zoli -> Spet tašče (1.7.2005 22:32:34)
|
Ja,mi smo pa v svojem stanovanju,pa vseen preblizu nje...pa pride tud ene parkrat na dan k nam. Ko je bla tamala majhna...jo je skoz po rokah vlačila,pol ko je malo zrasla,pa sem jo jaz dajala v stajico,kjer je bla čist pridna in se je igrala,mi jo je pa ven jemala,ker se je njej tak smilila,če je bla not...češ..bogi otrok,mi tukaj čvekamo,ona pa samo tam. Pol sem pa imela jaz probleme,ko sem jo hotla dat v stajco,pa se je drla ko grešna duša. Zdaj pa smo prišli celo do tega,da ji noče dajat za jest nioč,kar njej ni dobro...(ona jo pazi,ko sem v službi in tudi kuha zanjo) btw pa ona ne mara nobene zelenjave,sira....vglavnem se pri njih je bolj pečeno,pohano,pa takle...če omenim pa zelenjavo,pa pravi...to ji kar ti sama dajej,jaz ji tega ne bom silila jest...halooo ampak zdaj ji še ni treba nič silit,če bo pa dolgo časa pri njej samo packarijo jedla pol pa tud druga ne bo hotla..:( Saj,kot ti praviš,je drugače ful vredu,pa tko,ampak kar se pa tega tiče,se pa bojim,da mi bo enkrat film poču... Torej...hvala,ker sem se lahko izkašljala še jaz,pomagat ti pa ne znam,ker sem v istem zosu..:(
|
|
|
|