ursha
|
dobro jutro vsem skupi, upam da ste kej boljše kot me 3, babnce že od sobote tolk norita po trebuhu da bi se lahk jokala, ne vem kok bom še sploh zdržala 7 tednov, prostora pa nimata in nimata, se mi zdi ko da bi imela ful napet trebuh, zdej še ležat ne morm več, utrujena sem pa kot da bi me vlak povozu.....ne vem al bo polna luna al kaj, da tolk norita. za dananina vprašanja pa: zdaj imamo A4 karavan, s tem da sma ugotovila, da bo premajhen, ne boma mogla spravit dveh jajčk in sedeža, poleg tega pa je tu potem še problem v prtlažniku, če računam da je treba dat notr voziček in še kake potovalke, če se kam odpravimo za dlje časa, tak da nameravamo zamenjati za kak ugoden kombi, ki nam bo itak prav prišel tud za na morje ko bo treba peljat prikolico. vozičke sem tudi jaz kar dolgo gledala in ugotovila, da je izbira tako zelo mala, da je joj, sploh za cenovno ugodne in funkcionalne, gledala sem predvsem to, da se da obračat sedeža v obe smeri in da je lahek, velika kolesa, ne preširok in ugotovila, da mi je še najbolj všeč Implastov, tak kot ga ima country, tako da smo ga tudi mi danes naročili, res da je cenovno kar, ampak ima ogromno v ceni in po moje je vreden vsakega €. glede stopnic, jih imamo sicer v hiši kar nekaj, ki jih mora Zara tudi vsak dan prehoditi, gre sama, ker je itak ne morm več nosit, tako da gre zelo počasi, plus tega da se nonstop ustavlja in gleda okrog in potem jo nekak zamotimo da štejemo stopnice, tako gre potem malo hitreje. posteljico smo pa Zari nabavili v Ikei (160x70) in ima na eni strani že varovalno letvico h kateri smo dali podolgovato plišasto igračo, da ji nogica čez ne uide ali da se zatakne, na drugi strani je pa stena (tam sem ji pa zrolala odejo, da se ne tišči hladne stene), za dvojčici pa imam Zarin kinderpet (120x60), tako da bosta od začetka skupaj, potem pa vsaka v svojega drgač se bomo pa tud mi počas mogl temeljito začet pripravljat na prihod, da nas kaj prej ne preseneti (nikol ne veš), pa bom bolj mirna, če bom vedla , da je vse pripravljeno kot pa da se bom še pol obremenjevala kaj mi še manjka, je treba še komodo za cotke sestavit, Zarino postlo preselit v drugo sobo in tam urediti, pa kinderpet nazaj sestavit, tak da ja še bo akcija