petrap
|
HBMaja - potem je tvoj uradni rok še kar 14.2., ker začneš porodniško kasneje kot jaz...no preden sem prišla do konca branja, sem videla, da ti je že otrkla voda...SREČNO! upanje 81 - super za odločbo...dinarčki bojo 15. naslednji mesec , glede čepa pa, jaz v prvi nosečnosti nism nikoli imela kakega krvavega ali sluzastega izcedka, tako da ni nujno, da se vsem sploh kaj odlušči.... hijenica - sem vesela zate, da se je vse lepo izšlo mismis - še vedno sem tukaj, čeprav vam iskreno povem, da bi šla najraje rodit (vem, da je vsak dan bolje za otročke, če smo skupaj, da me ne bo kera napadala), ampak v petek sem bila pa res fuč. se mi je B-jevček, zasidral na želodec in mi je bilo cel dan slabo, sem še 2x bruhala, komaj sem še živela, tako da sem imela res vsega dovolj... No te dni sem že mnogo bolje, danes sem spet odracala na sprehod...sicer me je na koncu že vse ščipalo, ampak vseeno. Saj sama hočem sprožit porod ..včeraj sem celo mojga pripravila do tega, da sva , da bi ja kaj pospešila, pa ni vseeno nič , bo treba kar še čakat , naši otroci se ne dajo, no pa saj imajo še čas, danes smo 36T3D