baki -> RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del (14.2.2010 10:36:25)
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO Pozdravljene...vsoboto zjutraj smo Mihaila peljali v dezurno ,ker je ponoc imel vrocino,dihat ni mogel...somu slikali pljucka in ugotovili da ima bronhitis[sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif]Vsredo ,ko sem pa klicala da grem k p me je sestra komaj sprejela ,ces da ma guzvo in da naj mu noseka pucam,itd...pa sem jo pol se enkrat poklicala in kr vsiljivo rekla da bi prisla na pregled ,ker mihailo ni tak jokav kot je danes,ga verejtno nekaj boli...takrat ga je grlo bolelo in ker ni dobil nic se je itak razvilo v se hujse...zdaj imamo ab ...zdaj mu se vedno full cistim noseka ,ponoci je skoz jokal ker ga dusi in ko mu nosek spucam lahko naprej spi dokler se spet ne napolni...ampak se cuti da je ab prijel...ne skrta vec tok...v tor imamo kontrolo pri nasi p,me prav zanima kako boodreagirala ,ker v sredo je rekla DA NI NIC HUDEGA,no sej mogoce res ni blo ,sam jaz ne vem kako ni nic slisala da skrta cez sem jaz[sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif] zdej če ima AB pol bo šlo nazaj.boš vidla sej bo bolš[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]
|
|
|
|