|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nekaj vprašanj o dvojčkih - II. del
6.5.2010 10:13:41   
tejalea
Ernestina, si nam ti že zaupala spol, ali boš obdržala zase? user posted image  Nisem prepričana, da sem to kje zasledila...
Kako ste?

(odgovor članu tejalea)
Neposredna povezava do sporočila: 301
6.5.2010 10:15:13   
tejalea
In seveda, hojliho - dobrodošla in čestitke za user posted image user posted image !

(odgovor članu tejalea)
Neposredna povezava do sporočila: 302
6.5.2010 12:01:40   
Ernestina
hm, tejalea, zdaj pa res ne vem, a sem že pisala o parčku ( user posted image user posted image ) ali neuser posted image me daje zmedenost te čase, že kar odštevam do konca.

hojliho - smo bili na istem, potem pa dobiš obresti vidišuser posted image uživajte!

(odgovor članu tejalea)
Neposredna povezava do sporočila: 303
7.5.2010 5:50:30   
jernejak
Pozdravljene bodoče mamice dvojčkov. Tudi jaz se vam pridružujem in vas prosim, da me date na seznam. Spremljam vas že nekaj časa in sem se odločila, da se vam pridružim. Pričakujem dvojajčna dvojčka. Za spol ne vem, PDP imam 25.6.2010.

(odgovor članu Ernestina)
Neposredna povezava do sporočila: 304
7.5.2010 10:22:05   
Ernestina
jernejak dobrodošla! Si se lepo vrinila med naju s tejoleo - mi dala malce več časa še, da ne bom prec na vrstiuser posted image

(odgovor članu jernejak)
Neposredna povezava do sporočila: 305
7.5.2010 11:37:24   
hojliho
Hvala za dobrodošlico. Vidim, da sem čist zadnja med vami.
No, bom vsaj tako na tekoče z zadevami, ki me čakajo. Ve le pridno obveščajte. Odkrito povedano, nimam pojma o ničemer, zato mi vaše izkušnje pridejo res prav.
Lep dan vsem in čestitke še z moje strani!

Neposredna povezava do sporočila: 306
8.5.2010 12:29:55   
tejalea

Nosečke dvojčkov 2010

user posted image   

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image     

tejalea     (2 user posted image  ; 1 user posted image  );  PDP 18.6.2010, dvojajčna user posted image   user posted image

jernejak   (1 user posted image ; 0 user posted image ); PDP 25.6.2010, dvojajčna user posted image   user posted image

Ernestina ( 1 user posted image ; 0 user posted image ); PDP 9. julij 2010 ; dvojajčna user posted image  user posted image

gasilka     (1user posted image ;0 user posted image ) ; PDP 28.julij 2010 ; dvojajčna   user posted image  user posted image

Atina1      (2 user posted image  ; 0 user posted image  ); PDP 31.7.2010; enojajčna user posted image   user posted image   

barbig       ( 3 user posted image ;2user posted image ) ;PDP 03.08.2010, enojajčna user posted image   user posted image

kunkauku   (1 user posted image ;0user posted image ); PDP 04.08.2010, enojajčna (mo-bi) user posted image  user posted image

bunka83   (1 user posted image  ; 0 user posted image  ); PDP 21.8.2010, enojajčna (mo-bi) user posted image   user posted image

mrina2 (1 user posted image  ; 0 user posted image  ); PDP 5. september 2010 ; dvojajčna  user posted image   user posted image

mateja79 (1 user posted image  ; 0 user posted image  ); PDP 26. september 2010 ; dvojajčna  user posted image  user posted image

hojliho (1 user posted image  ; 0 user posted image  ); PDP 24. oktober 2010; dvojajčna   user posted image  user posted image

SVOJA ZAKLADKA SO ŽE DOBILE

user posted image user posted image  

Njačo         PDP 20.1.2010   rodila  12.1.2010   Aleksej  3080g        cm     Patrik  3310g       cm

