tina104 -> Dobro jutro, AVGUSTOVKE!!! (2.7.2005 11:17:27)
|
Dobro jutro, no zdaj že dober dan! Tudi jaz sem dobro spala. Vstala sem sicer že ob 7.00, ampak sem včeraj zaspala že ob kakih pol desetih, tak da sem se fajn spočila. Danes imam v planu samo malo čiščenja in kuhanje, drugače pa posedanje pred računalnikom, branje, pa kak sprehod, pa malo miganja na orbitreku. 10 minut sem že, kakih 10 minut bi še blo fajn. S kuhanjem ne bom komplicirala - kar nekaj na hitro, kake testenine, ker za :love: še ne vem, če bo jedel doma in potem mi je škoda čas zapravljat za kuhanje. Do mojega pdp je še malo več - dober mesec in pol, tako da torbe še nimam pripravljene, sicer pa ne bom komplicirala. Za sebe tako ne rabim kaj dosti - glavno, da dokumente zraven vzamem, drugo ni nič nujno, no fajn je modrček za dojenje, ampak si ga še tako isem kupila. Za :duda: pa tako še ne morem nič v torbo dat, ker še nobenih oblačil nimam. Naj bi jih dobila zdaj ta teden, ki pride. Komaj že čakam, da malo pregledam ta oblačilca, pa sortiram, potem jih malo operem, pa če bo treba še kaj, seveda še kaj kupim. Samo zaenkrat ne mislim zapravljat za oblačila, če ne bo potrebno.
|
|
|
|