ronja
|
Ok, sem za. Vprašaj čez 10 let, če je ratalo. Smejalne gubice se bojo pa verjetno poglobile . hmmm jaz bi pa pri 30h rada zgledala tako dobro kot pri 20h..kakšna ideja? Se mi zdi, da če bova mela še kakega (pamžka), se mi ni za bat za odvečne kile... Ko pa neham dojit, pa ko ne bo treba 10000x na dan počepnit, pa vstat, pa dvignit 8-12 kg, potem pa verjetno pridejo tudi kile... Mene je zadnjič en prodajalec ne vem česa že vprašal, če imam mamo doma... sem rekla, da ne, pa je šel . Tak da če hočeš idejo: frocki - poskrbijo za kondicijo, za kile, za razgibavanje, svež zrak (če niso ravno bolani),... ti kar seksat začni, pa boš takoj kot rožicauser posted image ja, to je tudi ideja. No, pa saj sta ti dve ideji povezani pa mam že tri napolitanke v riti Dokler jih lahko prešteješ, jih ni preveč . Ko boš štela škatle, takrat bo štala . IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama IZVIRNO SPOROČILO: rija IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama IZVIRNO SPOROČILO: kind lady Nisi dala na pravi forum res je, bolj bi pasalo sem www.znanstvenafantastika.com koze čaki, se poslikam danes....pa potem poleti pa da vidimo.... www.photoshop.com Sem ravno včeraj videla na utubu tut o "virtualnem hujšanju". Hudo dobro narejeno! Liquify je magija! Naveličala sem se istih cunj, nove kolekcije si pa ne morem privoščit. Pety, mal jih "sfriziraj", našij gor kaj, kje kaj odreži, drugje prišij, pa bojo takoj čisto drugačne.
|