katym -> RE: Nekaj vprašanj o dvojčkih - II. del (21.2.2011 14:00:15)
|
Ojla, punce! Skoz berem, napišem pa nič...ne vem al nimam nič pametnega al pa se mi ne da . Pri meni ni nič posebnega, nosečnost po mojm lepo napreduje..nimam pa blage veze, kako sta obrnjena...po mojm je fantek še vedno navzdol, za punčko pa ne vem, ker je redko kdaj tako živahna, da jo čutim prov posebej, al je pa tako obrnjena, da ima mogoče nogice čis pri fantku in njene gibe in brce mešam za fantkove . Pregled imam šele 8. marca, tko da bo še kr dolga do takrat...čeprov mi dnevi ful hit minevajo... Lunca31: men so kile tut prov stagnirale zdele ene 3 tedne: sm dobila sirup Lego(nevemkaj) za železo in sm ful driskala po njem - zdele se je umirilo, pa še trebuh je po mojm na najvišji točki, ker me zgaga daje neutrudljivo! tko da jem nazadnje ob enih najkasneje, pol pa celo popoldne in celo noč ne vem...no zdele dva dni se je mal izboljšalo, da sm clo pol sendvička pojedla in me celo ni zgaga pekla...aja, za zgago pa men pomaga izključno donat, kokr karkoli pojem je še slabše, vključno z mlekom ali drugimi zadevami.... Po mojm je bla pa luna te zadnje dni, ker js tut nisem imela moči niti da bi vstala...al pa mogoče spreminjajoč pritisk... Bolečine sm js mela tut ful velike od 15 - 25..sploh ne vem, špikanje v sp.delu trebuha, bolečine v medeničnih kosteh, krčenje na obeh straneh trebuha tko kt da bi me prepona fajn bolela...pa tko naprej..očitno so te radosti nosečnosti pri dvojnih nosečkam mal drgačne kt pri enojnih...pri prvi hčerki nisem imela čis popolnoma nobenih težav, še 10 dni čez rok smo šli na Lisco, naslednji dan so mi pa sprožil ... mismis: super povezava, js sm glih gruntala, da bi pogledala mere na internetu pri okoli 32/33 tednu, da bom lahko direkt vedla, al sta v primerjavi s povprečjem manjša al večja, ko bom imela kontrolo rasti...sej vse pove, sam vseen pa je fajn vedt, kaj je kakšna mera, ko jo pove sestri :) dekle23: upam, da si sedaj boljše...da boš lepo preživela drogo polovico nosečnosti...js res trenutno razn trebuga sploh nimam filinga, da bi bla noseča mija75: tok dolg te bodo pustili? uh, sej super, da se dobro počutiš, če praviš, da se ti sploh ne zdi, da si noseča in to v 37. tednu.... čestitke za donošenost! Lepo se imejte, nosečke!
|
|
|
|