ZojaLara   PDP  23.2.2010    rodila 30.12.2009    Gaber  2085g  45 cm  ; Klemen 1700g    45cm

Crvicek    PDP    13.2.2010    rodila  27.1.2010        Gaja    1800g 48cm   ; Zoja   1900g 45 cm

marijaa    PDP   27.1.2010   rodila   11.1.2010       Alina    3330g   51cm      Tian  2900g  50cm

dafi        PDP  23.1.2010     rodila    15.1.2010      Alen     2100g    48cm     Benjamin  2300g   48 cm

t*e*j*k*a  PDP  28.2.2010   rodila  30.1.2010       Neja    2370g     cm       Nik  2250g        cm

gapii27     PDP  17.02.2010  rodila    01.02.2010     Ažbe    2090g    46cm     Jakob    2790g   48 cm

Rener  PDP 21.2.2010 rodila 06.01.2010 Anej Donovan 1780g 42cm  Aneja Vida 1300g 38cm

Meta22    PDP 31.3.2010  rodila 3.3.2010 
Anina    2660 g    49 cm           Zoja   2130 g        47 cm

Ljupka      PDP 24.4.2010   rodila 21.3.2010   Luka   2650 g     49 cm         Eva    2410 g       47 cm

Country    PDP 27.4.2010    rodila 7.4.2010   Žiga  2590 g    49 cm       Bor   2410 g   49 cm 

Štajerka26  PDP 9.6.2010   rodila 22.4.2010  Eva  2030 g   45 cm   Lia 2070 g   45 cm

Ursha PDP 2.5.2010 rodila  15.4.2010   Lara 2910 g   48 cm   Lana 2580 g   48 cm

Žaka PDP 15.5.2010 rodila  20.4.2010  Lara 2960 g   50 cm  Nik  2920 g  49 cm

Skupaj nas je še 11user posted image .

user posted image     13
user posted image   15   

Č I M     D L J E     3 v 1 !

(odgovor članu tejalea)
Neposredna povezava do sporočila: 307
8.5.2010 12:32:37   
tejalea
Jernejak, pozdravljena!
Kje si bila že kaj prej? user posted image  Še malo, pa sva že na vrsti, ne? Priprave že končane ali še v teku? Jaz imam vse, hb, ker sem sedaj čisto brez volje do dela user posted image . V sredo imam pregled, upam, da bom do takrat 3v1. Potem pa bomo videli kako bo dalje.
lp
teja

(odgovor članu tejalea)
Neposredna povezava do sporočila: 308
8.5.2010 14:21:13   
Ernestina
ne ne, nista še na vrsti, še ene 14 dni zdržita, da bomo tudi mi lažje prebrodili do našega termina, drugače bodo živčki odpovedali.

Zadnje dni sem vsa mravljinčasta, sploh ponoči, kot bi me po celi desni nogi krčuser posted image spimo kar spimo, delamo pa itak nič, kuhanje je že podviguser posted image me pa ta vreme dobesedno utruja in še bolj pritiska

(odgovor članu tejalea)
Neposredna povezava do sporočila: 309
8.5.2010 18:18:01   
tejalea
Kako pa misliš, da je meni, ko sem prva na seznamuuser posted image user posted image user posted image user posted image ?
Samo malo še ...

Neposredna povezava do sporočila: 310
8.5.2010 19:42:09   
Ernestina
Prijetno, fino?user posted image Boš prej rešena kot jazuser posted image ampak zdaj še res ni čas nouser posted image

(odgovor članu tejalea)
Neposredna povezava do sporočila: 311
8.5.2010 19:45:21   
jernejak
Tejalea, pozdravljena!

