|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nekaj vprašanj o dvojčkih - II. del
26.1.2011 12:56:29   
hijenca
Dan dan!

Zdaj pa me je ven vrglo.user posted image

Pa še enkrat.

Bila sem danes pri G, sma pogledali user posted image user posted image , vse OK, eden je malo manjši, ampak ni dramatično. Potem sem hitro še v laboratorij letela, dala kri, napikali so mi obe roki, ker ena sestra ni našla žile, je samo rovarila in je prišla druga sestra, ki je v trenutku v drugi roki našla žilo. G mi je sedaj napisala za bolniško do nastopa porodniške, a gre to skozi na komisiji?? Glede na to,da grem jaz okrog 9.5. na porodniško.

Drug teden v petek imam ponovno UZ v Ljubljani, da vidim, kaj mi bo dr. Pušenjak lepega povedal.

Potem sem šla še v Muellerja po plenice za mojega čmrla, pa še malenkosti za mamo.

Trsica vidim, da je še doma, škoda, da ne bo lota, samo bi lahko vseeno probala pa srečko kupila.user posted image

Petrap še je tudi doma, sem vidla, da pri februarkah piše in čaka 28.1. Še je upanje.

Edina pogrešana je upanje81, upam, da je vse Ok.

lina10 še malo, pa boš tudi ti rešena, te tri tedne pa še le počakaj. user posted image

Kje pa so moje sotrpinke, s katerimi bomo trdnjavo držale pokoncu, ko se bodo te srečke rešile in bodo že cartale???

Punce čuvajte se.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1226
26.1.2011 13:47:22   
taja2008
Name ste pozabile.....user posted image Tudi jaz sem še z vami.... Smo pa štertali v 36. teden....user posted image user posted image user posted image

UPANJE81 pa po moje že carta, ker se ni že dolgo oglasila.....user posted image

TRSICA IN PETRAP:bo konec, počasi.... Najprej sta se bali da ne bi bilo prehiro zunaj, na zdaj pa ven nočjouser posted image user posted image

HIJENCA:user posted image user posted image za preglede, sej bo šlo, boš videla....

LINA10:user posted image za pregled, sam da je vse ok

DRŽITE SE....

11.1.2008 sva dobila prvega sončka-TAJA
8.2.2011 sva dobila še dva sončka-TRISTAN in TISA

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1227
26.1.2011 15:12:37   
hijenca
taja2008, oprosti, da sem te pozabilauser posted image , ampak, ti še kar malo počakaj, ker vse naenkrat pa res ne morete it rodit.user posted image

(odgovor članu taja2008)
Neposredna povezava do sporočila: 1228
26.1.2011 19:17:44   
mija75
oj punce!
eno vprašanje. Ali se boste testitale na streptokok b? Kaj mislite, je smiselno?

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1229
26.1.2011 21:27:44   
petrap
večer...jaz sem še kar med vami. pravkar iz kopalnice, še lase si posušim pa sem redi za spanje user posted image . se pa morm pohvalit, da čez par urc dopolnim 38. teden user posted image user posted image user posted image . jaz bi šla pa kar rodit user posted image . zdaj jim pa res ne bi smelo bit nč več hudega al kaj?

čakam, da se mi še čajček skuha, da spijem še zadnjo dozo za danes (malinovi listi za mehčanje mv) user posted image user posted image .

jooj pa sam še 2 dni do obletnice poroda oziroma do hčerkinega 2. rojstnega dne, mislite da mi uspe rodit še enkrat na isti datum user posted image user posted image user posted image

LIJA - 28.01.2009 (3860g, 53cm)

(odgovor članu mija75)
Neposredna povezava do sporočila: 1230
26.1.2011 22:30:48   
trsica
IZVIRNO SPOROČILO: petrap

večer...jaz sem še kar med vami. pravkar iz kopalnice, še lase si posušim pa sem redi za spanje user posted image . se pa morm pohvalit, da čez par urc dopolnim 38. teden user posted image user posted image user posted image . jaz bi šla pa kar rodit user posted image . zdaj jim pa res ne bi smelo bit nč več hudega al kaj?

čakam, da se mi še čajček skuha, da spijem še zadnjo dozo za danes (malinovi listi za mehčanje mv) user posted image user posted image .

jooj pa sam še 2 dni do obletnice poroda oziroma do hčerkinega 2. rojstnega dne, mislite da mi uspe rodit še enkrat na isti datum user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ti tudi še kar strašiš doma? Mene je danes nekaj začelo šraufat, pa se je zdaj umirilo.user posted image

da bomo fit,
100 TREBUŠNJAKOV v rit,
pa še malo seksa,
da nam ne bo treba čokoladnega keksa.

:D

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 1231
26.1.2011 22:33:46   
trsica
IZVIRNO SPOROČILO: mija75

oj punce!
eno vprašanje. Ali se boste testitale na streptokok b? Kaj mislite, je smiselno?

