hijenca -> RE: Nekaj vprašanj o dvojčkih - II. del (22.4.2011 9:10:17)
|
Dan dan! In potem mi človek reče, da je treba počivat. Bla bla bla. NIMAM ČASA POČIVAT. Dva dni je bil mali OK in v vrtcu, včeraj pa že vročina in potem cel dan mamica, mami, mamica pil, cartat, pil,.... Danes se grema k pediatru pokazat, da se drug teden, ko so počitnice pozdravi. Jaz sem včeraj še malo šivala, mi je ena zavesa za kopalnico ostala, pa mi je šlo malo na živce, ker je bila okna prazna. Pa eno obrobo za bebeka sem preoblekla z drugim blagom, ena me še čaka, mogoče danes, ko pridem domov. mismis hvala za kavico. Kako bo šele zanimivo, ko boš imela doma dva [sm=duda.gif][sm=duda.gif] in [sm=kuza.gif]. Misliš, da bo kaj ljubosumja??? Ker zdaj je [sm=kuza.gif] glavni. Je včasih enako, kot če imaš doma že kakšnega otroka in prineseš [sm=duda.gif], ljubosumje pri starejših. anchika dobro opravi danes na pregledu v P, mogoče pa bo CTG že kaj narisal? Upam, da še malo počakata bebeka, ker si si tako želela barvat jajčka s tavelikima. tikatoka, samo smo žilave, vse vlečemo kolikor se le da. Meni mogoče v poln 37 teden ne bo uspelo, ampak da pridem do polnega 36 tedna sem tudi zadovoljna. Da pa bo to čez 14 dni, pa ne morem verjet. Kaj si nor, kako tedni letijo, pa ni dolgo nazaj, ko si ti sama pisala, da imaš morfologijo, sedaj pa si že 31 teden. [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] za vse nas. klavdija ti dvojčki so včasih prav nagajivi. Ne glede da sta dva, ampak včasih je tak mir v trebuhu, da me kar malo panika zagrabi, včasih pa plešeta rokenrol. Še preveč te bosta brcala, potem pa si boš želela, da bi malo mir dala. Sploh v mehur, pa ne boš mogla takoj lulat, to je veselica. Grem sedaj sina porihtat, pa da grema k zdravniku.
|
|
|
|