Res je, da vas spremljam že nekaj časa in ste mi prav zanimive. Vidim, da nimam samo jaz težave z nosečnostjo. Jaz sem bruhala od 6. tedna do pred enim mesecem. Zdaj me pa že dva meseca tako hudo peče zgaga in nič ne spim ponoči. Mislim, da smo res že pri koncu. Včeraj sem imela pregled, začela sem ravno 33. teden in imata oba otročka že dva kilograma. Zdaj imam pregled čez 14 dni in mi je rekla ginekologinja, da bom takrat verjetno ostala noter in rodila. Boš ti rodila naravno ali carski rez?Pri meni ni še nič prav dorečeno.

Pripravljeno imam že vse. Samo torbo še spokam v kaj jih bom oblekla za domov iz porodnišnice. Je pa zelo naprono in mi vse dol pritiska, tudi trebuh mi je močno otrdel. Kako si ti? Prav vesela sem, da lahko poklepetam s tabo. Spremljala sem te nekaj časa na forumu in se odločila, da se ti pridružim. Jaz bom rodila v Novem mestu, ker sem doma iz okolice Krškega. Kje pa ti?

Lep pozdrav.

(odgovor članu tejalea)
Neposredna povezava do sporočila: 312
9.5.2010 17:15:33   
tejalea
Potem pa imava kar enake mere! user posted image  Meni je tudi ob 33. t stehtal oba in sta imela oba malček čez 2 kg - super.
Mislim, da bom rodila naravno (seveda s kakimi protibolečinskimi,kot prvič, ko sem bila že malo highuser posted image ), saj moj G ni hotel nič reči za CR.
Pregled imam v sredo in takrat bom že skoraj 35.t, za bolnico pa mi ni še nič omenil, čerpav to pričakujem - glede na izkušnje drugih. Seveda pa je do takrat še 3 dni user posted image , upam da še v enem kosu. Ampak, smo že daleč! Aha, rodila pa bom na Ptuju.
Težave, hecno, kot v prvi nosečnosti, jih že en mesec nimam user posted image .  Ko mi je lepo - pa grem rodit!
Lp
teja

(odgovor članu jernejak)
Neposredna povezava do sporočila: 313
10.5.2010 11:20:04   
Ernestina
Meni so se zadnji teden, morda kak dan več fino pojavili mravljinci po rokah in nogah, pa krči na tazadnji sploh ponoči, noge v delu gležnjev pa otekajouser posted image vse živo probavam, a komaj kaj bolj tekom noči, komaj čakam petek da vidimo kaj poreče G. Se malce bojim da me ne pošlje kar v P pa da ostanem tam na preiskavah kaj, odvisno od urina. Ju prepričujem da morata vsaj še 3-4 tedne zdržat, ampak včasih je tako kruto da res mislim da bo kar ven pogledalouser posted image Potem pa še spodnji del tekom dneva otrduje, na vrhu sem se nekako navadila, potem pa še kaka brca proti mehurju in sem res že v nebesihuser posted image podobno kot pravi jernejak, samo da smo mi sedaj šele 3. dan 32. tednauser posted image

Tejalea, držim pesti za sredo, imam kar občutek da bomo kmalu izgubile urejevalko podatkovuser posted image

Pozdravček vsem 3 v 1 na ta turoben dan

(odgovor članu tejalea)
Neposredna povezava do sporočila: 314
10.5.2010 12:20:37   
tejalea
Hahaha, ne ga sr*t! Moj je čist obnoret - vsak dan me vpraša, če grema!user posted image  Včeraj smo imeli debato o porodu in sem se celo noč zbujala ali sanjala - če gremo ali ne. Saj že komaj čakam, po drugi strani pa bi še malo!

Neposredna povezava do sporočila: 315
11.5.2010 20:33:59   
jernejak
Tejalea,

jutri, če se ne motim greš na pregled oziroma ........ Srečno, držimo pesti, da bo vse v redu. Javi se nam kaj, da vemo kaj se dogaja. Tudi mene že malo živčki dajejo, zdaj sem v 33. tednu in 20. maja imam pregled oziroma mi je zdravnica rekla, da bomo vidl kako bo, če ne bo treba it takrat kar rodit. Srečno jutri in javi se kaj.

