bunka83
|
Še jaz... Danes sem imela UZ in ni bilo ravno vse BP. G je rekel, da Ajev želodček ni nič zrastel v teh 14 dneh...vse ostalo štima, sta dokaj enaka v rasti, celo glavo ima A večjo od Bja, teža A je 700g in B 840g, vse žile so OK, tudi plodovica je enaka. Kontrolo imam čez en teden, je pa že sum, da gre za TTTS...Če naslednji teden ne bo nič boljše, bomo videli kaj pravijo v Londonu, mogoče bo potrebna operacija, da jih ločijo...in ko mi je šaril po trebuhu gor pa dol in pripovedoval vse te stvari, mi je postalo tako slabo, da sem vstala in nato se mi je zvrtelo in zameglilo, kot da sem mrtvo vinjena...sem se zgrudila nazaj na posteljo in me položili na levi bok. Nikoli se mi ni to zgodilo. Me je zelo bolelo v žlički zadnji teden, kot da bi imela zelo močan musklfiber zgornjih trebušnih mišic in res se nisem dobro počutila, vse me je trgalo po trebuhu, nikakor nosim našla udobnega položaja...oba sta bila zelo nemirna, spet sta se obrnila eden je zdaj gor in eden dol, se brcata v glavo. Sploh se mi zdi nepredstavljivo, kako bom zdržala do konec julija, ampak bom. No, jaz sem kar nekako pozitivnih misli in nočem razmišljat o črnem scenariju. Mislim, da bo vse OK, samo da je mogoče bila kaka čudna poza želodčka...vrjamem v svoja fanta, da bosta oba zdrava...bomo šli pa v London! Tealeja, kdo bo pa potem urejal vse podatke? Ima katera izušnje s tem oz. se javi da bo to skrbno nadaljevala, da ne bomo čisto zamrznile tukaj, ko bo Tealeja preklopila na Dvojčke 2010? Pozdravčki...
|