Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: dohodnina za družinskega člana-danes zadn... 5.2.2010 13:45:06
|
|
|
|
mini86
|
zakaj pa rabš CSD?
|
|
RE: dohodnina za družinskega člana-danes zadn... 5.2.2010 13:46:47
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: čipka ...nisem vedla, da je danes...sem mela v mislih da je konec drugega mesca. Zdej je pa moj CSD že zaprt. Kaj naj zdej nardim? Mater sem jezna nase...grrrrrr Priporočeno po pošti z današnjim datumom , direkt na DURS.
|
|
|
|
RE: dohodnina za družinskega člana-danes zadn... 5.2.2010 13:48:07
|
|
|
|
kjava
|
CSD tu nima nobene veze, to gre itak na DURS, kot pravi didlina. pa šteje se dan oddaje, torej ni še nič zamujeno, če maš pošto še odprto.
|
|
|
|
RE: dohodnina za družinskega člana-danes zadn... 5.2.2010 13:48:33
|
|
|
|
mini86
|
ja vlogo si sprintej na netu in šibej poslat priporočeno na DURS..to je to..če maš pa certifikat pa loh preko neta tud obrazec pošleš
|
|
RE: dohodnina za družinskega člana-danes zadn... 5.2.2010 13:48:40
|
|
|
|
čipka
|
na durs? Ali ima katera naslov in pa še link vloge? Bi bla fulll hvaležna...
|
|
RE: dohodnina za družinskega člana-danes zadn... 5.2.2010 14:02:32
|
|
|
|
Naja31
|
Sicer pa imaš potem možnost, da daš ugovor na informativni izračun, tako da panika sploh ni potrebna.
|
|
|
|
RE: dohodnina za družinskega člana-danes zadn... 5.2.2010 14:04:18
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naja31 Sicer pa imaš potem možnost, da daš ugovor na informativni izračun, tako da panika sploh ni potrebna. Seveda. Samo izplačilo se zakasni, edin šit je to.
|
|
|
|
RE: dohodnina za družinskega člana-danes zadn... 5.2.2010 14:16:49
|
|
|
|
zmajaz
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: Naja31 Sicer pa imaš potem možnost, da daš ugovor na informativni izračun, tako da panika sploh ni potrebna. Seveda. Samo izplačilo se zakasni, edin šit je to. Ja potem dobiš ravno tam novembra/decembra nazaj.
|
|
|
|
RE: dohodnina za družinskega člana-danes zadn... 5.2.2010 14:18:56
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: čipka ...nisem vedla, da je danes...sem mela v mislih da je konec drugega mesca. Zdej je pa moj CSD že zaprt. Kaj naj zdej nardim? Mater sem jezna nase...grrrrrr Do danes,ja..Jaz sem danes nesla.....lahko pa po pošti oddaš priporočeno še danes in je to to
|
|
RE: dohodnina za družinskega člana-danes zadn... 5.2.2010 14:49:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fleka Men je po telefonu rekla na naši Davčni upravi,da se upoštevajo tiste vloge,ki jih prejmejo do danes in NE tiste,ki so danes poslane. Zato sem jo dopoldan nesla osebno.Očitno mi ni dala prave informacije ali ......... Ej, te tete marsikaj ne vedo. Nama so lani zafurali 300€ zaradi tako pametnih tet tam. Tko je v trdo nekej trdila, da seveda nisem dala pritožbe na svojo dohodnino, pol pa je bil že pritožbeni rok mimo.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?