|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del
24.2.2010 10:47:18   
petrušk_
claud čestitam za spanje.....za stanovanje je pa najboljš da ga pelješ pogledat in če je res tko cool ga bo itak ambient prepričal :)))
mal zaigraj še na to vižo, da so še stroški ful cenejš izven lj kot pa v lj user posted image user posted image

malčka pa zadnje dni do pol 10h ne spravim spat...no ja sj sm mal tud sama kriva, k je tolk luštna pa naspidirana zvečer...pokaže vse vragolije k jih zna user posted image user posted image

lp

petrušk_

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2551
24.2.2010 10:47:31   
Urša08
Sjmm eno vprašanje. Zdele sem zložila lazanjo in sem dala gor omako + bešamel in nimam dovolj platk za še eno vrsto a se lahko konča kr tako da dam zdele samo še sir gor al morem dat še ene platke + bešamel? A veš da sem tale zaključek mal pozablauser posted image hvala ti

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2552
24.2.2010 10:59:46   
Čebel@
dan

sem vas prebrala,pa je preveč za komentiratuser posted image ........podatki pri 1 letu:8700g in 72cmuser posted image user posted image user posted image .....je malo zajokala,pa je bilo takoj doberuser posted image user posted image user posted image smo šli še v millerja po zalogo pleničk,zdele gre pa Hanči pančkat,jaz pa še malo za knjige.......jutri sem frej,tko da se bom lahko dopoldan šee učilauser posted image user posted image user posted image

lepo bodite

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2553
24.2.2010 11:01:24   
Urša08
čebel@ lepe mere user posted image user posted image user posted image user posted image podobno kot Žiga user posted image Bomo jutri držale pesti zateuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2554
24.2.2010 11:02:28   
Čebel@
aja....

vsem ki iščete hiške-držim pestkeuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image za tiste ki jih potrebujete

salt...hana je imela tud full suho kožo po ličkih in ji je pomagala bubchen za občutljivo kožo-ampak je trajalo ziher 14 dni da ji je nucalo,tko da moraš redno mazati

ajde papa

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2555
24.2.2010 11:03:43   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

čebel@ lepe mere user posted image user posted image user posted image user posted image podobno kot Žiga user posted image Bomo jutri držale pesti zateuser posted image user posted image user posted image user posted image
hvala-ob 16.00 imam izpit.........me je full strah ker sem se zelo malo učilauser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2556
24.2.2010 11:09:01   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

hvala-ob 16.00 imam izpit.........me je full strah ker sem se zelo malo učilauser posted image

čebel@ sej bo, naredila si vse po svojih močeh user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2557
24.2.2010 11:15:21   
petrušk_

čebel@ sej bo, naredila si vse po svojih močeh user posted image user posted image user posted image user posted image

čebel@  držim pesti :)user posted image user posted image user posted image

petrušk_

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2558
24.2.2010 12:40:09   
sjmm

Sjmm eno vprašanje. Zdele sem zložila lazanjo in sem dala gor omako + bešamel in nimam dovolj platk za še eno vrsto a se lahko konča kr tako da dam zdele samo še sir gor al morem dat še ene platke + bešamel? A veš da sem tale zaključek mal pozablauser posted image hvala ti

joj, spet sem sigurn prepozna a neuser posted image user posted image user posted image , sam sva šla sonček lovit, pol pa celo taščo pozdravt k je rekla, da se kr mim izmuzneva, sam če se po sprehodu dol ustaviva, ga ona s čokolado nafutra vpričo mene, jz pa rada vidim, da svoj obrok sadja zaužije in gre na spanček približn ob isti uri...sam kako bi to dopovedal t..pim

lahk se konča s sirom...itak si tko nardila, a neuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2559
24.2.2010 12:41:38   
sjmm

dan

sem vas prebrala,pa je preveč za komentiratuser posted image ........podatki pri 1 letu:8700g in 72cmuser posted image user posted image user posted image .....je malo zajokala,pa je bilo takoj doberuser posted image user posted image user posted image smo šli še v millerja po zalogo pleničk,zdele gre pa Hanči pančkat,jaz pa še malo za knjige.......jutri sem frej,tko da se bom lahko dopoldan šee učilauser posted image user posted image user posted image

lepo bodite

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image hanči..lepo pančkaj, mami pa pridno piflatuser posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2560
24.2.2010 12:44:21   
MIHAILO
CEBEL drzim pesti se jaz in Mihailo...

Mi smo ok,nisem mela nic casa za rr ,ker sem od jutra pucala stanovanje zdaj pa se kosilo delam...po kosilu pa pride prijateljica z fantkom ,ki je 3m starejsi od Mihaila...me prav zanima kako se bosta igrala ,ker se nista ze dolgo videla...takrat se se nista mogla igrati ,ker sta bila se majhna...

Mihailo pa fullll hodi cezdalje vec...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2561
24.2.2010 12:45:35   
Urša08
Ekola lazanja je čist ready za v pečicouser posted image user posted image user posted image Miza je že pripravljena, kuhinja pospravljena, možek na poti tko da samo še ostale počakamo in bomo lahko skup pojedli kosilo. Upam, da bodo vsaj zadovolni.

