Maksi1 -> RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del (19.2.2010 14:16:40)
|
Živijo. Najlepša hvala za čestitke Zarji. To je moje prvo javljanje na tem delu rr. Žal mi je, da zamujam vaše krasne debate, ampak ne gre drugače. Delala sem 1 teden, potem sem bila 1 teden na bolniški, (Zarja je fasala eno mini virozico - mal vročine, z noska se je cedilo, pa bolj malo apetita - zdej pa je ok), včeraj na Gajinem (od Sunny) žurki, zdej se pripravljamo na jutrišnjo Zarjino zabavo. Ko bo to za mano se oglasim spet. Zakintos - je carski. Edino najbolj brezvezen kraj je Laganas. No, za mularijo, za žurat je odličen, ampak miru pa res ni. Glede na to, da imate tamalo priporočam kaj mirnejšega. Pa obvezno je treba najet avto in it pogledat druge zalivčke (Pa izlet z ladjico je tudi obvezen - ker tista plaža z uno ladjo je 1000 lepša v živo - res tako modre vode ne vidiš nikjer). Če boš rabla še kako info - kar povej. Mi smo bli pred par leti. Močno navdušeni. Na splošno nas je Grčija pritegnila na ful. Že letos bi šli spet na katerega od otokov - nekaj v Jonskem morju, le da letos sanjam, da bi šli pogledat Korziko. Upam, da ne bo ostalo le pri planih. Tako zdej šibam eno pecivo za jutri spečt. Ko se zadeve umirijo, se oglasim spet in potem voščim vsem našim februarskim princeskam in princem. Imejte se lepo!
|
|
|
|