Jaz se ne bom. Če pa bodo oni mislili, da je pametno, naj me pa kar pošljejo. Brezplačno seveda.

da bomo fit,
100 TREBUŠNJAKOV v rit,
pa še malo seksa,
da nam ne bo treba čokoladnega keksa.

:D

(odgovor članu mija75)
Neposredna povezava do sporočila: 1232
27.1.2011 8:46:03   
anchika
Pozdravljene.
Kašlja sem se po mesecu dni končno  znebila. Zdaj pa sem ful prehlajena in glava me boli in že spet oteklo očke. Kot zgleda sem res občutljiva na očke in ko sem prehlajena mi vse udari na njih.
Zdaj smo vsi doma. No mož in sin sta že zdrava še sirup spijeta do konca jaz in hčerka pa smo prehlajene.
Zanima me če lahko spijem kakšen lekadol in koliko?
Zdi se mi da sem zasledila da lekadol ni škodljiv, nevem. Prosim  za čimprejšnji odgovor ker mi bo razneslo glavo?
hvala

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1233
27.1.2011 10:15:01   
katym
Ojla, punce!

Se še js mal oglašam...pri nas ni nič posebno novega, trebušček počasi raste, kmalu bo tut tisti magični 28. tedn... :) trebuh se mi je malo dvignil, tako da me medenične kosti ne bolijo več tako zelo, mi pa trebuh še vedno otrdeva in vsake tok časa (če pretiravam s sprehodi - hehe, recimo več kt kkšne pol ure na dan) me začne tut krčit ob straneh trebuha...tko da vseeno bolj počivam...

Super za tako častivredne tedne - tako petrap kot trsica, taja2008, upanje 81...sm vm kr fouš, upam, da js tut tok proti koncu zdržim...

Pol sta pa lina10 in mija75, pol pa neki časa nč pol pa že april/maj...ful dobr...sm kr dobre volje k pomislim, da se tut za nas bliža, pa čeprav bo šele zdel nastoplo 3. trimesečje...me z anchiko, lunco31, hijenco in ostalimi bomo pa še mal čvekale, da nam bo čas hitreje minil...

anchika: mislim, da lahko ješ lekadol, sam po mojm vseen ni dobr pretiravat s tem...vzemi kakšnega, ampak ni jih treba ravno 5 v celem dnevu - mislim, da jih toliko lahko vzame odrasla oseba...

hijenca: en mesec si še na stroške delodajalca, pol pa gre na komisijo vsak mesec posebej, razn če res nimaš neke take hude probleme, da te dajo do konca nosečnosti...aja, k si omenila plenice..kok mislite, da bomo na začetku tko nekje na dan ponucale plenic za oba dvojčka? js se sploh ne spomnem, kok sm jih ponucala za tamalo na začetku, na koncu smo jih že res ful mal ponucale...drgač pa upam, da se boste kmal pozdravli - vsi!

peprap in trsica: srečno!

Lep pozdravček vsem

(odgovor članu anchika)
Neposredna povezava do sporočila: 1234
27.1.2011 10:53:53   
natasha15
katym...mi smo jih na začetku porabili cca. 16 plenic na dan

(odgovor članu katym)
Neposredna povezava do sporočila: 1235
27.1.2011 11:41:14   
katym
huh, se mi je zdel, pa sm rekla, da zih nism previjala na 2 ali 3 ure, hehe....

(odgovor članu natasha15)
Neposredna povezava do sporočila: 1236
27.1.2011 11:43:53   
katym
aja, pa še eno vprašanje...a čutite približno enako svoja dvojčka v trebuščku? pri meni je en skoz bolj živahen, drug pa bolj miren...

(odgovor članu katym)
Neposredna povezava do sporočila: 1237
27.1.2011 12:56:51   
Roži_
Ciao!

Trsica, uauuu, super si, ker zdržite toliko 3v 1user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Jaz se sprašujem, če bom zdržala vsaj do 35 tedna?user posted image No se bomo pustili presenetituser posted image

Kar se pa tiče vozičkov, sem se odločila za Hartan ZX II, sem gledala tudi druge, ampak mi res ta najbolj odgovarja in mi je še najbolj všeč,tudi ta ima ročno zavoro, sem klicala v LJ in mi je rekla da bo vse skupaj prišlo okrog 860 evrov,aaa madona, je rekel moj v hecu, da kupimo raje avto in jih vozimo okoliuser posted image
No voziček bo kupila babica- moja mama, tako da nas bo malo rešila in kakšen evrček bomo prišparali za kaj drugegauser posted image

Petrap, uauu tudi ti si že 38 teden in povejte kako se počutite kaj, glede na to da sta dva, je kaj več težav zaradi tega ali je isto kot pri enemuser posted image user posted image

Mismis
, kako si ti, kako počutje?user posted image Trebušček raste? Jaz sem že začela čutit balončke nad sramno kostjo, ampak samo enega, drugega še neuser posted image

Sinček nama je polepšal življenje(2011) in drugi/a se nama bo kmali pridružil/a(2015)

(odgovor članu katym)
Neposredna povezava do sporočila: 1238
27.1.2011 13:00:31   
Roži_
Tukaj imate stran, kjer si lahko ogledate Hartan ZX IIuser posted image

http://comfortbaby.com/index.php?id=56

Lepo se imejteuser posted image

Sinček nama je polepšal življenje(2011) in drugi/a se nama bo kmali pridružil/a(2015)

(odgovor članu Roži_)
Neposredna povezava do sporočila: 1239
27.1.2011 14:26:40   
mija75
katym - pri meni je isto. Cel čas sem čutila več ali manj samo po levi strani in sem mislila, ad druge sploh ne čutim. No šele zdaj razlikujem nekako, ko mi je G pokazal kako ležita. In res sta obe bolj na levi, pa še ena posteljica je zadaj ena pa spredaj.

