Carovnica Mica -> mal smeha 3 del... (2.7.2005 11:48:09)
|
Draga mami in oci, Ko sem odsla v Ljubljano studirat, sem se polenila v pisanju in mi je zal, ker vama nisem prej pisala. Imam veliko novic. Predlagam vama, da se usedeta, preden nadaljujeta z branjem. Ne smeta brati, dokler se ne usedeta, prav? Torej, imam se kar dobro. Fraktura lobanje, ki sem jo dobila, ko sem skocila skozi okno iz spalnice, ker je izbruhnil pozar, se mi je ze lepo pozdravila. Le dva tedna sem bila v bolnisnici in sedaj ze dobro vidim, glavobole pa imam le obcasno. K sreci je moj skok skozi okno videl dezurni na bliznji crpalki in je poklical resevalce in gasilce. Prijazno me je tudi obiskal v bolnisnici, ter me, ker nisem imela po povratku iz bolnisnice kje spati, soba je namrec povsem zgorela, povabil k sebi. To je v bistvu kletna soba, vendar je zelo prijazna. Je zelo dober fant in sva se oba zaljubila drug v drugega, ter nacrtujeva poroko. Datuma se nisva dolocila, vendar naj bi bilo to preden se mi bo poznalo, da sem noseca. Da, draga starsa, sem noseca. Vem, kako pricakujeta, da bi imela vnuke ter jim podarila enako pozornost in ljubezen kot meni, ko sem bila se otrok. Poroke nisva dolocila, ker se nisva mogla opraviti predporocnih krvnih preiskav zaradi nekaksne infekcije, ki jo ima moj dragi, ter sem jo tudi jaz staknila od njega. Vem, da bosta mojega fanta sprejela v druzino z odprtimi rokami. Ceprav ni izobrazen, pa je zelo ambiciozen. Kljub temu, da ni belec in da je muslimanske vere, vem, da vajina vedno izrazena strpnost ne bo dovolila, da bi vaju to motilo. No, sedaj, ko sta izvedela vse te novice, vaju lahko potolazim, da ni bilo nobenega ognja, frakture lobanje, nisem bila v bolnisnici, niti nisem noseca, niti nimam aidsa, niti fanta ne. Res pa je, da sem padla na izpitu iz matematike in fizike, ter bom morala ponavljati letnik. Zelela sem, da bi ta dejstva videla v pravi perspektivi. Vajina draga hcerka
|
|
|
|