bunka83
|
Evo spet jaz poročam... No viroza je šla sicer čez, vročina 38*C, zjutraj padla in smo kar odšli na pregled, bila sem kot cunja, čakali 1h in pol...mala dva sta OK, sicer je kar velika razlika v teži, eden ima 1404g, drugi pa 1001g v 28 4/7. Prvi je baje prav debel, pravi Cerar, ampak da je kul, plodovnica in pregrada super. Čeprav jaz mislim, da če se bo taka razlika v teži nadaljevala, da bom šla hitro pod nož, sicer so vse ostale mere OK. Spet je rekel obratne lege kot zadnjič..ne vem, najbolje da zaupam naši legendi...te mere na UZjih so pa sumljive, bolj na uč. Ni mi hotel zmerit MV, pravi da smo iz hudega ven, dobila sem injekcije za dozorevanje pljučk in to je to. Se pa zelo slabo počutim, viroza me je kar zdelala. Bolečina pod desnimi rebri traja že tri dni in ne popusti, peče tudi zadaj v rebrih. naslednji pregled 21.5. Blazina je super, zdaj imam banano na levi strani, drug polšter pa na desni, je lažje glede obračanja, sicer je moj čisto izoliran od mene...včeraj se probala da sem banano zvila v polkrog in notri dala trebuh, sem lahko celo 10 min ležala na trebuhu. Pa še dva polštra za glavo in prsi, probajte! Žaka, zelo boga si bila, tvoj pa verjetno tudi. So bile babice prijazne? In zakaj ni šlo naprej, kaj se nisi odprirala naprej, lega je bila pa primerna? Kakšno imaš pa brazgotino? Joj, ne glede na tvoje izkušnje, komaj čakam da pridem v porodno, samo želim si zdržat še 9 tednov, da bosta lepo razvita in da bosta fino zizala. V soboto greva verjetno do Savudrije k babi na obisk, mogoče bova prespala, malo cvikam, kaj če me kaj zvije. Morje ni še za kopat, bo pa morski zrak in malo spremembe... Ernestina - duplo nogami , ti imaš iste dvome s temi UZji pri Cerarju, vse nekaj pomešano...kaj misliš, mogoče ne vidi več dobro? Črviček in Žaka - sicer prebiram vaš roman na nekaj vprašanj o dvojčkih I. del, je pa fajn občutek, da ste tukaj, nas spremljate in nam pomagate s svojimi izkušnjami. Danana - lepa kilaža pri 29 3/7! Moja sta enojajčka, pa je kao še OK glede razlike v teži, pri tebi mi je pa čudno, da tako komlicirajo! Pri katerem zdravniku pa si? Meni je prezgodaj za plavat tista ura...lahko greva pa kdaj na kavico po tvojem plavanju, do mojega plavanja ob 12h . Nekam, kjer imajo ležalnike namesto stolov . Samo, da pridem mal k sebi... Pozdravčki...
|