baguSka -> Kakšno menstruacijo imate? (3.2.2010 9:19:18)
|
Grrr.. Sem ze vse napisala pa me je vn vrglo. [sm=smiley29.gif] No pa se 1x bl na hitro: moja menstruacija me vedno bl skrbi! Pogovarjala sem se ze z vecimi puncami in nobena nima takega primera, kot ga imam jaz. Moja predraga spremljevalka, ki me mesecno obisce ze od 11.ga leta se mi se ni zdela tok sumljiva, kot se mi zdi zdaj. Pa ceprav je vedno enaka. Da vam razlozim.. [sm=smiley36.gif] Prvi dan ko jo dobim, opazim le sluzasto rjav izcedek na papirju, ko grem na wc. Si nastavim vlozek in cakam do naslednjega dne. Do takrat se ne zgodi nic vec. Naslednji dan pa bolecine, krci, zvijanje in seveda vlitje krvi - v vsej svoji velicini kot nekatere pravijo. :-) No, do tukaj vse lepo in prav, ce nebi potem na wc-ju opazila, da mi iz noznice padajo najrazlicnejsi koscki ne vem cesa... pac zgleda kot neko tkivo na pogled in si tud s tem nikoli nisem delala skrbi, ker sem si pac mislisla - strjena kri. Nakar pa sem se enega lepega dne odlocla, da to zadevo sprobam pod prsti - ni dolgo od tega. :-) Mogoce kaksno leto nazaj... Ampak si tud s tem nisem delala skrbi, vse do ne dolgo nazaj, ko me je to zacelo glodat, da kaj pa ce to ni 'normalno'? Na otip so ti koscki pac trdi, kot nek najlon, vata, koscek blaga, katerega se ne da prelomit oz raztrgat.. [sm=zmeden.gif] Zdej pa me DRAGE MOJE PUNCE - RESNO ZANIMA, ali sem res edina, ali obstaja se kaksen primerek podoben meni!?[sm=zmeden2.gif] Ker jaz se namrec s svojim G se nikoli nisem o tem pogovarjala, ker se mi ni zdelo potrebno... menstruacija je pac menstruacije, ne!? Vsaj tako sem vedno mislila in nikol si nisem postavljala nekih vprasanj okol tega... Hvala vsaki za pomoc in ze RESNE odgovore![sm=smiley1.gif]
|
|
|
|