hijenca -> RE: Nekaj vprašanj o dvojčkih - II. del (13.4.2011 10:39:30)
|
Jutro! Danes sem zgodaj vstala, sem čakala šoder, da so pripeljali, ker bomo betonirali zunanje stopnice. Spanje je bilo bolj tak tak, ampak tega sem tako že navajena. No včeraj sem bila pa prava lenoba in nisem nič nardila, niti ene cunje nisem zlikala, bom pa danes mogla, ker počasi ne bomo imeli kaj za oblečt. Pa počasi moram pripravit za bebeka, ker nikoli ne veš, kdaj se lahko najavijo, ker sedaj smo bolj bombe ki tik takajo. Moje otekanje, kaj pa vem, zjutraj je bilo OK, sedaj se je ponovno začelo malo, zvečer pa me kar noge bolijo. Iščem že cel teden tee tree kremo, da bi mi moj malo noge namazal, ker tako fajn hladi, pa je ne najdem. Ko iščem, takrat je ni, drugače se mi pa pod rokami mota. Danes sem že dala kuhat govejo juho, ker včeraj nisem nič prav kuhala, sma z malim jedla pečene jajce. Potem pa je moj zvečer prišel iz LJ, jaz pa nič mela za njega, je pa jedo sendvič. No danes bom bolj pridna, vsaj pri kuhanju. tikatoka in ruška se mi kar smilita, glede vajinega cukra. [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] Moja mala kozika je vredu, saj razen pikic sploh ni nobenih težav, nima vročine in nič. Malo težko ga v hiši držim, drugače pa je OK. Tu pa tam se malo skregama, ampak se imama hitro zopet rada[sm=smiley1.gif]. tikatoka upam, da se mali hitro pozdravi. [sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif] ruška nič se ne sekiraj, vse bo OK, samo pozitivno razmišljaj. Poglej kam sem jaz prilezla, pa hujših težav ne moreš met. ko bo hudo, pridi pojamrat, ker ZELO pomaga. Vem iz izkušenj.[sm=smiley1.gif] Imaš pa super možeka, ki te razvaja. To sedaj izkoristi[sm=jezicek.gif]. mismis tebe pa se je lotil lenitis imam občutek. Jaz pa že čisto dehidrirana, ker ni več kavice[sm=smiley1.gif]. Samo, da ste vredu. anchika super mere[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]. Še malo, še malo, pa boš cartala. Kako se pa bodo rodili, pa je vseeno, obe varianti poznaš, edino važno je, da bodo zdravi. [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] araz pri Pušenjaku je seveda lahko zraven partner. Pa počasi se privadi, da bo sedaj vedno teže ko boš šla na sprehod. Meni se zdi drugače, da sem okrog 27 tedna bila bolj okorna, pa teže sem se obračala v postli, sedaj pa kar gre, ali pa sem se navadla na to težo, ki jo nosim sabo. lunca31 po mojem se sedaj mala [sm=duda.gif][sm=duda.gif] borita za prostor. Pri meni je pa tako, da imata še vedno dovolj prostora, da se cela obračata, ker na vsakem UZ sta drugače obrnjena in mislim, da točno vem, kdaj se obračata, ker takrat me hoče razpotegnit na vse strani. mapesi super mere[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]. Mislim, da sem napisala vse, kar sem imela v planu, sedaj pa grem mehiško telenovelo gledat, pa kavč žulit[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|