Splišni -> RE: Grčija - Halkidiki (23.2.2010 8:57:40)
|
IZVIRNO SPOROČILO: al1* Mi pa imamo radi mivko. Splišni, kje pa ste kampirali? Mi smo čli na Ohrid (spali 1-krat v motelu - slabo vreme), potem v Meteoro (spali 1 ali 2-krat krat v kampu), potem dol do morja (kampirali ene 5 dni), videli Delfe, potem smo šli na Peloponez na eno stran, ob Nafplio (kampirali ene 5 dni), si ogledali Korint, Epidavros in Atene, potem na drugo stran Peloponeza, da smo videli Olimpijo (spali 2-krat), potem smo šli pa še na Lefkas za ene 5 dni al kolk že. Sam jaz sem iskala kampe, kjer ni mivke. Prav zato smo se Soluni in Halkidiki izognili.. In so res bili taki prijetni, mali kampi, ne dragi, z lepim plažam. Rs je bilo luštno. je pa Grčija tolk velika, mislim tolk ima plaže, da nikjer ni bilo niti malo gužve. O.K., razen na unih turističnih krasnih plažah na Lefkasu. Mnei je bilo prav hecno, kot bi bli napol sami v celi Grčiji. Smo pa bili konec junija in 1. polovica julija, mogoče zato. Samo jaz sem se prav izogibala mivki, zato smo se izognili Solunu in Halkidiki. Edino ob Olimpiji smo šli v kamp na mivki, zaradi otroka. Pa potem v Ulcinju.
|
|
|
|