Sjmm joj tale tvoja tašča, a veš jaz pa kr strogo povem da čokolade pa ne in moram priznat da sem pri Nejcu en tak hud red glede hrane uvedla da pri Žigu kr nč ne upajouser posted image user posted image user posted image Zadnjič dam Žigu mal pijane neveste pa mi mami koj prjavi sej če bi mi to Nejcu dal bi nas že nekam poslalauser posted image user posted image user posted image user posted image ja sem bla kar oštra, no sej sem tud pri Žigu, ena meja more bit in otrok je fino da ma lepo obroke ob urah.

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2562
24.2.2010 12:46:34   
sjmm
sva se navozičkala, zdej sva šla več dni zaporedoma in je spet ful priden v vozičku, lepo sedi in kr neki skoz dudico komentira...pa čist je out, če kje kakega kužija ali mucko zagleda, bi kr poletel tjauser posted image user posted image user posted image user posted image ...moj sonček zlati

zdej je kr en napitek s sadjem in žitaricami spil, pa mal žemljce in mandarino...zdej je koma..upam, da vsaj 1 urco

Miha je že doma, pomalical..zdej bo stavke pisal

jz pa sem si še en kofi prvoščla, pol pa kej v pisker vržt...sem se odločila, da bo kr kremna polenta, zelenjavna omakica in še kaka malenkost...itak bomo ju3 imeli bol slavnostno kosilo, ker pride moj oči in njegova žena še za Majčkov rojstni dan

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2563
24.2.2010 12:50:28   
sjmm

Ekola lazanja je čist ready za v pečicouser posted image user posted image user posted image Miza je že pripravljena, kuhinja pospravljena, možek na poti tko da samo še ostale počakamo in bomo lahko skup pojedli kosilo. Upam, da bodo vsaj zadovolni.

Sjmm joj tale tvoja tašča, a veš jaz pa kr strogo povem da čokolade pa ne in moram priznat da sem pri Nejcu en tak hud red glede hrane uvedla da pri Žigu kr nč ne upajouser posted image user posted image user posted image Zadnjič dam Žigu mal pijane neveste pa mi mami koj prjavi sej če bi mi to Nejcu dal bi nas že nekam poslalauser posted image user posted image user posted image user posted image ja sem bla kar oštra, no sej sem tud pri Žigu, ena meja more bit in otrok je fino da ma lepo obroke ob urah.

ja, red mora bit, a ne...jz se ga skušam držat pri vseh ta velkih, ta malih in ta starih...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , sam enim se pač ne da dopovedat...moja mami me zmeri vpraša..kaj lahk da..pa ne sam Maju tudi ostalim...sam...kva čmo....jz Maju tu in tam dam po kosilu namesto skutke ali pudinga kako kinder...takrat se mi pač zdi primerno...ali pa mu zjutraj na gres naribam eno malo milkico...sam to 1x / 14 dni...bi blo fajn če bi bil mal manjx posračkan....včasih je tud 4x na ful....kako pa ima Žiga to urejeno??

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2564
24.2.2010 12:50:36   
Urša08
sjmm jaz pa čakam mojga da skup en kofetek popijeva, mi je tok luštno v dvoje pituser posted image Itak pa danes kej velik ne bomo nardili, malce druženja pa bo dan naokoli. Se je pa svekec ponudil če lahko mal tamaledva "ukrade" user posted image user posted image user posted image tko da najbrž še kaka urca pade samo za naju z user posted image . Pa sej bo pasalouser posted image  

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2565
24.2.2010 12:51:21   
sjmm

sjmm jaz pa čakam mojga da skup en kofetek popijeva, mi je tok luštno v dvoje pituser posted image Itak pa danes kej velik ne bomo nardili, malce druženja pa bo dan naokoli. Se je pa svekec ponudil če lahko mal tamaledva "ukrade" user posted image user posted image user posted image tko da najbrž še kaka urca pade samo za naju z user posted image . Pa sej bo pasalouser posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za takega svakca

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2566
24.2.2010 12:53:47   
Urša08
Sjmm a Maj tipoje skutko po kosilu? uf dober je, pri nas je to popoldanska malica in je sit po skutki 3 urceuser posted image user posted image user posted image Glede kakanja, je bil dons že 3 x pokakan in to bolj na mehko da se lepše izrazimuser posted image user posted image user posted image pomoje zarad zobkov. Mu pa jaz dam na gres kakav ker drugače ne bi jedel, mu morm še za pit ponudit mogoče pa bo, ker samo mleko je fuj. Kakšen napitek si pa dala Maju to?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2567
24.2.2010 12:55:05   
sjmm
Mi2 z Mihcem sva ugotovila, da se nama prov nič ne da.......kr mal počivava

ej, urša super za cajt z user posted image , men bi tut pasalo, sam dons ni do poznega večera nič izledov za kaj takega....no, pa še zvečer me čakajo cunje...se spet utapljam v njih, ma ne vem kak manekenov imamo mi pri hiš...pa še za Jana morm imet mal več prpravlen...k v pondelk gre na bordanje za 5 dni na Pohorje

claud....moj je čist firbčen kje v Litiji, kok velil in kok dnara???...sem ga čist razpalila...je že skor spokuuser posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2568
24.2.2010 12:56:23   
Katjusa
Čebela stiskam pestiuser posted image user posted image user posted image

