|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   rjavi izcedki
4.2.2010 10:29:35   
Anonimen
Ojla punce
Pomagajte mi z nasveti ne vem kaj naj naredim.Stvar je taka,ene tri tedne nazaj sem imela krvav izcedek ko sem se obrisala.Potem se je to umirilo za ene dva dni potem sem  pa 10 dni imela rjave izcedke,hodila sem v sluzbo.No po parih dneh izcedkov sem se zasekirala in se enkrat poklicala zdravnico, ki mi je rekla da naj ostanem doma.No ta teden sem imela pregled in je ugotovila da je vse ok edino dobila sem buscopan zaradi krčev in pa magnesol.Rekla je naj se sama odločim če bom sla v sluzbo ali ne.No odločila sem se da grem in o tem ze obvestila sluzbo,ker krčev nimam tako močnih da ne bi mogla it delat.In kaj zdaj ze naslednji dan od pregleda imam zdaj ze dva dni spet rjave izcedke ko se obrisem.Zdej pa ne vem kaj nej al nej pokličem zdravnico al nej grem v sluzbo.Počutim se čist ok sam teji izcedki me skrbijo,zdravnica pa ne ve od česa bi bli.

Kaj bi ve naredile na mojem mestu?

Aja se to imela sem ful slabo vodo in zdaj se ful nalivam za vodo ker moram it ponovno v laboratorij.Kaj pa če so teji izcedki zdaj zato ker velik pijem in sem nonstop na wc pa se zato se kej puca?
Joj ne vem kaj nej, ni mi pa do tega da bi skoz morila zdravnico.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: rjavi izcedki
4.2.2010 10:34:12   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Joj ne vem kaj nej, ni mi pa do tega da bi skoz morila zdravnico.

Odloči se kaj ti je bolj pomembno - donositi user posted image ali služba???
Na tvojem mestu bi ostala tri tedne doma, počivala, pol pa bi videla. Ko sem jaz imela izcedke mi je G predpisal počitek v času izcedkov, ko se umirijo pa ne spet na ful.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
4.2.2010 10:35:18   
florecita
bilo bi malenkost lažje, ko bi povedala v katerem tednu si.

Drugače pa, če ti je G rekla, da je vse OK, potem se nimaš kaj sekirat.

Ene imajo celo nosečnost rjave izcedke in normalno donosijo, druge smo takšne, ki so nas ti user posted image izcedki pripeljali do splava.
Na Pušenjakovem forumu sem prebrala, da nobeno zdravo nosečnost naj ne bi spremljali nikakršni izcedki.

Srečno

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
4.2.2010 10:38:37   
Anonimen
Ja punce sem v 15 tednu.

(odgovor članu florecita)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
4.2.2010 10:42:14   
Anonimen

Ja punce sem v 15 tednu.

Tudi jaz sem imela izcedke od 6 - 12 tedna. sem bila na dabrostonu. Se je vmes tud vlilo, da sem mislila, da je konec... na srečo/nesrečo je bilo tako, da sem nosila user posted image user posted image in se je eden poslovil user posted image

Pa še to je ugotovila G - so me pa v tistem času gledali z UZ kar štirje ginekologiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
4.2.2010 10:45:25   
Patty81
Živjo!

Meni se je prejšnji teden pojavil svetlo roza izcedek, nato pa še čez nekaj dni parkrat rjavkast. Včeraj sem imela zaradi tega pregled. Zadnjo mens. sem imela 19.12., kar pomeni da sem noseča 6 tednov in nekaj dni. Srček se je včeraj hvala bogu videl bit. Me je pa seznanil z dejstvi da 30% nosečnosti ne rata :(...in da se včasih pač zgodi....

