|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del
9.2.2010 17:20:23   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

čebela-kje maš zdravniškega
na topniški

kje na topniškiuser posted image ...jest sem drugač doma na topniški...sam nimam pojma kje delajo zdravniške
topniškča 4-ena bela stavba(no več jih je na kupu)-media center(se mi zdi)

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 226
9.2.2010 17:21:15   
Čebel@

no da malo pohvalim mojo čmrlo...ful je bila pridna v vrtcu, ko sem jo oddala ni nič jokcala, lepo je pankala...no hrana ji še ne diši...ful jo je pohvalila vzgojiteljicauser posted image user posted image
bravo,pridna Hani baniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 227
9.2.2010 17:21:33   
tanci29
ja se mi zdi da vem...ma ene 500m od mene...a prideš na kofi

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 228
9.2.2010 17:22:20   
Čebel@

ja se mi zdi da vem...ma ene 500m od mene...a prideš na kofi
odvisno kdaj bom fertik,ok

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 229
9.2.2010 17:24:16   
Čebel@
tanci....ob kareri uri pa oddaš otroke v vrtec?

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 230
9.2.2010 17:25:16   
tanci29

hano peljem malo čez osem. erik pa ne vem a bo šel jutri al ne...drugače ga itak pelje moj možek.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 231
9.2.2010 17:27:16   
tanci29
joj sem pozabla na juho, sem jo dala več kot dve uri nazaj kuhatuser posted image ...ajde jo grem odstavt, pa prelit.

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 232
9.2.2010 17:27:38   
tanci29
aja sjmm kapučinček je pasu fulllllll

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 233
9.2.2010 17:29:04   
Čebel@

hano peljem malo čez osem. erik pa ne vem a bo šel jutri al ne...drugače ga itak pelje moj možek.
če bom okoli 9tih ali 10tih fertik,se slišiva

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 234
9.2.2010 17:30:06   
Čebel@

joj sem pozabla na juho, sem jo dala več kot dve uri nazaj kuhatuser posted image ...ajde jo grem odstavt, pa prelit.
baje da dalj časa se kuha boljša jeuser posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 235
9.2.2010 17:43:23   
sjmm

sjmm......jaz sem malo prej pol tavelike milke zbasalauser posted image

midva sva šla pa  v millerja po zalogo AM in pleničk,Hana je bila pa pri tašči in jo je uspela uspešno dat spatuser posted image user posted image user posted image ...sem se šla še napast v mathercare in moram it en dan SAMA(brez desca) v šoping.....v HM sem ji pa en full lep puloverček kupila in oblekico za RDuser posted image user posted image user posted image .......jutri zjutraj(ob 7.00) moram pa biti v LJ ker imam zdravniškiga za službouser posted image ....sva šla prej poledat pot do tja,in se bom ziher izgubilauser posted image

vau, čebel@....to pa nism še nikol probala...maš pa srečo, da si taka prestica, če maš take navadeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 236
9.2.2010 17:43:29   
sjmm

sjmm-uuuu si me spomnla na kapučinčka, sem si ga kuj nardila...fajn za šoping. a to vsi greste v šoping.

čebela-kje maš zdravniškega

ponavadi mi2 z možem in mali..ta velka dva pa pol pomagata iz avta prinest, saška mi pa pomaga not zložit...vsi zaposleni...če je pa na koledarju, da lahk kdo kej dobi...andjamo tuto kompletouser posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 237
9.2.2010 17:46:00   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

midva sva šla pa  v millerja po zalogo AM in pleničk,Hana je bila pa pri tašči in jo je uspela uspešno dat spatuser posted image user posted image user posted image ...sem se šla še napast v mathercare in moram it en dan SAMA(brez desca) v šoping.....v HM sem ji pa en full lep puloverček kupila in oblekico za RDuser posted image user posted image user posted image .......jutri zjutraj(ob 7.00) moram pa biti v LJ ker imam zdravniškiga za službouser posted image ....sva šla prej poledat pot do tja,in se bom ziher izgubilauser posted image

vau, čebel@....to pa nism še nikol probala...maš pa srečo, da si taka prestica, če maš take navadeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