Jst sem se dons lotla pomivanja terase in kaj so šli sosedje mimo pa sem rekla a greste kr mim in so se oglasli te pa smo zdej čvekele otroc so se igral in moja terasa je lepo počakala, zdej je pa ne smem it ks ta šla tamala 2 ajat in imata okno naravnost na teraso in se vse sliši tak, da ju3user posted image

jst grem pa zdej na kosilceuser posted image user posted image user posted image user posted image

dons mi ni treba za ju3 kuhat ker bo moj doma in bom jutri sveže kuhala tko da imam dosn dan off:) sam pol grema s florčitom k zdravniku držte pesti, da bo zdrav in da lahko gremo venuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2569
24.2.2010 12:59:49   
Katjusa
sem včeraj mojmu bratu povedala kake imate nekatere sestre, da bi vam računale varstvo in je reku to pa ni slaba idejauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem rekla v sanjah..... moj brat je nor na otroke in nekaj časa je bil ful utesnjen in se nikakor ni mogu sprostit tko, da florjana je zamudil z benijem pa tko uživa... no sej s florjanom tud se ful igrata k 2 otroka sta.... in včasih mu jih dam za kake pol ure k morem jst kej nardit pa jih pustim same in uživajouser posted image user posted image user posted image zadnič sem mogla nekam skočt in jih je pazu pa sem ga poklicala, da če je beni kej sitkan da mu nej da mal kruheca, da je najbrž lačn in frajer se je znadu pa mu juhico skuhaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2570
24.2.2010 13:00:40   
sjmm

Sjmm a Maj tipoje skutko po kosilu? uf dober je, pri nas je to popoldanska malica in je sit po skutki 3 urceuser posted image user posted image user posted image Glede kakanja, je bil dons že 3 x pokakan in to bolj na mehko da se lepše izrazimuser posted image user posted image user posted image pomoje zarad zobkov. Mu pa jaz dam na gres kakav ker drugače ne bi jedel, mu morm še za pit ponudit mogoče pa bo, ker samo mleko je fuj. Kakšen napitek si pa dala Maju to?

Ja, kadar imamo a la mineštro juhe...take goste z zakuho, ali pa da je samo glavna jed brez juhe, potem poje še eno MU s podloženim sadjem ali pa Alete puding

ja, pol tud tvoj dost sračkauser posted image user posted image user posted image

Hipp napitek...po 8.mescu iz milerja...v steklenički k sokci...sam je tak ful gost..sadje + žita...mi pač ne jemo mesa, pa mu več raznih zadev z žiti ponujam...pa ima vse raduser posted image ...itak ne vem od kje je tak suhec k papca k ta velk...najbrž take sorte, pa vse mu je dobro

joj, naš pa čedalje bol mleko...sploh Aptamil k je bil že skor bljek na flašo...zdej če jo vidi kje kako, ko je še kak ostanek notri...ma to bi vse spil...zjutri je itak okol 6h še zmeri zakon...spije tam 200-230..s čokolinom ali keksolinom ali 7 žit....zvečer k gre spat pa sam AM, pa včasih malo kakavčka

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2571
24.2.2010 13:01:23   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

Čebela stiskam pestiuser posted image user posted image user posted image

Jst sem se dons lotla pomivanja terase in kaj so šli sosedje mimo pa sem rekla a greste kr mim in so se oglasli te pa smo zdej čvekele otroc so se igral in moja terasa je lepo počakala, zdej je pa ne smem it ks ta šla tamala 2 ajat in imata okno naravnost na teraso in se vse sliši tak, da ju3user posted image

jst grem pa zdej na kosilceuser posted image user posted image user posted image user posted image

dons mi ni treba za ju3 kuhat ker bo moj doma in bom jutri sveže kuhala tko da imam dosn dan off:) sam pol grema s florčitom k zdravniku držte pesti, da bo zdrav in da lahko gremo venuser posted image user posted image user posted image user posted image

držimo pesti za Florčijauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2572
24.2.2010 13:04:07   
sjmm
no, se vidi da mali spi...jz pa tlele zabušavam....no, se grem česa lotit...vsaj kosila, pa Mihcu pomagat stavke o nekem glasbilu sestavt...baj za zdaj!user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2573
24.2.2010 15:08:10   
claud
sjmm: evo sam zate in tvojgauser posted image
http://www.nepremicnine.net/nepremicnine.html?id_regije=1;nep=1;posr=1;detail=5233221;pic=570287.jpg

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 2574
24.2.2010 15:47:37   
simonakr
Dan!
Mere pri enem letu: 8940 g in 72 cm! Pikico smo dobili in smo malo jokali, ni pa blo nč hudga!

Drugač smo zaposleni na 3 šihte, včasih sploh nimam časa zase :-(, zdej pa še tamala ratuje tečkasta tko da laufam

Vsem ki potrebujete user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa vsem čestitke za nazaj in za naprej! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?