baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: liliana V bistvu smo ženske lahko vesele, ker smo očkove punčke.....ker.... - dovoljeno nam je imeti poleg moža še ljubimca...
- lahko pijemo in kadimo...tudi zakolnemo kdaj pa kdaj,
- lahko smo navdušene nad avtomobili, seveda pa nismo pleh ****, tudi če si ga ne kupimo same.....
- znamo recimo tudi žarnico zamenjati in v sili verjetno tudi ukrepati pri gumi defektu na avtu....,
Ker pa smo očkove punčke in smo prevzele njegov vzorec tudi kuhati, prati in likati ne znamo.....vendar to ni problem, ker smo si itak poiskala maminega sinčka in to namesto nas stori tašča....mi pa potem lahko tako, kot so naš ata nad mamo jamrali..... - moj mož vedno teče k mamici namesto, da bi sam opral posodo, ki je jaz nisem....
- jamra, da mama boljšo župco skuha kot jaz, ki jo običajno presolim, vendar to itak ni pomembno.....
- brije se dlje časa kot jaz......
- jamramo, jamramo, jamramo nad moškimi......a kaj, ko brez njih ne moremo......
jaz pa ze ne ... ker je najboljsi! sicer pa se glede tvojih alinej nebi glih strinjala.. vsaj kar se mene tice ne! ker poleg moza nebi mela se ljubimca, ker je moj moz moj ljubimec.. ker ne pijem, kadim le obcasno, kolnem pa seveda na lep nacin oz zadrzano.. nisem navdusena nad avtomobili oz mi je ravno do pakistana, samo da dela in me pelje in da ni predraga registracija in popravilo! znam pa brez problema zamenjat zarnico, kar vem da mnogi moski ne znajo... celo mene klicejo ce lahko pridem pomagat! pa gumo sem tud ze menjala ja.. pa doma npr tud veliko s kladvom zbijam in omare sestavljam in pleskam in parket polagam itd.. pa VEM da nisem ockova puncka!!! :-) in prav tako ne znam kuhati (ceprav tud kuham, ampak vem da nisem dobra kuharica, ceprav kadar skuham sem pohvaljena), prati znam, likati tud - samo mi ni potrebno likat... :-) pa zarad tega moj moz ne tece k mamici, skuha najboljso juhico na svetu, brije se itak dlje casa in tud veckrat od mene, pa nikol ne jamram, on pa tud ne.. :-) aja, midva nisva mamin sincek in ockova puncka... mislim, niso VSI vzorci enaki!
|