(odgovor članu tejalea)
Neposredna povezava do sporočila: 316
12.5.2010 13:52:13   
tejalea
Evo mene - nikamor še ne gremo user posted image !
Baje, da MV ne kaže nobenih znakov zorenja, tako, da imam naslednji pregled šele čez 14!!!!! dni, ko bom že skoraj 37.t.! Me je žemalo groza!
Dobila sem napotnico za v porodnišnico, porod bo kar naraven, opravila pregled za streptokok in šla nakupovat. Sedaj pa grem v horizontalo! Sem uničena... Aha, pa železo mi je padlo, tako da sem dobila še te tablete.
Tako, uživajte še dalje, se beremo še kasneje.
lp
teja

(odgovor članu jernejak)
Neposredna povezava do sporočila: 317
12.5.2010 14:38:21   
Ernestina
hehe, me je tvoja g uslišalauser posted image

Baje da večje nosečke dlje nosimo, bomo videli pri nas...

Si dobila retafer? Faca, pa v šoping si še šla, mene je že strah v petek ko bo treba na CSDuser posted image sreča da vsaj ni vročine, ampak dež me pa tudi počasi že ubijauser posted image

Si si zaslužila en ornk počitek...kar uživajuser posted image

(odgovor članu tejalea)
Neposredna povezava do sporočila: 318
12.5.2010 22:23:00   
bunka83
Še jaz...

Danes sem imela UZ in ni bilo ravno vse BP. G je rekel, da Ajev želodček ni nič zrastel v teh 14 dneh...vse ostalo štima, sta dokaj enaka v rasti, celo glavo ima A večjo od Bja, teža A je 700g in B 840g, vse žile so OK, tudi plodovica je enaka. Kontrolo imam čez en teden, je pa že sum, da gre za TTTS...Če naslednji teden ne bo nič boljše, bomo videli kaj pravijo v Londonu, mogoče bo potrebna operacija, da jih ločijo...in ko mi je šaril po trebuhu gor pa dol in pripovedoval vse te stvari, mi je postalo tako slabo, da sem vstala in nato se mi je zvrtelo in zameglilo, kot da sem mrtvo vinjena...sem se zgrudila nazaj na posteljo in me položili na levi bok. Nikoli se mi ni to zgodilo.

Me je zelo bolelo v žlički zadnji teden, kot da bi imela zelo močan musklfiber zgornjih trebušnih mišic in res se nisem dobro počutila, vse me je trgalo po trebuhu, nikakor nosim našla udobnega položaja...oba sta bila zelo nemirna, spet sta se obrnila eden je zdaj gor in eden dol, se brcata v glavo. Sploh se mi zdi nepredstavljivo, kako bom zdržala do konec julija, ampak bom.

No, jaz sem kar nekako pozitivnih misli in nočem razmišljat o črnem scenariju. Mislim, da bo vse OK, samo da je mogoče bila kaka čudna poza želodčka...vrjamem v svoja fanta, da bosta oba zdrava...bomo šli pa v London!

Tealeja, kdo bo pa potem urejal vse podatke? Ima katera izušnje s tem oz. se javi da bo to skrbno nadaljevala, da ne bomo čisto zamrznile tukaj, ko bo Tealeja preklopila na Dvojčke 2010?

Pozdravčki...

Neposredna povezava do sporočila: 319
12.5.2010 22:35:07   
tejalea
Bunka - upam, da se ti bo do naslednjega pregleda vse poštimalo in, da je bila razlika med njima le trenutno stanje. HB, pa se očitno tudi to da poštimati tako, da bo vse ok.
Ernestina - žvečim 1 tableto Ferrum Lek. Te tablete sem dobila tudi, ko sem prvič po porodu skupaj padla v porodnišnici. No zdaj, pa je očitno zaloga pošla že prej user posted image .
Danes se mi zdi, da imata ful energije, ker mi trebuh kar naprej miga sem in tja, mama pa bi šla spat... Ampak, potem se sredi noči zbudim - pa grem raje malo kasneje.
Danes sem odbila odločbo iz CSD. A je vedno bilo tako, da najprej dobiš porodniški dopust 105 dni, potem pa ti kasneje podaljšajo? Se več ne spomnim, kako je bilo pred tremi letiuser posted image
Držte se in lahko noč!
teja

