|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del
15.2.2010 19:17:48   
Urša08
Onasiss super za razvajanje v savniuser posted image user posted image user posted image user posted image Kdo vama je pa otroka počuval? Pa breavo Eviti za prve besede in seveda za samostojno hranjenje, bravouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1351
15.2.2010 19:18:56   
Onasiss
uh... ravnokar sem dobila obvestilo, da imam rezervirano knjigo o Browna...izgubljeni simbol... jeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  spet ne bom nič spala...user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1352
15.2.2010 19:19:24   
Onasiss
o..... Urša.....kako kaj??

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1353
15.2.2010 19:19:55   
Urša08
Onasiss glavo hladim user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1354
15.2.2010 19:20:27   
Urša08
Onasiss kako kej tvojedva sončka? Uživata? Ste zdravi?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1355
15.2.2010 19:20:33   
Onasiss
sem šla brat....user posted image ... kako predavanje ste pa to imeli??

So what....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1356
15.2.2010 19:22:57   
Onasiss
Mi smo zdravi... trkam, vrtec ok, se je navadila, oba sta polna energije.

Včeraj sta jih moj oči in njegova čuvala.... user posted image user posted image user posted image  mislim, da jih imata za celo leto  dovolj....user posted image user posted image user posted image user posted image ...ne...saj ne...sta bila zelo navdušena, sploh nad tamalo... Vito ju pa itak okrog obrne....user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1357
15.2.2010 19:26:01   
Urša08
Ma predavanje o zobkih, pa umivanje zobkov, potem pa še pregled. Vse skup smo bli tam 1,5 ure ma tooo muchuser posted image Lepo da sta bla navdušena nad tamalima. Pa sej kaj pa je dedijem in babicam lepšeuser posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1358
15.2.2010 19:26:17   
Onasiss
Se morm še pohvalit, da je bila danes druga noč, ko ponoči nisem imela obiskovalcev v postelji....user posted image user posted image user posted image

Aja.. jaz bom torto naredila sama s  pomočjo nekega prijatelja, ki je kuhar.... upam, da nama uspe narediti hello kitty torto....user posted image user posted image ...in da ne bo ven prišla kaka pikapolonicauser posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1359
15.2.2010 19:28:50   
Urša08
Onasiss uvau za take nočke user posted image user posted image user posted image user posted image Pri nas je zadnje čase to misija nemogočeuser posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1360
15.2.2010 19:29:44   
Urša08
Aja za torto pa ne sklrbi, sigurno bo lepo izpadla, pa itak boš mela še pomočuser posted image Boste meli v soboto praznovanje?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1361
15.2.2010 19:32:05   
Onasiss
Urša...samo Vito spi v svoji postelji, Evita pa ga nekaj lumpa, ampak saj bo....

Praznovali bomo pa kar cel vikend, v soboto eni, drugi v nedeljo....ah bo že.... važn da se fešta...user posted image

So what....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1362
15.2.2010 19:32:57   
Onasiss
šibam... imam občutek, da se bosta sfajtala....user posted image user posted image user posted image ... ne vem kdo koga tepe..... ups tole bo še napeto....user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1363
15.2.2010 20:02:00   
Urša08
punce lahko nočko. Jaz grem mal kavč peglatuser posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1364
15.2.2010 20:14:22   
tanci29
čao

ČESTITKE KOLUMBO IN MAJU za 3 leta...

mi smo ok...služba bla fajn...sam rabla sem mal več k urco da sem pršla od šihta dam...user posted image user posted image user posted image ...drgač žvim pet minut od šihta z avtom...

