Deja -> RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del (12.2.2010 17:35:42)
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO O kak sem jezna...glede mozeve slube...ima ze 20 pogodb ,dela vec kot dveleti v enem podjetju in mu ne morjo dat za stalno[sm=hudicek1.gif] ...Ga je sel zdaj vprasat in je rekel da ni sans...sam zdj pa ne bova veccakala in bo sel na inspekcijo,ker so rekli ce mu podveh letih ne bo dal da naj pride in da mu bo moral dat al odpoved al za nedolocen cas...[sm=hudicek1.gif] [sm=hudicek1.gif] [sm=hudicek1.gif] [sm=hudicek1.gif] Mihailo- tak se dela.... pri nas v vrtcu je tudi tako, delaš za 3m, pa pol leta, pa spet 3m.... itd.... če dobiš za leto dni je pravi luksuz.... če pa katera reče da se ji to ne zdi vredu, pa šefica reče, da naj da odpoved... da sej jih ima dovolj ki rabijo službo in jih ne bi motilo imet pogodbo za določen čas....jaz delam za določen čas že 5.leto... pa sem tiho ko rit in upam da bo z novim šolskim letom kaj drugače.... IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO Mihailo je spal 1h...ni mogel dihat,sem mu morala nosek spucat in zdj spi ampak vseeno tesko diha ah ta prehlad Mihailo - a si mu dvignila vzglavje? ker pol lažje dihajo..... naš ima dvignjen celo posteljico... sem pri glavi podstavila pručko in sedaj cela postelja visi, ampak naš dečko takrat ko je prehlajen brez problema diha...
|
|
|
|