pefika90 -> RE: Otok Pašman (24.2.2010 20:32:44)
|
Ojla. Jaz sem na otoku Pašman, v kraju Pašman bila leti. Zdi se mi zelo vredu, ker so ljudje prijazni, je kot neka vas kjer se vsi poznajo, je pošta, mislim da dva marketa, tržnica z domačo zelenjavo...itd. V obeh letih ko sem bila tam vsakokrat po dni, je bila vedno kaka žurka. Bila je slovendka noč, ki jo je vodil naš vremenar Robert Erjavec. Igrali so še dolgo v noč, bilo je od golice do vseh znanih slovenskih pa tudi tujih komadov,...no in še bi lahko naštevala... Drugo leto je bila tudi žurka. V tisti ˝vasi˝ je tudi pizzerija, trije lokali za kaj popit. No, meni je zelo všeč tam, imam zelo lepe izkušnje. Če imate čoln ali kakšno morsko prevozno sredstvo pa še bolje, saj je okoli polno otočkov z lepimi plažami, Kornati pa so tudi dokaj dostopni ( 1h vožnje v eno smer z gumenjakom 50 ˝konjev˝). Morje je čisto. Plaža je z mivko, idealna za otroke, je tudi kamp v bližini te plaže, zraven pa cerkev. Fajn je za kakšno rolanje, kolesarjenje, tek, sprehode, ker so dokaj ravne ceste. Če pa se porodi še kakšno vprašanje pa kar... :)
|
|
|
|