|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del
19.2.2010 14:05:18   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

mi smo dopust že rezervirali user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

je vid ga itak morte da botide dosti sobuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image (sej se hecam) a greste isto k lani?

moj bi rad šel na kubo pa sem mu rekla, da ko bo znal španskouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image no ja sej ne da jst nebi šla ampak res latala se bojim pomoje sem preveč gledala tv in letalske nesreče....

Urša kje v umagu ste pa to bli a ste šli preko agencije al kr direkt? men je pomembno da je tudi dvigalo ker ne mosim benija nosit.... zato smo kupli vozičekuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1876
19.2.2010 14:06:08   
claud

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

IZVIRNO SPOROČILO: claud

Aha...moj si je pa zazelel all inclusive letosuser posted image
V grciji je pa tega bolj malo bajeuser posted image

Ja v Grčiji maš bolj nočitve z zajtrkom, čeprav sem vidla nekaj ponudb tudi za AI. Super odločitva user posted image user posted image user posted image Kdaj pa greste? In seveda a na Zakintos al je tud kak drug otok opcija?

Ne, ni nujno zakintos....pac, na kreti sve ze bila....sicer bi se tja vrnila, ampak sva rekla da greva najprej se kak drug otok pogledat....
Gledava tko da bo ugodno, in finouser posted image
Mi2 sva mela na kreti polpenzion...k sva bla se sama in sva sam zajtrk jedla pol sva cel dan okrog letala, pol pa zvecer na vecerjo...in to je blo super....zdj letos pa ne bomo tok zlo leteci, bi si pa rada prvoscla all inclusive...
in tko kot sva gledala se da dobit AI, hotel 4* ze tm za okrog 1100 ojro za obauser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1877
19.2.2010 14:06:46   
Urša08
Claud zakaj pa naj bi bil tist hotel slab? Pa sej ne veš če bi vse verjel kar napišejo, ljudje včasih tud z ničemer niso zadovolni. Eto mi smo šli par let nazaj na Djerbo v en hotel in je bilo meni oz. nam vse super, od hrane, pijače, zaposlenih, sobe,.. res vse super, moja kolegica gre v isti hotel in vse skritizira user posted image tko da človek ne ve a sva ble sploh v istem hoteluuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1878
19.2.2010 14:07:02   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

mi smo dopust že rezervirali user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

je vid ga itak morte da botide dosti sobuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image (sej se hecam) a greste isto k lani?

itak. imamo dve sobi user posted image user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1879
19.2.2010 14:07:03   
Katjusa

Katjuša men je pa noro it z letalom in sedaj k smo pospremli taščo in tasta je bil Nejc čist navdušen in sedaj malce kukam kam bi šli na kako ugodno varianto. Gledam pa Turčijo, Tunizijo, Grčijo, Egipt. Na koncu bomo pa domauser posted image user posted image user posted image user posted image

v veselem pričakovanju user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a ti prerokuješuser posted image

nikoli ne veš user posted image user posted image user posted image

urša vi kr rezervirajte plačajte in če ne boste mogl it zaradi veselega pričakovanja bomo pa mi šliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1880
19.2.2010 14:08:35   
Urša08
Claud a ti povem kok smo mi dali za Grčijo al pa Djerbouser posted image user posted image user posted image jaz zmer kako ultra last minute varianto najdem da je poceni. Lani se mi zdi ja je blo par variant za ai na Rodusu v last minute za okol 350e

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1881
19.2.2010 14:08:49   
claud

Claud zakaj pa naj bi bil tist hotel slab? Pa sej ne veš če bi vse verjel kar napišejo, ljudje včasih tud z ničemer niso zadovolni. Eto mi smo šli par let nazaj na Djerbo v en hotel in je bilo meni oz. nam vse super, od hrane, pijače, zaposlenih, sobe,.. res vse super, moja kolegica gre v isti hotel in vse skritizira user posted image tko da človek ne ve a sva ble sploh v istem hoteluuser posted image user posted image user posted image

Sj to je to....una turisticna delavka priporocala....gledam komentarje, je 3/4 ljudi cist spljuval ta hotel..... k pol ne ves, pa nisi zihr k se ne bi rad zaj.....user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1882
19.2.2010 14:08:58   
Katjusa

a imate tako da so sobe povezane z vrati tud znoraj?