meni ko cuker pade-mi orenkuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 238
9.2.2010 17:48:03   
sjmm
Posoda HB pošlihtana, mi je Janči pomagal...zdej ga lahk za vse ponucam, pa se ne sme nič pritoževat, ker je imel slabe ocene...vsaj ena dobra stranuser posted image user posted image user posted image , no, sej zdej se kr uči...majo kr naenkrat ful naloge in snovi za ponovituser posted image user posted image user posted image

moj je le pršu in prnesu tist za kuhno ...zdej še neki šraufa

smo en kofe in en čajček skuhal...da si mal dušco privežemouser posted image user posted image

Maj je vstal zmazal 3 mandarine in 1 kinder čokoladico...več ne bo šlo, ker bo kmal čas za večerjo

no, grem mal čajčka srknit, da mal grlo podmažemuser posted image

joj, kok so moji ta velki smešni...je oči risanko Rorija kupil za Maja...pa so ta velki vsi zalimani pred tv...RORI:::RORI....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 239
9.2.2010 17:49:17   
sjmm

IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

meni ko cuker pade-mi orenkuser posted image user posted image user posted image

sej prov...ma pri nas...tud če bi hotu tok pojest ne morš..k itak mulčki vse pohamsajo, preden rečeš o, mamo č.....

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 240
9.2.2010 17:51:01   
sjmm

baje da dalj časa se kuha boljša jeuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image ....sem spomnila, da morm ješprenjček namočit za jutri..user posted image user posted image user posted image me cunje kličejo v pralcu...grem jih po stanvanju rozobešatuser posted image user posted image user posted image user posted image , joj če ne pride že ta sušilcuser posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 241
9.2.2010 18:04:42   
Urša08
hoj hoj

Ste me čist zdražle s kapučinom, si ga morm it narestuser posted image

Potem bom pa tamaledva v banjo dala na čofanje, pa seveda večerjica in potem upam, da Žiga zaspi ker je dons spustil popoldansko rundo.

sjmm super za šopinguser posted image user posted image user posted image

čebel@ seveda tud user posted image user posted image user posted image

Jaz sem se pa odločla da ta teden odpade šoping, mormo kr lepo zalogico v hladilniku spraznit. No razen kak svež mlek bomo kupili. Sem pa ugotovila da bo treba v mullerja al pa v dm nam manjka kar precej stvariuser posted image

nč morm it me mulčki preganjajouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 242
9.2.2010 18:46:22   
Onasiss
Dan...

...dan zelo bisy... otroci pridni...Onasis malo manj.....user posted image user posted image ...kot ponavadi se mora cel svet vrteti okli njega ker je MOŠKIuser posted image user posted image

VSE NAJBOLJŠE IN VSE NAJSLAJŠE VSEM SLAVLJENCEM.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Mi pihamo svečke čez 1 teden....user posted image user posted image user posted image

Ta teden bo pester... jutri imam sedtanek v vrtcu za Tysona, v četrtek pa za Princa.... pa še izpit imam v četrtek.... pa še raziskovalno in seminarsko moram narediti do četrtka.... uh... pestro....user posted image user posted image user posted image user posted image

Am.... občasno ga še dobi kako flašo...

skutice in jogurtki...jemo vse po vrsti....

Darilo.... smo ji ga že kupli in sicer voziček za dojenčka... in potem je ugotovila, da not spravi tudi svojo ritko in jo Princ vozi okol....user posted image user posted image user posted image user posted image  smeha pa fullll... Bom posnela pa dala na fb....

Razni tricikli in podobno pa mi že imamo, čakamo samo na lepše vreme, da gre not in se odfuramo....

Jaz sem v fazi nakupovanja kolesa in otroškega sedeža za na kolo.... baje če je spredaj, da ni dobro za otroške učke....user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 243
9.2.2010 18:51:15   
Onasiss
aja...
torta ... jo bomo sami naredili v obliku Hello Kitty...upam, da mi uspe..... user posted image user posted image

vsem bolančkanim user posted image user posted image

a JE KATERA SLUČAJNO KUPLA TA NOVO KNJIGO OD bROWNA v slovenščini????? Se priporočam za sposojo.........