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1365
15.2.2010 20:15:04   
tanci29
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss

VSE NAJBOLJŠE TRISTANU IN EVI.......

user posted image

tudi od nas poljubčkiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1366
15.2.2010 20:19:18   
tanci29
prej mi je kar stisnilo in poslalo...uglavnem vas nisem brala k ste čveke

gremo se čofat pa spat...mami gre brat knjigo(onasiss si me zadnč zdrmala sem jo mogla kupit)...pol pa pogledam gospodinje in pičim spat...spet okol polnoči....pri nas so še kar vedno dežurstva ponoči in spanje vseh 4ih u tavelki postli...

imejte se skrajno lepo

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1367
   [Brisano sporočilo]
15.2.2010 20:38:51   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tanci29)
  Neposredna povezava do sporočila: 1368
   [Brisano sporočilo]
15.2.2010 20:45:27   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1369
15.2.2010 21:04:04   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss

Mi smo zdravi... trkam, vrtec ok, se je navadila, oba sta polna energije.

Včeraj sta jih moj oči in njegova čuvala.... user posted image user posted image user posted image  mislim, da jih imata za celo leto  dovolj....user posted image user posted image user posted image user posted image ...ne...saj ne...sta bila zelo navdušena, sploh nad tamalo... Vito ju pa itak okrog obrne....user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za varuške..pa seveda razvajanje

kako je kej drgač pri vas...ste že čist in new ritem vidimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1370
15.2.2010 21:04:57   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

čao

ČESTITKE KOLUMBO IN MAJU za 3 leta...

mi smo ok...služba bla fajn...sam rabla sem mal več k urco da sem pršla od šihta dam...user posted image user posted image user posted image ...drgač žvim pet minut od šihta z avtom...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1371
15.2.2010 21:10:19   
sjmm
Vidim, da vas je večina kaput...mal user posted image , pa mal mulčki, pa zobarčki...ah, men je pa moj čist urnik sfuzlal...smo mogl dons nujno v šoping, čeprav gremo ponavadi v torek, ampak on si je zapiču dons ....smo šele ob 6h štartal...no, pa je bil maj tak angelito, da sva vse nabavla, pa še v Okaidiju sem malemu en frajerski puloverček kupla in 2 majčki...zdej sam še eno fajn trenirko rabi in en pok bodijev...pa bo za en cajt kr mir...no jutri gremo menda v primorske kraje na dopoldanski izlet, pol domov na kosilo...morm še kej prpravt...pol gre moj delat....jz bom pa tortico pripravlala, ker imamo v sredo prvi del žuranja

no, vsi bolančkani...hitr se pocelite...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

vsi zmatrani...fajn se naspančkite....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image cote zlagat...k ponavadiuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1372
15.2.2010 22:16:42   
Onasiss
Evo ... ura je 22:10... meni je odtekla voda in šibamo u porodnišnico... še prej pa varuško poklicat, Vita oblečt ... in gremo...user posted image user posted image user posted image ... pri nas se je 1 leto nazaj ob tej uri začela akcija....potem sva pa še s tastarim u p. film z Angelino Jolie pogledala, pol smo šli pa okol polnoči u porodno.... user posted image ...no tam pa se je vleklo ko nudelj...

tanci.... upam, da si lepo preživela prvi delovni dan.... a ne kok je grozno k se moraš na nov sistem navadit? čeprav meni ni tako hudo....

kolumbo....user posted image user posted image user posted image ...pridem...ko bo kaj časa...ne boš verjela sem  non stop na 1000...sploh ta teden....

sjmm...uauuuuu ...a bo en spet lep.....user posted image ...pa lep izletek, naužijte se primorskega zraka....user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1373
16.2.2010 7:12:55   
tanci29
jutro

sjmm-uživejte na primorskem...

onasiss-ma sej ni tok hudo...sam za kuhno si morm nov ritem ustvartuser posted image ...sem učeri popoldne skuhala za dones, dons bom pa za jutri pa tko naprej....

ajde papa

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1374
16.2.2010 7:18:22   
tanci29
ambrož, peter in evita vse najlepše in najboljše za prvi rojstni dan. še naprej bodite tolk fajn otročki in naj vas mamice in očiji prov fajn ubogajo....pa veliko igraččččččin eno fajn dobro in lepo tortooooooo

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?