Nič ni narobe, je pogosto, kar sem brala, da se že v trebuhu čuti razlika karakterja oz. bolj živahen miren user posted image . In tudi sem zasledila, da je imelo več žensk podobne izkušnje.

(odgovor članu Roži_)
Neposredna povezava do sporočila: 1240
27.1.2011 16:53:56   
hijenca
Že zopet sem vohunila pri februarkah in poglejte, kaj sem našla.

Tršica sporoča:
"Pa smo ju dočakali. Nadja 47cm 2850g 13:45 in David 47cm 2900g 13:50. Vsi smo OK."

ČESTITKEuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mija75)
Neposredna povezava do sporočila: 1241
27.1.2011 18:21:48   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Že zopet sem vohunila pri februarkah in poglejte, kaj sem našla.

Tršica sporoča:
"Pa smo ju dočakali. Nadja 47cm 2850g 13:45 in David 47cm 2900g 13:50. Vsi smo OK."

ČESTITKEuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  super bravo, čestitke mami in oči...

seznamček pa obnovim jutri po izpitu, mi je že prav user posted image  od te neumne piflarije

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1242
27.1.2011 18:54:01   
Sunia
Čestitke Tršici user posted image user posted image
Mi smo pa danes dobili izvid od AC in z našima dvema fantkoma je vse o.k. 

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1243
27.1.2011 19:52:41   
katym
Četitke, trsici!!!! user posted image    o, noro, kako lepa teža..čis sm fouš...super, da je vse vredu z dvojčkoma in mamico!

čestitke 

(odgovor članu Sunia)
Neposredna povezava do sporočila: 1244
27.1.2011 22:38:38   
petrap
ČESTITAM TRŠICA !!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Prava korenjaka sta!!!! Upam, da bo pri nas tudi tako! Ni pa fer, da si me prehitela!!!!

Prej je ena spraševala kako se počutim v 38.tednu. No jutri začnem že 39. teden in se počutim prav dobro. Nič mi ni. No bolečine v križu so standard, sam drugače se pa sploh ne počutim slabo. Je blo ene 3 tedne nazaj veliko bolj neznosno, sedaj ko se je trebuh spustil je pa življenje lepše...lažje se diha in je user posted image user posted image user posted image user posted image . Ve kar čim dlje 3v1, da bo vse tako super kot pri tršici user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katym)
Neposredna povezava do sporočila: 1245
28.1.2011 9:24:35   
Roži_
Trsica, iskrene čestitke za Nadjo in Davidauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Uživajte!!!

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 1246
28.1.2011 10:10:01   
mija75
čestitke Trsica za dve orng štručki....user posted image user posted image user posted image user posted image .

petrap - kaj pa ti čakaš? A greš do konca user posted image .

sunia - super za izvid!!!! Zdaj pa uživaj do konca user posted image .

Jaz tudi komaj čakam, da bom dopolnila 37 t. Uf še 3. tedne....

(odgovor članu Roži_)
Neposredna povezava do sporočila: 1247
28.1.2011 10:19:07   
Lunca31
Tršica - tebi in partnerju (možu, fantu) iskrene čestitke ob rojstvu Nadje in Davida user posted image user posted image
Imejte se radi, fajn se rihtajte in uživajte!!

Tudi ostalim čestitke za dobra počutja, lepe izvide in korajžo!!

(odgovor članu mija75)
Neposredna povezava do sporočila: 1248
28.1.2011 11:10:27   
petrap
mija75 - jah zakaj pa ne user posted image user posted image user posted image , mah takoooo komaj čakam, da je kar groza

(odgovor članu Lunca31)
Neposredna povezava do sporočila: 1249
28.1.2011 11:49:58   
hijenca
PETRAP bejž hitro rodit, danes je ja 28.1.user posted image user posted image

Vse najboljše tvoji mali Lijiuser posted image

Samo upanje81 pa sigurno že carta, me kar malo skrbi, ker se nič ne javiuser posted image . Upam, da je vse OK.

taja2008 kje pa se ti skrivaš?

In ostale moje sotrpinke, ki še naših zakladov ne bomo spoznale tako hitro, kako ste?

Moja dva user posted image user posted image sta imela včeraj zvečer veselico. Prvič sta bila tako živahna, da sem ju res orng čutila.

Vse user posted image uživajte. Jaz pa grem sedaj kuhat.

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 1250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.