Ajvy -> RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del (23.2.2010 10:21:17)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Ajvy a te smem vprašat maš ti na 28 dni m oz. 29? Pa kako se teb začne. Men prvo čist na izi potem se pa 3 dan čist ulije, sem čist seszta, pa 4 dan je hudo potem je pa kr ok. Je bla pa ta mal bolj čudna. Glede hrane je bil pa Nejc tak k Tisa, ma to je blo takoj prepozno. Se spomnim da sva z možekom mu oba kosilo dajala da sva lahko pihala ker drugače je v tak jok padu da ni več hotu jest. Na srečo mine tako obdobje. jst mam na 28 dni...prvi dan je flek...pa blagi krči..drugi dan lije, krč je konstanten skozi dan....kolena me ne držijo, ne morem jest, ker mi je slabo...pol pa itak vse za sabo povleče...pa vedno mam ledene podplate...ne glede na to kaj naredim......pol je pa kul naprej....kt da ne bi bilo nič[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Vem kako je...a mine to obdobje..no, lepo je vedeti....sej se moram nasmejat... Zdej ko je bla bolna..prvi dan ni ničl jedla, ko je itak vse ven letelo...drugi dan tut ne ...no, ob pol sedmih pa zaslišiva magično besedo am ama.....a ha,,,,sva tolk hitela ,da sva ji storila za jest,...k dva butlčka...sva se pol smejala....sma sva bila res tolk vesela.....k je to pomenilo da gre na bolje.....
|
|
|
|