talika81 -> RE: dimnikarji (4.2.2010 13:48:06)
|
IZVIRNO SPOROČILO: zivepo IZVIRNO SPOROČILO: maya2 Hvala vsem za odgovore. Bo treba pošlihtat ja, ampak očitno pač stanovanjsko podjetje plača brez vprašanj, ko bova pa lastnika bo pa treba se drugače zmenit ..... Drugače pa je moj oče tem istim plačal za čiščenje dimnika pri nas doma, kuri na drva in čez 14 dni so se vžgale saje v dimniku... samo oče mi je to kasneje povedal, pa se ni nič pritožil [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] , ker če bi bilo očiščeno se po mojem to ne bi smelo zgoditi.... Se mi zdi, da so tele dimnikarske službe res ena groza .... Računat znajo, naredijo pa tko tko.... no in prav tega se jst mal "bojim" računajo ko bedak nardijo pa vse naspol lenny sej bom poiskala potrdilo o opravljenih dimnikarskih storitvah in primerjala s cenikom na netu.... točno tko ... ker njim gre zgolj za to, da pokasirajo in se ne sekirajo, če kaj ni vredu narejeno ... moj ati jih je nekrat odslovil, ker niso imeli primernega pribora s sabo za čiščenje ... pri mojih starših imajo tak dimnik, katerega lahko čistiš samo s posebnimi krtačami. ker če ga čistiš z navadno krtačo, ga poškoduješ ... in je začel neki jamrat diminikar, da bo kaznovan, če ne pusti itd. pa mu je rekel, da naj pride nazaj pol, ko bo imel opremo, kot jo mora met ...
|
|
|
|