(odgovor članu bunka83)
Neposredna povezava do sporočila: 320
13.5.2010 10:39:52   
Ernestina
Bunka83 drži se, vse bo dobro, boš videla, malčki malce nagajajo. So z vami angelčki varuhi in ne pozabi, da je veliko ljudi, ki ti pošiljamo pozitivno energijo!user posted image user posted image user posted image Srečno čez en teden, pa samo optimistično!

Meni se bliska pred očmi, ker komaj kaj spim, pa niti ni tak problem trebuh ampak otekline in krči po nogah in rokahuser posted image magnezij pijem 3x dnevno pa kot da ni nič efekta, bom jutri morala fino pojamrat.

Koliko časa ste pa čakale na odločbo za zavitek, mislim enkratni znesek, če se tako odločiš? Midva bi naročila lupinice, pa še par drobnarij za ta denar, pa ne bi rada, da se potem načrti zalomijo.
Glede porodniške nimam pojma, najbolje da vprašaš na temi dvojčki 2010, ki so dale že to skozi.

Aja, tejalea kako pa to da si dobila tako pozno šele napotnico za v P, meni so dali za rešilca in p že v 29. tednu.

Lepo se imejte

(odgovor članu tejalea)
Neposredna povezava do sporočila: 321
13.5.2010 11:31:45   
tejalea
user posted image  moj G je optimist, pa očitno je imel tudi prav. Mene pa je skrbelo, da bi šla prezgodaj rodit. Mi je rekel, da se sedaj lahko že smejem (jutri bo 35.t), ker kao da smo zdaj na konju! Ni še nobenih znakov, ki bi kazali, da se bo kaj začelo. Ne vem, če bom res zdržala še 14 dni do pregleda, sicer pa je bil moj zastavljeni datum za porod 20. maj, ker imava takrat z mojm user posted image  obletnico. Tako, da bomo videli! Upam, da bo vse ok, ko se bo začelo!
Ali ste kaj razmišljale o lajšanju bolečin, ali imate napovedane CR?
lp
teja

Neposredna povezava do sporočila: 322
13.5.2010 11:54:05   
Ernestina
Mi bomo videli jutri kako sta obrnjena, upa da, kaj vem kak pregled misli delatuser posted image včasih sem notri 20 minut, drugič pa manj kot 5 minut, samo da zazna utripauser posted image bi pa tako rada naravno, če bo šlo le brez protibolečinskih zadev, najraje bi na pručki, ampak saj veš da sem optimist in kar vidim vse v rožicahuser posted image

Uf moje želje so bile sprva porod na 13. (tekma slo:alžirija - je bil moj rojen tudi na SP ko je Jug:zaire igrala) ali 18.6. (roj. dan od mojga) ampak zdaj upam da bomo vseeno že prej šli kam, ker sem že kar sitna ko nisem naspana

(odgovor članu tejalea)
Neposredna povezava do sporočila: 323
13.5.2010 13:50:08   
tejalea
To ga bomo / bodo žurali! Moj pa ima roj. dan 23.6, ampak, bo za nas že too late! Če pa bi bil eden, pa bi mogoče celo zdržaliuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 324
13.5.2010 15:00:54   
Ernestina
Mislim bolj da ga bodouser posted image , mi pa gledalciuser posted image

(odgovor članu tejalea)
Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Recepti: Potica na sedem načinov
Preverite sedem receptov za praznično potico nekoliko drugače.

Izbira imena
*cvetka*

nkl-

hjk (56%)

n- (44%)

Število vseh glasov: 36

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!