|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Oblačila za krst
4.2.2010 17:17:02   
hel32
Konec meseca bomo imeli krst in nimam pojma kje dobiti krstna oblačila za našega fanta,je pa zelo velik, kot vidite v podpisu.
Prosim za nekaj predlogov.
Naj si sposodim, kupim novo, rabljeno.

Lp in hvala

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Oblačila za krst
4.2.2010 17:43:53   
mamica2009
Mi bomo meli krst aprila in mu bom verjetno kak kompletek vzela s srajčko in hlače, nebo v belo oblečen. Taki kompletki pa se dobijo vsepovsod. V C&A majo lepe em glejala, pa še dragi niso, pa še ponosil jih bo lahko, ne bo samo za krst. Bo pa star takrat 9 mesecev.

< Sporočilo je popravil mamica2009 -- 4.2.2010 17:44:42 >

http://www.shrani.si/f/2g/yC/1q3AGChX/200.jpg

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 2
4.2.2010 17:54:11   
kjava
Pri nas mamo tko, da ga oblečem v navadna oblačila, taka malo lepša, oz. ponavad kupim nekaj novega, ampak tako, da pol še nosi. Pol pa dam otroka v nekaj kar ne vem, kako se reče, mi rečemo pendeklček. To je tak bel žakelj s čipkami, ma ne vem kako ti naj opišem. Sem pa vidla zadnč, da so meli otroka pri krstu v belem kombinezončku, al pa v belo odejico zavitga.

(odgovor članu mamica2009)
Neposredna povezava do sporočila: 3
4.2.2010 18:02:18   
Anonimen
V Babycentru imajo lepa oblačila za krst.

(odgovor članu kjava)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
4.2.2010 18:04:37   
Anonimen
Aha to bi pa rabila večje nisem dobro pogledala se opravičujem!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
4.2.2010 19:12:30   
pomar*ANČA*
naš fantič je bil oblečen v kavbojke in srajčko, nisva posebej iskala. kolikor je bilo meni razloženo ni nujno da je otrok v belem, pomembno je da je prsoten bel prt.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
4.2.2010 19:39:22   
hubi
Naš je bil sredi januarja v pajacu, čez pa je imel belo deko. Pa je bilo vse ok.

(odgovor članu pomar*ANČA*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
4.2.2010 21:12:20   
SaaS
Mi smo ga imeli dva tedna nazaj. Nismo nič komplicirali, oblekli smo najlepše cunjice iz omare. Na koncu se je pa itak izkazalo, da v cerkvi niti ni tako zelo toplo in je bil med obredom v zimskem pajacku, svetlo modrem, z ušeski user posted image .

Prvi je bil enako oblečen, tudi v takem zimskem času. Drugi pa je bil krščen poleti in je bil spet v najlepšem kosu oblačil iz omare, svetlo modre hlače z naramnicami, spodaj navadna, mislim da bela, majčka. 

(odgovor članu hubi)
Neposredna povezava do sporočila: 8
5.2.2010 6:27:47   
mamica2009

IZVIRNO SPOROČILO: pomar*ANČA*

naš fantič je bil oblečen v kavbojke in srajčko, nisva posebej iskala. kolikor je bilo meni razloženo ni nujno da je otrok v belem, pomembno je da je prsoten bel prt.

Beli prt in krstno svečo pa kupi krstni boter, ne?No vsaj pri nas je taka navada.

http://www.shrani.si/f/2g/yC/1q3AGChX/200.jpg

(odgovor članu pomar*ANČA*)
Neposredna povezava do sporočila: 9
5.2.2010 11:43:20   
kjava

IZVIRNO SPOROČILO: mamica2009

IZVIRNO SPOROČILO: pomar*ANČA*

Beli prt in krstno svečo pa kupi krstni boter, ne?No vsaj pri nas je taka navada.

Jah, zment se je treba, kdo kupi, glih zarad navad. ne morš kar pričakvat od botra, da bo kupu, pol si pa brez.

(odgovor članu mamica2009)
Neposredna povezava do sporočila: 10
5.2.2010 12:14:26   
SaaS
Jah, zment se je treba, kdo kupi, glih zarad navad. ne morš kar pričakvat od botra, da bo kupu, pol si pa brez.
IZVIRNO SPOROČILO: kjava

Ja zmenite se raje prej, da ne boste brez ostali. Mi smo jo sami, oziroma babica, ki ni bila botra. Tako navdušena, da je rekla, da bo kar ona to zrihtalauser posted image user posted image .

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 11
5.2.2010 12:15:10   
SaaS
Ah, kar nekaj zašuštram, kadar citiram...user posted image

(odgovor članu SaaS)
Neposredna povezava do sporočila: 12
5.2.2010 13:19:56   
r1ta
V tej spletni prodajalni imajo krstne obleke tudi za otroke od 6-12 mesecev: http://www.krstna-obleka.si/

Drugače je pa navada, da krstno svečo in prtiček kupi boter, včasih tudi torto, ponekod še obleko hočejo plačat.

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

(odgovor članu SaaS)
Neposredna povezava do sporočila: 13
9.2.2010 13:11:57   
Sulfinija
Najinemu je boter moj brat in je kupil čisto vse od obleke,prtička,sveče z imenom in datumom krsta,torto.Bil je v belem kompletu z angelčkom komaj je najdel nikjer niso imeli belega za fanteka in kupil je v trgovini Ciciban na Ptuju.

LP Mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 14
16.2.2010 17:23:40   
hel32
Hvala vsem za predloge, ma itak bomo imeli uno belo za čez ko zgleda kot žakelj kot je pisala kjava
mamica 2009, svečo in prt kupi boter, tako je, sam zdaj nimajo več prtov, lahk kupiš sam taki kao robec večji zgleda, in tam gor se napiše ime in datum krsta.
Pijči, bom šla verjetno v Bc, ali pa mogoče v C&A.

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 15
20.2.2010 21:34:57   
modrasmotka
mi smo dobili prt kjer piše za sveti krt.nič datuma ali imena.lahko baje kupiš kot majico ali pa kot blago.
oblekica je bila kupljena v trgovini amerika v Lj.
če pa že boš res premišljevala o oblekici.moje mišljenje da jo kupiš.naša jo je kar naprej v usta tlačila in se nekaj metulčkov dol odpadl.no pa ti itak maš fanta neboš mela teh problemovuser posted image
gre se zato če si jo sposodiš in če se slučajno kaj poškoduje...pa skor ni vlke razlike v ceni

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 16
21.2.2010 21:09:19   
Ribi Bibi
Mi smo imeli krst poleti in sem kupila eno res luštno oblekico v H&M. Ni bila niti bela, niti po kakih drugih cerkvenih predpisih, ampak mala je bla tako cortiš v njej user posted image . Poleg tega je bilo v cerkvi precej hladno, zunaj vroče za znoret, tako da jo je imela oblečeno samo za krst, na kosilu je bila pa kar v bodiju, da ji je bilo bolj udobno.

(odgovor članu modrasmotka)
Neposredna povezava do sporočila: 17
24.2.2010 11:14:59   
hel32
Takole, oblačila smo si sposodili, itak, ker se ne splača kupvat za 1 uro bo ful lušten v njih, pa še hladno je , potem ga bomo itak preoblekli,
ker se lahko popaca, tako, da hvala za predloge.
Za prvo sem kupila, je pa bil krst poleti in je bilo topleje, bomo raje 3 bolj na poletje naštimali, da ne bo takih dilemuser posted image user posted image

(odgovor članu Ribi Bibi)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?