Deja -> RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del (9.2.2010 20:17:14)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Deja ojla Čebel@! kako kaj? ej bo bo,hvala[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] pa vi?ste zdravi? Ja zdaj smo zdravi.... smo malo bli bolani prejšnji teden - zgleda da sem nekaj iz vrtca prinesla - je nosek spuščal, pa ene 3 dni je kašljal, zdaj pa smo zdravi - smo imeli danes cepljenje. Pa je jokal takooooo, da se mi je srce paralo. No po "mučenju" pa smo šli še malo v šoping, pa smo kupili 1. copatke - vzeli smo Superfitke, sva z možem primerjala Cicibanove in Superfit, pa so slednje full mehkejše, pa se mi zdi da bojo boljše... Šli smo še v H&M, samo tam smo kupovali bolj na hitrco (je mojega možeka začela bolet noga - in potem ga vse nervira) sem pa vseeno kupila eno trenirkico (spodnji del) za 4,95€ in rdečo srajčko z motivom Star Wars za 3€ Onasiss - ja sej pri nas je tudi skoraj blo tak, da bi mi ostali brez dopusta v prikolici, pa sta moj mož in tast udarila z nogo v tla (prikolico je kupil tast). Ker v prikolico hodijo na dopust še svak z otroki in so si kar začeli zmišljevat, da bi eni kolegi tudi šli pa tak.... pa je moj tast rekel da NE, ker prikolica je za NAS - ožjo familijo in ne za tuje ljudi. In tako imamo rezervirano konec junija-začetek julija 14dni in upam da 2tedna v avgustu....
|
|
|
|