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1883
19.2.2010 14:09:41   
Urša08
Katjuša mi rezerviramo ponavad 3 do 4 dni prejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1884
19.2.2010 14:10:01   
claud

Claud a ti povem kok smo mi dali za Grčijo al pa Djerbouser posted image user posted image user posted image jaz zmer kako ultra last minute varianto najdem da je poceni. Lani se mi zdi ja je blo par variant za ai na Rodusu v last minute za okol 350e

za 1?
j mi2 sva sla na kreto tud last minute pa naju je za oba prslo 850...z vsem...karte, kotel, takse.....user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1885
19.2.2010 14:11:12   
Katjusa

Katjuša mi rezerviramo ponavad 3 do 4 dni prejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pol nimam upanjauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1886
19.2.2010 14:11:55   
claud

user posted image user posted image user posted image user posted image men je to najbols....naceloma mi gre na zivce gledat pol leta prej....in se mi zdi da bova tud mi2 na konc kaksno last minute udarlauser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1887
19.2.2010 14:12:00   
Katjusa
tko moj čas je potekel.... beni se je zbudil on pi pa itak ne pusti skoraj še dihat neuser posted image user posted image user posted image

mejte se in zmente se kam gremo na dopust bi si lahko kr ljuče od sobe podajaluser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1888
19.2.2010 14:13:24   
Urša08

user posted image user posted image user posted image user posted image men je to najbols....naceloma mi gre na zivce gledat pol leta prej....in se mi zdi da bova tud mi2 na konc kaksno last minute udarlauser posted image

najboljš. Včasih je edin zoprno če ma tvoj fiksen dopust

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1889
19.2.2010 14:13:55   
claud
evo en link kjer si lahko najdete pohvale in kritike hotelov oz destinacij:

http://www.tripadvisor.co.uk/

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1890
19.2.2010 14:15:38   
claud

najboljš. Včasih je edin zoprno če ma tvoj fiksen dopust

Mi2 bi sla kr v juniju....tm okol 21 k je se nizja tarifa....
men bi tud september ugajal, ampak je moj reku da cel poletje pa ne bo caku da bo sel pol septembra na dopustuser posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1891
19.2.2010 14:16:40   
Maksi1
Živijo.

Najlepša hvala za čestitke Zarji.
To je moje prvo javljanje na tem delu rr. Žal mi je, da zamujam vaše krasne debate, ampak ne gre drugače. Delala sem 1 teden, potem sem bila 1 teden na bolniški, (Zarja je fasala eno mini virozico - mal vročine, z noska se je cedilo, pa bolj malo apetita - zdej pa je ok), včeraj na Gajinem (od Sunny) žurki, zdej se pripravljamo na jutrišnjo Zarjino zabavo.
Ko bo to za mano se oglasim spet.

Zakintos - je carski. Edino najbolj brezvezen kraj je Laganas. No, za mularijo, za žurat je odličen, ampak miru pa res ni. Glede na to, da imate tamalo priporočam kaj mirnejšega. Pa obvezno je treba najet avto in it pogledat druge zalivčke (Pa izlet z ladjico je tudi obvezen - ker tista plaža z uno ladjo je 1000 lepša v živo - res tako modre vode ne vidiš nikjer). Če boš rabla še kako info - kar povej. Mi smo bli pred par leti. Močno navdušeni. Na splošno nas je Grčija pritegnila na ful. Že letos bi šli spet na katerega od otokov - nekaj v Jonskem morju, le da letos sanjam, da bi šli pogledat Korziko. Upam, da ne bo ostalo le pri planih.

Tako zdej šibam eno pecivo za jutri spečt. Ko se zadeve umirijo, se oglasim spet in potem voščim vsem našim februarskim princeskam in princem.

Imejte se lepo!

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1892
19.2.2010 14:17:33   
Urša08
Claud junij zna bit superuser posted image user posted image user posted image Mi smo šli septembra na zakyntos na last minute varianto, je blo luštno sam dan je bil že kratek. Mene pa kr zdele topli kraji mikajo, sem včerej že za eno varianto v aprilu na agencijo klicala kok pride za Nejcauser posted image user posted image user posted image Očitno mam dost zime.

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1893
19.2.2010 14:18:51   
Urša08
Maksi lepo da si se oglasilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1894
19.2.2010 14:19:13   
TAMIKA3

a imate tako da so sobe povezane z vrati tud znoraj?

ne user posted image imamo pa babyphoneuser posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1895
19.2.2010 14:19:31   
sjmm
hvala punce za vaša mnenja...no se je tudi svakinja kr dol prjavla s familijo, ker noče prepira s svojo mamo, ker so skoz na nož z odnosom..tko, da bo pri nas za goste sam tortica...smo se enoglasno odločili, čeprav je moj reku, da bomo torto kr gor na mizi pustili, mi pa bomo šli na izletuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...v glavnem sem se že mal ohladila k sem vam povedala in ste me pomirile...sem zelo hvaležna...carice steuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

grem pačinke pečt...majči že v pogonuuser posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1896
19.2.2010 14:23:33   
claud
ursa......mene tud kr greje zdele....user posted image

maksi te bom emajlirala ce bom rabla kaksno info..huser posted image vala

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1897
19.2.2010 14:26:01   
Urša08
baki spet boš ves čvek zamudlauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1898
19.2.2010 14:26:46   
claud
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1899
19.2.2010 14:28:04   
TAMIKA3
tristan že izpod  user posted image
se je posračkal od glave do pet user posted image user posted image user posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?