!!!

Hej, tudi mi gremo na Lent! Se slišimo kaj?!

Upam, da se tudi vidimo!:sloncek::sloncek::sloncek:

Blink1 -> Ola bejbe...mi smo nazaj (3.7.2005 9:18:48)

O Ankica hvala;);) Ja Neja se večinoma smeji...joka samo ko kaj hoče, pa ne more dobit:)-:)-:)- Največja faca je v vozičku....s prstom kaže na ljudi in se jim reži:)-:)- Na morju so jo vsi poznali:)-

Frutka...nisva bila dolgo na Lentu...Šla sva v kino, en giro gor in dol po Lentu pa spat domu:zmeden:

Stran: [1]