Petka09 -> RE: mlečni izdelki (3.2.2010 15:42:25)
|
Eh, jaz nič več ne kompliciram s skutami in jogurti. Sem komaj pogruntala, da v bistvu ne mara skut in jogurtov od LM (mislim sadne) in sem prešaltala pač na čist druge. Umetna sladila, barvila.... mah, važno mi je, da jih vsaj hoče jest. Ker kakšne kiselkaste itak niti pod razno ne bo jedla. Sem se dva mesca matrala, da sem ugotovila, kaj bi mula mala sploh rada [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. Sem tut jaz začela kao z navadnim jogurtom skuto.. japajade, me je gledla, češ, kaj bi ti rada, da to jem??? No, pol sm šla na LM sadne stvari... ni šans. Sm se pač sprijaznila, da gospodičnica pač ne jejo tega. No, pol pa sm za foro dala en drug jogurt, boljšega okusa in ga je jedla. Tko da zdej to dobi in se ne sekiram več. Za en jogurt dnevno z umetnimi sladili in barvili ji tut ne bo nič hudga. V vrtcu tako ali tako več noben ne bo pazil kaj jejo. Sama se trudim res max - jeva res zdrava kosila, sadje itd... Za kak sadni frutek al pa umetelni jogurt nas pa tut ne bo h.udič vzel.
|
|
|
|