spuščen strop (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

k1 -> spuščen strop (1.7.2005 15:53:59)

ker na tem forumu že gradimo in opremljamo sobe in hiše in stanovanja bi vas še jaz zagnjavila...

z možem imava namen imeti v dnevni sobi v novi hiši malo spuščen strop z kakšnim vzorcem in kakšne lučke vmes, pa bi rada videla kakšne ideje... saj neke ideje imava, ampak če to vidiš bolj v realnosti, imaš lepšo predstavo, kako bi naj kaj izgledalo. tako da,
priporočam se za ogled kake fotke vaših spuščenih stropov v vaših albumih.

lep deževen pozdrav!

rija -> spuščen strop (1.7.2005 15:59:33)

tudi midva bova dala spuščen strop, z kvadratnimi lučkami, nič posebnega... sem pa že videla strop z izrezanimi krogci, različnih velikosti, mislim, da se celo dobi gotova plošča, spodaj pa kaka luč, lahko tudi barvasta. Meni sicer ni ne vem kako všeč, ampak sto ljudi, sto čudi... Najin skratka ne bo nič posebnega, ker bolj kompliciraš, prej se stvari naveličaš. Midva sva za zelo enostavne linije.

k1 -> spuščen strop (1.7.2005 16:21:26)

no, saj midva ne bi ravno nekih doktoratov iz tega delala, ampak nekaj lepega pa bi že rada ustvarila...

Anonimen -> spuščen strop (1.7.2005 16:39:31)

k1 midva sva spustila strop na hodniku in na koncu pristala na navadnih lučeh, ker se enostavno v kratkem času nisva mogla odločit za pravo stvar.

Imam pa doma cel kup prospektov iz službe (upam, da tega ne rabijo:zmeden:) in ti jih par napišem in jih prosi, da ti pošljejo prospekte oz. stopi do trgovine z lučmi in ti naj pokažejo:

- Intra Lighting (imam katalog 2000) www.intra.si - super katalog, prosi če ti pošljejo novejšega, ker je dosti primerov v sliki
- http://www.reggiani.net - precej dražje stvari
- Artemido

Upam, da ti je kaj v pomoč!

k1 -> spuščen strop (1.7.2005 16:41:36)

thx, vsaka ideja prav pride.... že grem iskat po netu!

lp!

Stran: [1]