Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Implast voziček ogled 3.2.2010 20:06:32
|
|
|
|
somic
|
jaz imam bolder 3, in sem super zadovoljna. ni mi žal in ga resnično priporočam. lahko pokličeš na sedež firme v mariboru in ti ga pripeljejo na dom in naredijo predstavitev. plačaš 20 eur in potem če se odločiš za nakup, ti od končnega zneska teh 20 eur odbijejo. jaz sem ga sicer naročila na poljskem, sem pa vseeno klicala v maribor za predstavitev.
|
|
RE: Implast voziček ogled 4.2.2010 14:19:26
|
|
|
|
Mariana
|
Hoj, mene pa zanima voziček ABC design katerega prodaja isto podjetje kot Implast voziček. majcapajca- za kdaj si zmenjena za ogled, mogoče se ti pridružim v Ljubljani, vsekakor jih bom prej tudi sama poklicala. lp Mariana
|
|
|
|
RE: Implast voziček ogled 4.2.2010 15:18:01
|
|
|
|
ziva1
|
Jaz ga grem jutri pogledati v MB, upam, da bom našla ulico. Sem bila trdno odločena, da ne pogledam nobenega drugega vozička kot Mutsy-ja, pa me je tale tako prevzel, da ga moram pogledati v živo in če le tako vodljiv kot Mutsy, potem ga tudi jaz kupim.
|
|
|
|
RE: Implast voziček ogled 4.2.2010 15:20:21
|
|
|
|
Anonimen
|
živa1 men je voziček res lepo vodljiv, sem res zadovoljna. Glede ulice pa ...no ja, midva sva kar mal lutala po Mariboru preden sva našla. Ampak se da najdt. Itak pa lahko pokličeš gospoda pa ti da navodila kako do tja.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?