lil_ -> RE: Nekaj vprašanj o dvojčkih - II. del (10.12.2010 15:49:39)
|
no sej je ze tsrica sporocila glede delfinke, da ma zdej ze napovedan CR. in kaksna je razlika v tezi. ja je ze res, da ni take panike pr dvojajcnih, sam ce je razlika prevelika pomoje tut ni dobro. kljub temu da se vsak posebej prehranjuje, pomoje mocnejsi kljub temu pobere vec, za sibkejsega pa komej kej ostane. tko si jst nekak predstavljam. ze tko mi mojadva pobereta vse vitamine, in se borim z lomlenjem nohtov in las...tko da pomoje tist k je mocnejsi pobere vecino vitaminov sibkejsemu. sej pravim nevem, jst si to tko predstavljam. pri enojajcnih pa je sploh problem, ker drugega lahko cisto izstrada[sm=smiley13.gif] no pa 200g se vedno ni tak problem kokr delfinkinih 800g...to je pa ze skor kilca. ampak jst vrjamem da bo vse vredu[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] pa se ce mal preracunam, bo ona drug tedn v 34 tednu...racunam na pamet, vem da ma rok zacetek februarja. drugac pa tut ce so odstopanja, ns tok kontrolirajo, da nemore jit nic narobe. oni ze vejo kje so tiste meje do kje se lahko gre in ce ne gre drugace spprozijo porod. trsica ja verjamem da te je mal stisnl...tut mene je, sam se vseen tolazm, da sm skor en mesec za delfinko. in da pravjo da je 34 tedn za dvojcke cist super, sploh ce je groziv prezgodnji porod. no saj moja G v P prav, da ce zdrzimo do 34 tedna smo zmagal. kok so ze vsi [sm=duda.gif][sm=duda.gif] pridni s kilcami...jst komi cakam da v ponedeljek zvem kok smo se poredil. vem da injekcije micken zavirajo rejenje, ampak na ksnih dodatnik 300-400g pa kr racunam [sm=smiley1.gif] tko da bi jih zdej mel okol 1300-1400g. maja ja hvala za nasvet, res so dvojni stroski, ampak se sama kr uspesno drzim nazaj. glede na to da sta [sm=duda.gif][sm=duda.gif] fuuul zazeljena in da smo tok dolg casa cakal na niju in da sta taprva otrocka, sm ponosna sama nase, da nisem pokupila vseh stvari kar sm jih vidla[sm=smiley1.gif] tko da mislm da mamo cot zaenkrat dovolj[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|