lososov kotlet (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Kuhajmo skupaj

Sporočilo

biga -> lososov kotlet (3.2.2010 11:58:43)

Kaj lahko naredim z njim, kako ga pripravim? Lahko pomoč, kak preprost recept? Sem malo gledala, pa so predvsem recepti s filejem.

norge -> RE: lososov kotlet (3.2.2010 12:05:41)

Nič kaj posebnega, malo posoliš na obeh straneh, lahko malo pokapaš z limonco, opečeš na žaru in...Dober tek! Zraven lahko ponudiš blitva krompir ali pa kakšno pečeno zelenjavco (zelenjava na trakce - paprika, por, bučke, opečeš na olju, soliš, popraš, bazilika, malo česna.. ko je še hrustljavo postrežeš.)

biga -> RE: lososov kotlet (3.2.2010 12:32:03)

Koliko časa pa pečem kotlet v ponvi? Na olivnem olju?

Katy78 -> RE: lososov kotlet (3.2.2010 21:57:24)

IZVIRNO SPOROČILO: biga

Koliko časa pa pečem kotlet v ponvi? Na olivnem olju?

Kotlet je v ponvi hitro pečen, kaj pa vem, par minutk na vsaki strani, pa je.

vekybel -> RE: lososov kotlet (3.2.2010 22:01:40)

Losos je najboljši če ga samo posoliš in pomokaš in spečeš na olju v ponvi [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley20.gif[/image] ne pečeš ga dolgo, na rahlem ognju da se lepo zapeče-zarumeni.
Dober tek.

NEA_TEJA -> RE: lososov kotlet (4.2.2010 19:00:35)

na maslu

sanasan -> RE: lososov kotlet (4.2.2010 20:45:06)

jaz ga na hitro popečem na obeh straneh na olju...pred tem ga samo malo posolim
včasih ga nato še rahlo polijem z belim vinom in še malo podušim
včasih proti koncu dodam na drobno narezan česen....sedaj pa najraje naredim posebej 'omakco' iz sesekljanega česna, peteršilja in olivnega olja (včasih pa namesto olivnega dam majonezo)

rogljicek -> RE: lososov kotlet (11.2.2010 17:09:14)

jaz pa naredim marinado z ingverjem in je suuuuper. Druga dobra verjanta je, da ga na debelo natres z vsemi mogocimi zelisci (origano, bazilika, til, seveda cesen) in popeces. Tretja tudi kar u redu je, da ga popeces in na koncu glaziras z medom in limono. Mi jemo lososa vsaj 1x na 14 dni in je treba vedno kaj novega pogruntat. Drugace pa najdes fajn recepte na netu.

Stran: [1]