Predpisal mi je mirovanje do naslednjega pregleda (23.2.), je pa rekel da je to vse del narave...če je kaj narobe s sluzjo, maternico ali čimerkoli, se otrok ne bo mogel normalno razviti in ga telo izloči....jaz imam že itak neke težave s hormoni, pred leti sem hodila tudi v bolnico zaradi sprememb na materničnem vratu (torej da bi se lahko razvilo v raka, ampak je bilo potem ok).
Zdaj moram počivati, predpisal mi je mirovanje in pa rekel naj si kupim Magnezol proti krčem. TUdi meni je rekel, naj se sama odločim koliko časa bom doma in kaj mi je pomembnejše. Dokler so krvavitve je rekel sigurno bit doma. Je rekel, da se moram zavedati, da je služba samo služba, ki bo še vedno tam...nosečnost pa lahko da je samo zdaj, oz. je nimamo celo življenje....sicer pravi, da nobene študije ne dokazujejo - če počivaš, da bo ok. Stara šola pravi počitek, moderne študije pa da: če se bo zgodilo, se bo zgodilo ne glede na to ali hodiš v službo ali počivaš. Mi je pa vseeno priporočil naj bom doma vsaj dokler se pojavljajo krvavitve. Zdaj upam, da se bo stanje normaliziralo. Kaj več je rekel, da ne moremo vplivati na to kar bo. Samo čim manj stresa in upanje na najbolje!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
4.2.2010 12:21:39   
ZoyaEva
Ali so izcedki svetlo rjavi ali temno ?  Sicer je dejansko oboje kri , ki ni sveža.  No pri meni so svetlo rjavi izcedki in gre za bakterijsko vnetje nožnice.  Sluznica nožnice je bolj občutljiva zaradi bakterij in lahko rahlo krvaviš iz nje. Če na UZ ali pri vaginalnem pregledu niso videli iz kod bi lahko krvavela ,  je lahko to. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
4.2.2010 12:28:51   
Anonimen
Ja izcedki so enrkat temno rjavi enkrat pa svetli.Ginekologinja mi ni znala rečt od česa bi blo to.Sem jo pa prej vsen klicala in mi je rekla da če bo se več izcedka da naj se grem pokazat na urgenco.
Pa si ti zoya na bolniski zarad tega?

(odgovor članu ZoyaEva)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
4.2.2010 13:44:43   
Anonimen
jaz sem imela v 1.nosečnosti od 5tedna pa skoraj do konca 8 meseca te izcedke,sem morala pa strogo mirovati-ležati,nekaj časa v bolnišnici in potem še doma.prepoved spolnih odnosov in kopanja samo tuširanje..jemala sem magnesol in dabroston.na koncu je blo vse o.k.ne vem če je pomagalo samo mirovanje,sem pa hodla še k bioenergetičarki dokler je bil izcedek prisoten.na koncu se je dobro izteklo.v drugi nosečnosti nisem imela nobenega problema,zdaj ko pa pričakujem 3user posted image ,pa sem spet imela izcedek okrog 20 tedna.sem se šla pokazat in so rekli relativno mirovanje.ni blo krčev ,maternični vrat zaprt,skartka kao vse o.k. zdaj sem v 31 tednu in se pomalem še kr pazim.
po moje je bolje da počivaš in ne hodiš v službo.držim pesti ,da bo vse v redu.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
4.2.2010 14:41:25   
Anonimen
Kako hudo mora bit da gres na urgenco?Ne vem jest se bojim da bi prsla tja pa bi rekli da ni vse skup nč in bi sla čist brezveze.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
4.2.2010 14:45:04   
divans1
Če se ti pojavi kakršen koli izcedek, pejt na urgenco, noben izcedek ni normalen in greš tam, pa si pol vsaj pomirjena, ko ti naredijo UZ!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
4.2.2010 15:05:50   
Anonimen

Kako hudo mora bit da gres na urgenco?Ne vem jest se bojim da bi prsla tja pa bi rekli da ni vse skup nč in bi sla čist brezveze.

