[Brisano sporočilo] (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (1.7.2005 20:12:29)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

baguSka -> Za kaj uporabljate palični mešalnik? (1.7.2005 20:13:34)

jst ga ne uporabljam, moja babi pa z njim dela vse: pire, sadje, zelenjavo mečka, jajca meša..:zmeden2:

Nia30 -> Za kaj uporabljate palični mešalnik? (1.7.2005 20:15:06)

Sadne kašice, zelenjavne krem juhe, pire,...

viv_ -> Za kaj uporabljate palični mešalnik? (1.7.2005 20:17:29)

Od Mirninega petega do devetega meseca je bil dnevno v uporabi, sedaj pa počiva :) Uporabim ga le za kakšno špinačo, paradižnikov zos, včasih kakšen frape ...

Anonimen -> Za kaj uporabljate palični mešalnik? (1.7.2005 20:24:43)

Dnevno za kašice za našega pikota, ki še ni pogruntal, zakaj ima tistih 6 lepih zobkov. Potem pa za kremne zelenjavne juhe, pa za paprikaš (poberem koške mesa ven in zmiksam koščke paprik in ostalega, kar bi sicer moji srčki zbrskali na rob krožnikov), za pire ga ne uporabljam, ker se mi zdi vse skupaj preveč pocasto, pa še za kakšne zelenjavne omake, ki jih sicer moja večja otroka ne bi ravno z užitkom jedla, za paradižnikovo omako,...pa špe kaj bi se našlo. Meni pride zelo prav.
Nojči:sloncek:

smrka -> Za kaj uporabljate palični mešalnik? (1.7.2005 20:27:50)

s paličnim delam goste juhice - ko naprimer dam kuhat vso zelenjavo z vrta in potem vse to "spasiram" in pride prov lustna kremna juhica.

Anonimen -> Za kaj uporabljate palični mešalnik? (1.7.2005 20:56:19)

Če bo delala pire, mora dat full manj mleka :)

Drgač pa mi delamo omake za na testenine (bohnedej da so kakšni koščki) al pa kaj podobnega. Jaz sem si zdej en dan nardila shake - mal mleka, pa tri kepce (al pa več) vanilijevga sladoleda pa ena žlica kakava :)

lp,:fis:

mehurčica -> Za kaj uporabljate palični mešalnik? (1.7.2005 20:59:04)

Bananin shake. Banana, mleko, sladkor/sladilo, cimet. :love:

Davidu sem prvih par mesecev miksala vso hrano: sadje, zelenjavo, meso, testenine...

Gina -> Za kaj uporabljate palični mešalnik? (1.7.2005 21:05:45)

Zmiksam juhe (porova, zelnjavna..), špinačo, blitvo, paradižnikov džus, pa za malega sem misksala, dokler ni grizel...
Pire s paličnim je zanič!

rubin -> Za kaj uporabljate palični mešalnik? (1.7.2005 21:10:23)

jaz pa miksam čebulo vedno s paličnim in tisto posodico z rezilom ki je zraven, tako da nič ne jokam :)

BigWhale -> Za kaj uporabljate palični mešalnik? (1.7.2005 21:33:56)

Hja, razlicno. Pri nas ga uporabljamo za mazanje kruha na potico, za dezinfekcijo wc skoljke, vcasih ga uporabljamo za pomivanje po tleh, ce treba kaj fejs zdrgnit, pa ce treba karte zmesat....

Ful uporabna stvar!!! Lepo darilo!

Anonimen -> Za kaj uporabljate palični mešalnik? (1.7.2005 21:36:05)

za kake šejke, otroško hrano, pire postane ko lepilo, ni ok, za omake, špinačo, čežano pa tak. v glavnem za bl žoftne zadeve za katere želiš da so dokaj tekoče

lp, lara

polona2 -> Za kaj uporabljate palični mešalnik? (1.7.2005 21:38:33)

Ko ni bilo zobk, sem z njim pasirala vse, praktična zadeva, tudi kar se pomivanja tiče, lp!

jazz -> Za kaj uporabljate palični mešalnik? (1.7.2005 21:41:10)

Vse, kar bo zdajle zraslo na vrtu lahko spravi v zmrzovalnik npr.spasira peteršilj,blitvo,paradižnik, papriko za kakšne omakce.Zelo prav pride pozimi in super sveže ostane!

Meggi -> Za kaj uporabljate palični mešalnik? (2.7.2005 8:15:45)

Jaz ga pa kar mal pogrešam. Sem imela plasitčno ročko pša je potem zaradi vročine seveda popokala pa rezilo je full skrhano. Bi imela onega s kovinsko palco, pa je full drag.

Ka pametna stvarca - easy za pomit res.

Stran: [1]