|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Quinny Zapp
1.7.2005 21:02:04   
skuštrana
Ker je naša stara podedovana marela že na koncu svojih moči:( se odločamo za nakup nove. V oči mi je padel quinny-jev Zapp:) pa me zanima par stvari.:zmeden2:
1.Vrjetno se super obnese na potovanju, ker je majhen (lkar je za nas ok, ker smo stalno na poti)
2.Kako je pa z njim po pesku, npr.: če greš po parku pa je mal makedama ? A se tisti majhni kolesi sploh kaj vrtijo al se kr zaštekajo?
3.Mislim, da nima ležečega položaja..Kaj naredite če vam dete zaspi?
4.Kako pa je po trgovinah? A je spreten?
Tako to je par stvari, ki me zanima..Aja, pa še to katera barva vam je najbolj fajn? Meni oranžna..:bravo::bravo:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Quinny Zapp
1.7.2005 21:05:46   
Mina1
Mi imamo za drugega Zappa, za v mali avto. Je sicer super fajn, ampak se ne more primerjati recimo s prvim 3-kolesikom Maxi Taxi Speedy, ki ga tudi imamo.

Za po asvaltu je super, na makedamu pa je tako-tako, drugače pa izredno vodljiv in tako. Kolesa drugače prav nič ne zaštekajo, se lepo vrtijo.

Mi imamo sicer gor še vedno Cabrio lupinico, ampak tiste ki imajo športni del, pravijo, da otroček bp zaspi notri.

Kupi ga;) Aja, nevem zakaj sem se jaz odločila za črnega pri tolikih barvah:)-:)-:)-

pa-pa Mina1:)

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Quinny Zapp
1.7.2005 23:15:16   
andrejaz
1. res je zelo majhen
2. po pesku tudi za silo gre (mi imamo drugače Zapp za drugi voziček poleg terenca)imaš pa možnost tudi zafiksiranja prvega kolesa
3. mi smo voziček do nekje 8 meseca uporabljali v kombinaciji z lupinico, sedaj v športnem delu pa se moj :duda: nagne malo na stran in zaspi (to je sicer naredil samo kake 3x)
4. po trgovinah se super obnese- zelo lahko vodljiv

Barva je najlepša steel - takega kot ga imamo mi.

Neposredna povezava do sporočila: 3
   Quinny Zapp
2.7.2005 16:30:56   
Annny
Oj,
če želiš 'multifunkcionalno' marelo, ki se poleže, se zapre v 'kokon' (če piha veter ali preveč sije sonce), ima nožne zavore, se zloži na 'klik' itd., ti priporočam Teutonio Solano. Stane nekaj čez 200 Eur in sem prepričana, da boljše marele NI.
Mi smo jo kupili, vzeli smo jo s seboj na letalo, na njej sem prevažala poleg otroka 30 kg različne šare..pa se je res super obnesla. Tako da naš Quinny kar miruje v garaži.
Priporočam.
papa

Neposredna povezava do sporočila: 4
   Quinny Zapp
2.7.2005 20:00:22   
TARA in MAJ
mi smo z zappom nadvse zadovoljni ima vse dobre lastnosti res se neda v ležeč položaj vendar naš :duda:redkogdaj zaspi v vozku.
:bravo::bravo:zapp;)

Neposredna povezava do sporočila: 5
   Quinny Zapp
2.7.2005 20:05:39   
lin
Mi imamo bež Zappa in ga nemorem prehvalit,Freestyla samo še za na plažo vzamem ker lahko gor natovorim celo bajto.
1.Res se zloži zelo na man zato je tudi zelo praktičen za an potovanja
2.Ni nemoreš ga glih primerajt po pesku z vozičkom ki ima velika kula,je pa enako kot vse ostale marele
3.Naša Lin skoraj nikoli ne azspi v vozičku,že neki cajta,se pa je že zgodilo da je zaspla in sem ji samo glavico z eno pleničko malo podložila in je spala kr dve uri.
4.Za v trgovino je tudi fajn,recimo jaz z freestylom nisme mogla v vsako trgovino,no govorim za te male ker nisem mogla mimo blagajne:zmeden: z Zappom pa prideš povsod
No sej tudi Freestyle je super smo ga kar ponucali,ampak vsak ej dober za neki ne!

Nabavte ga čim prej!!!!!!!!!:):bravo:

Neposredna povezava do sporočila: 6
   Quinny Zapp
2.7.2005 22:02:55   
skuštrana
Ej, Annny kje pa ste nabavli to vašo marelo..A maš kak link al pa slikco, da bi jo videla. Mi je všeč tam, ko pišeš da se poleže, ker to je pravzaprav edino kar me moti pri Zappu, ker naša pa rada spi v vozičku..

Neposredna povezava do sporočila: 7
   Quinny Zapp
3.7.2005 12:35:37   
soncece24
http://www.teutonia.de/

Neposredna povezava do sporočila: 8
   Quinny Zapp
4.7.2005 11:30:09   
Tinna
Mene je tudi zelo zelo motilo to, da se ne poleže, ker Luka tudi zaspi v vozičku.
Ko sem že skoraj obupala, da bo sploh kdaj hotel bit v vozičku tako, da bi lepo sedel sem se odločila, da sprobam še Zappa in drgač bi ga itak prodala.
Ampak to je bil pa res super nakup!:bravo::bravo::bravo:
Ta velik Quinny, ki ga sicer še uporabljamo za po makedamu, čeprav vedno manj, ker Luka se notri obrača pa on bi kar stal v vozičku, če ga zvežem se pa začne dret ko nor.
No zdej v Zappu pa za ne verjet ga privežem in on lepo opazuje okolico in končno zdej hodim na sprehode tako, da peljem samo voziček in Luka je v njem, ker prej je blo vedno tako, da sem v eni roki peljala voziček v drugi roki pa držala našega :hudicek:.
Moj mož je reku, da je blo to najboljša investicija, čeprav je na začetku preden smo ga kupli zelo nasprotoval.
No in Luka tudi zaspi v njem brez problema- res mu podložim samo pleničko in spi lepo naprej.:bravo::bravo:

To pa je samo moja izkušnja.;)

LP:rozica:

Neposredna povezava do sporočila: 9
   Quinny Zapp
4.7.2005 11:47:37   
skuštrana
Samo nekaj, kam podložite pleničko..Mi ni jasno??:zmeden2::zmeden2:
Mi tud mamo drug voziček terenc, pa je čedalje več doma v garaži parkiran okol pa z marelo hodmo..Mi je bolj praktično, ko pa tist traktor sabo vlačt..Saj vrjetno bomo kar po Zappa šli!!:bravo::bravo:

Neposredna povezava do sporočila: 10
   Quinny Zapp
4.7.2005 13:13:18   
lin
Pleničko podstavimo pod vrat ker če otrok zaspi v sedečem položaju se mu glavico zvrne recimo na desno in ti pol podložiš s pleničko tisti del vrat(desni).Joj upam da razumeš

Neposredna povezava do sporočila: 11
   Quinny Zapp
4.7.2005 14:24:24   
skuštrana
Aha, sej mi je jasno kaj misliš...Da mu glava ne tak visi. Ko tak povštrček;)

Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Trombofilija lahko v nosečnosti povzroča z...
Ženska s trombofilijo se lahko sooča tudi z zmanjšano možnostjo zanositve, in če ostane noseča, s pogostimi spontanimi s...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.