A katera ve kaj je z Maksi1?????????? PUNCA KJE SI???????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image a že kaj načrtujete letne dopuste??? Kam boste šle in kaj priporočate??????user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 244
9.2.2010 19:01:50   
kayica24
Hello!!

Še en pozdrav od mene...

Danes sem mela spet tri izpite..Ocene-10,10,9user posted image user posted image user posted image Danes teden spet dva...
Pa še prehlad me je dobiluser posted image

ENO VPRAŠANJE ZA VAS DRAGE MOJE PUNCE...
Že par dni me bolijo noge..Sicer me ne bolijo mišice, niti ne kosti, ampak nekje v notranjosti...Ista bolečina, kot takrat, ko sem bila kot frklja kelnarca in sem celo noč delala..user posted image
Ta bolečina ni fejst močna, je pa moteča...Ker je taka utrujena bolečinauser posted image
Upam, da si katera zna predstavljat...

Zdaj pa me zanima, kaj bi to lahko bilouser posted image user posted image user posted image
In kak si bi lahko pomagala?Bolijo me pa cele npoge, ali pa največ od kolen navzdol...

Ima katera podobne težave?Bi to bilo od tega, da tu in tam nosim našo madam in je prevelika teža za moje noge????

23.2. nama je polepšala življenje lepotička Marinela...

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 245
9.2.2010 19:13:19   
Čebel@
onasiss.....mi bomo šli verjetno kar v prikolico....čisto odvisno od moje šole in službe-mogoče sploh ne bo dopustauser posted image

kayica.....verjetno je res preutrujenostuser posted image ...a veliko po stopnicah hodiš?

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 246
9.2.2010 19:20:04   
tanci29
kayica-mene ful dostkrat bolijo noge...mislm da kr tko k ti opisuješ...zvečer ko se počm na kavč rabm še kr neki cajta da se umiri...

onasiss-knjige nisem kupila, bi jo pa tud jest prebralauser posted image ...kolo sem si kupila lani oz oba sva si jih kupila in vsak po en sedež zadaj. tist sprednji sicer ga nisem vidla ampak ko sem parkrat vidla tko na ulci mi niso kej preveč ušeč. ampak praktično če peleš oba. sicer ne vem kako se gor spraviš in oba froca da ti kolo kam ne odleti.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 247
9.2.2010 19:20:39   
Deja
Živijo dekleta!!!

onasiss - mi že imamo splanirano morje od lani poleti...user posted image user posted image user posted image Imamo prikolico na morju, pa gremo vsako leto tja... Fajn je ker je plaža taka peščena, primerna za otročke, z vsemi sosedi tam se poznamo, nič nam ni treba zaklepat, pomagamo si, kuhamo skupaj s sosedi....najpomembnejša zadeva pa je ta, da se nam najbolj splača - finančno mislim....(1100€ od 1.6. do 31.8) Dodatno plačamo le takso - to pa je cca 200kn za 14dni....

Aja... gremo pa na Pašman...;)

< Sporočilo je popravil Deja -- 9.2.2010 19:31:25 >

21.6.2008-najlepši dan mojega življenja-postala sem gospa!!!
22.1.2009-smo dočakali našega princa...

http://www.ringaraja.net/sn/personalpage_user.asp?show=3&memID=1108329586

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 248
9.2.2010 19:20:40   
kayica24

onasiss.....mi bomo šli verjetno kar v prikolico....čisto odvisno od moje šole in službe-mogoče sploh ne bo dopustauser posted image

kayica.....verjetno je res preutrujenostuser posted image ...a veliko po stopnicah hodiš?

Pa tak no...edino kar mamo k mojima gor v zgornji štuk stopnice..Pa mogoče kakih 3-5x letim gor in dol...Drgač pa je mala kar hitra, pa je treba letat za njo...

23.2. nama je polepšala življenje lepotička Marinela...

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 249
9.2.2010 19:22:18   
tanci29
dopust-pomoje bomo letos šli junija...všeč nam je bil Rab tko da se nagibamo k temu...pa seveda avstralija nekje sept. oktobra

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?