Gina
|
Kaj pa vem, če je stvar res tako črno bela, kot praviš. Pa sem živela v najemu, nisem proti tem rečem. Res mi je bilo fajn tam, ampak cel lajf si pa ne predstavljam takole živet, res ne. Pa ne ker ni moje, ampak ker nisi zihr, kdaj boš moral pakirat, pa ker se ne moreš ustalit, ker nimaš občutka varnosti. POleg tega gre še za druge reči, vsaj pri meni. Jaz rabim zemljo in zelenje. Enostavno rabim, če hočem bit srečna. Če tega nimam, mi nekaj manjka. IN a veš, po pravici povedano sem ful ful srečna, da imam svoj lasten dom. Pa mi je vseeno, kaj po moji smrti s tem otroci delajo. Meni je važno da imam danes nekam glavo za položit, kjer me nihče ne bo ven metal in kjer imam to zelenje okrog. To mi je vrednota. Da bi bila kakšna vrednota apriori zanič, pa ni res. Vse vrednote so ok in prave, nimamo pa nanje vpliva. Rodimo se z njimi. Norčevat se iz vrednot je znak neznanja. Če tebi nekaj pomeni recimo potovanja, kariera, denar, karkoli že, je meni ok, vendar pričakujem, da bo tebi tudi ok, če je moja vrednota mir in tišina in ena hišica v preriji.
|