Jaz sem se obrisala, pa na dnevnem vložku je bilo čist malo, cel dan sem preležala, pa je še kr bilo malo. Zvečer sva šla na ginekologijo. Jaz nisem šla na urgenco. Ker itak te pol na ginekologiji sprejmejo, pregledajo, če je kaj.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
4.2.2010 16:19:38   
ZoyaEva

Ja izcedki so enkrat temno rjavi enkrat pa svetli.Ginekologinja mi ni znala rečt od česa bi bilo to.Sem jo pa prej vsen klicala in mi je rekla da če bo se več izcedka da naj se grem pokazat na urgenco.
Pa si ti zoya na bolniški zaradi tega?

Sem na bolniški, a ne samo zaradi izcedkov. Imela sem že dva ss in moje zdravstveno stanje je takšno, da gre za rizično nosečnost.

Mary10 : Tudi jaz sem hodla bioenergetičarki na začetku nosečnosti, ko sme imela izcedke.

Če greš izven delovnega časa, potem moraš iti na ginekološko urgenco, kjer te sprejme dežurni zdravnik, če ne pa greš v ambulanto, kjer te tudi morajo sprejeti, če gre za nujen primer. Tako je pri nas v CE.

Pojdi za vsak slučaj na urgenco, da te pregledajo z UZ in vaginalno, mogoče pa oni vidijo od kod bi lahko bila krvavitev. Aja, ali mogoče uporabljaš kake vaginalne tabletke oz, kakšno kremo z aplikatorjem ? Ali imaš redne spolne odnose ?

Bodi raje v bolniški nekaj časa , da se zadeva umiri.

< Sporočilo je popravil ZoyaEva -- 4.2.2010 16:20:27 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
4.2.2010 17:39:37   
Anonimen
Zoya jaz sem ze skor 3 tedne na bolniski in zdaj zadnji teden izcedkov ni bilo več zdej pa ze dva dni spet tko da ne vem kaj nej si mislim.
Kam pa moras it v ljubljani na pregled?Na urgenci je ginekoloska?No zdej ste mi toliko pomagale z odgovori da če se mi se pojavi,ker danes sem imela samo zjutraj,bom sigurno se sla pokazat.Mogoče mi se kaksne druge preiskave naredijo pa res ugotovijo od česa je to.

(odgovor članu ZoyaEva)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: rjavi izcedkiar
12.2.2010 15:35:29   
rogljicek
V 1. nosecnosti sem mela rjav izcedek bolj na zacetku (8., 9. teden) Ginekolog mi je svetoval pocivanje. Donosila sem zdravo puncko.
Sedaj v 2. nosecnosti pa sem mela celo stalo. Rjav izcedek se je prvic pojavil v 12 tednu in sem normalno hodila v sluzbo. Potem se mi je v 14. tednu vlila kri s krvavim strdkom. pristala sem v bolnici, kjer se je malo umirilo, pa vendar izcedek je bil se prisoten. Tako se mi je ponovilo se 3x, se pravi krvavela sem od 12. pa do 19. tedna. Bila 3x v bolnici zaradi 'vlitja' krvi in krvavih strdkov. Sem pa v teh tednih striktno pocivala, hrano so mi nosili v posteljo, sla sem samo na Wc in pod tus. V bolnici so mi odkrili hematoma med maternico in placento, ki je izginil v 19. tednu, takrat je krvavitev dokoncno ponehala. Sedaj sem v 28. tednu.
Vidis, pri meni se bo koncalo srecno.
Zelim ti, da se srecno konca tudi zate in za vse nas z enakim problemom user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
12.2.2010 15:38:14   
rogljicek
Drugace pa ti v bolnici nimajo kaj pomagat, le pocivat bos prisiljena. Tudi tista zdravila, ki jih dobivas ne pomagajo.

(odgovor članu rogljicek)
Neposredna povezava do sporočila: 16
12.2.2010 16:18:19   
Klarica123

Rajše, da ti na urgenci povedo, da je vse OK, kot pa da si v dilemi. Brezveze glede izcedkov ziher ni.

(odgovor članu rogljicek)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?