rolanje ob vozičku (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Maš -> rolanje ob vozičku (2.7.2005 12:58:00)

Ali katera rola ali kotalka ob vozičku? Zanima me, kako potem držite voziček :zmeden2: Če bi jaz s svojimi 177cm obula še rolerje, bi se morala skloniti, da bi dosegla ročaje (ali pa si podaljšati roke :)-) Ali ste rolarke bolj majhne z dolgimi rokami? ;)
Lp!

CatJa -> rolanje ob vozičku (2.7.2005 13:03:42)

Kupi si vozicek z rocajem, nastavljivim po visini! :)-

Maš -> rolanje ob vozičku (2.7.2005 13:07:17)

Hvala za nasvet, CatJa! Ampak ne bom nič kupovala, ker itak nimam možnosti za rolanje - sem doma na takem groznem hribu, da še peš komaj pridem dol :)-
Me samo tako zanima, iz radovednosti.
Koliko so pa res ti ročaji nastavljivi? So v redu za velikane?

CatJa -> rolanje ob vozičku (2.7.2005 13:12:36)

Moja sestra je visoka 180 cm, pa nima nobenih tezav z vozickom (Peg Perego), nisem ji pa se zaupala, da bi Jana na rolerjih vozla naokol.

LP, :rozica:

tinčica -> rolanje ob vozičku (2.7.2005 13:13:53)

ja jaz imam takega za nastavljat (ročaj mislim),sem tud tok velka 176cm in je ful dobr.

lp

Marogica -> rolanje ob vozičku (2.7.2005 14:18:06)

Jaz imam voziček z nastavljivimi ročaji. Rolam manj, več pa moj mož (190 cm), kar rolanje obvlada, ta starejši pa se vozi na kolesu

Gina -> rolanje ob vozičku (2.7.2005 14:43:32)

Jaz rolam ob vozičku.Zame je ravno prav velik (mam 170cm), tudi če imam rolerje, za mojega je pa premajhen. Na prejšnji voziček si je kar take podaljške namontiral, da je lahko zraven rolal, čisto zares. Lahko bi imela pa voziček z nastavljivim ročajem, samo smo tistega prodali, ker ni imel vrtljivo kolo. Pa najbolj od vsega je važno, da je voziček stabilen, da se ga težko dvigne, če se obesiš na ročaj. Uh, bom šla še danes, je tako lušno, me itak ta mala dva vsak dan hecata, da gremo rolat.:):):):):)

Stran: [1]