prvi pregled po hsg-ju! (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

saša24 -> prvi pregled po hsg-ju! (1.7.2005 16:35:41)

pozdravljene punce!

danes sem bila v mb na pregledu pri dr Kovačevi.

pogledala je izvide in ugotovila, da imam verjetno v levem jajcevodu zarastline( predvideva) desni jajcevod pa je vredo...

tako da naslednji petek morem še it na ultrazvok maternice.
punce, katera je bila že na tem ultrazvoku naj mi malce opiše kako to poteka, ker me res zanima kaj boodo delali z mano.....

po tem ultrazvoku pa me skoraj 100% čaka operacija... samo ne vem katero je g. imela v mislih.po mojem kakšno laparoskopijo.. ne vem, nimam pojma!

o.k punce lepo se mejte pa čimprej vsem :roza::modri:

sasa24

aljča -> prvi pregled po hsg-ju! (1.7.2005 19:23:43)

Saša pozdravljena.Kar dolgo je ko sem se oglašala tu gori, no danes mi je pa končno poratalo.Zate mi je pa hudo ko si izvedela bolj slabe novičke.:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:No itak pa je tako bolje da si sedaj izvedela in da boš šla po načrtovani poti naprej do svoje:duda:.Verjetno te čaka laparoskopija in potem boš imela še večjo šanso zanosit.Men je moja prva pikica uspela po laparoskopiji in to po drugi:hudicek:, ko sem že skoraj obupala in še službo sem v tistem času menjala.In sem imela veliko srečo ko sem v avgustu:hudicek:kar preskočila v septembru pa sem na Uz dobila potrditev da sem že skoraj v 8 tednu nosečnosti.Ko so mi delale test na vodi v ambulanti pa so rekle da se nekaj dogaja ampak da niso čist prepričane da sem :nosecka:.Tko da ti svetujem da se čist odklopiš in ne sekiraš preveč.Laparoskopija se dela pod narkozo in ne boš čisto nič vedela kaj se ti dogaja...boš videla tole uštimajo po tem pa bosta šla v:sloncek:in boš kmalu:nosecka:jaz ti pa že zdajle držim pestke da bo uspelo.
L.p.Alja:metulj::metulj:

MašaS -> prvi pregled po hsg-ju! (2.7.2005 13:25:47)

Zdravo, Saša!

Tudi jaz sem imela HSG in kmalu nato UZ maternice. Na tem UZ-ju ni nič groznega. Skozi nožnico pregledajo, če imaš kakšne anomalije (pregrade ipd.) v maternici. (Baje, da je najboljši čas za ta pregled med 22. in 25. dnem ciklusa.) Traja pa vse skupaj cca. 10 minut. Potem pa, če G ugotovi pregrado, te napoti na histero in/ali laparoskopijo, kar pa tudi mene še čaka.

LP in brez sekirancije!!!!! :rozica: :morje: :angel: :) :sloncek:

MašaS

Stran: [1]