Ko narava že pretirava (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Anonimen -> Ko narava že pretirava (1.7.2005 14:17:20)

že od treh zjutraj nepretgoma grmi.
Dežja je že preveč,ker se vsakokrat ulije,kot da se je oblak odtrgal.
Blizu poldneva me pokliče hči iz službe:
Mami pospravi bazen,blazino in igrače iz vrta!Po radju so opozarjali,da prihaja iz hrvaške strani hudo neurje z močnim vetrom-tramontano.
Mlajša hči in jaz obe panični planema ven v naliv pospravljat...v minuti mokre do kože-zastojn tuširanje,mož me pohvali kako sem pridna da šparam na elektriki in vodi:)-
:hudicek:minuto po tem,ko sem stopila v hišo je dež prenehal.Hčeri pa sem zabičala da naj ne hodi domov,če ne bo neurja:)-:)-ker jo bom kar zunaj na dežju pustila za kazen:grrr:
Ko to pišem ponovno nevihta:((
Dost mi je dežja hočem sonce!!!!!!!!!!!

darjatimci -> Ko narava že pretirava (1.7.2005 14:20:13)

Ne,no se je tako lepo ohladilo,pa moji simptomi so izginli.

Anonimen -> Ko narava že pretirava (1.7.2005 14:21:55)

Mah ja no vsaj tiste krute vročine ni več,z sončkom pa bi bila vseeno zadovoljna,pa 28 stopinjami tudi....kolko smo zahtevni,nikoli nam ni prav:)-:)-

darjatimci -> Ko narava že pretirava (1.7.2005 14:24:55)

Res nam ni nikol prav vi tam na primorskem,boste imeli že kmal sonček in vroče.:sloncek:

Anonimen -> Ko narava že pretirava (1.7.2005 14:26:25)

Meni se pa vsi režijo, da spet nakladam, da se klima spreminja in da bo vse več ekstremnih pojavov, od suše do poplav in neurij, toče, zelenih zim,... vse to zaradi nas, ker smo preveliki komformisti in pujsi. Narava nas bo nazaj štrafnila. Pa ne mislim, da bi morali iti nazaj v jame živeti, lahko bi se pa malo bolj sonaravno obnašali.
Ma ja, saj smo ljudje itak tako naravnani, da ukrepamo šele ko je prepozno.

Neva, jutri bo že sonček!:bravo::bravo:

soncece24 -> Ko narava že pretirava (1.7.2005 14:31:42)

Jaz pa že cel dan v pisarni sedim z mokrimi japonkami. Sem zjutraj v lužo stopla, ko sem se iz avta basala:((
Kaj pa sem tak nerodna, sama kriva.

Anonimen -> Ko narava že pretirava (1.7.2005 14:33:14)

Jaz sem pa samo sebe pošpricala, ko sem s kolesom čez največjo lužo zapeljala. Mi je pa uspelo priti do doma, preden se je ob 12. ulilo.

Anonimen -> Ko narava že pretirava (1.7.2005 14:35:23)

Ankica naj se kar režijo trotli,maš čist prav!!!!
Po napovedih bodo kmalu oljke rastle v ljubljanski kotlini.
Obala pa se bo spremenila v Dubaj brez nafte seveda,pa razkošnih hotelov:)-

soncece24 -> Ko narava že pretirava (1.7.2005 14:35:25)

Maš fejst srečo, ankica, jaz ko sem še v srednjo šolo hodla sem mela mountainbika, brez blatnikov, pa sem vedno ko je dež bla ko dihur, špura čez rit pa čez celi hrbet.

Anonimen -> Ko narava že pretirava (1.7.2005 14:44:46)

Sončece, :)-:)-:)-:)-:)-
Neva, kaj naj z oljko, trta - to je pa druga.;)

soncece24 -> Ko narava že pretirava (1.7.2005 14:52:41)

jaz mam 2 oljki doma. Pa nič oliv (no, saj na štajerskem pa jih res ne bo). Ampak sem pa slišala, da morata bit moška in ženska oljka, da se med sabo "oplodita", da olive rastejo. je to res? Al so me spet nasrali - naivna ko pes, pa vse verjamem.

ma-ja -> Ko narava že pretirava (1.7.2005 15:06:20)

Kaj se je pa nam zgodilo! Zjutraj je moj mož stopil v bazen vode. Samo ta bazen je bil na sredi kuhinje. Ponoči nam je veter dvignil strešno okno in ga dobesedno narobe obrnil. Evo, ponavad jokamo ponoč, dons pa kot zakleto spali kot ubiti.
No in sva ob šestih zjutraj vrgla vse brisače na tla, pa tepih kar ven odnesla, ker se je tako ali tako cedilo od njega. Se pa kar bojim kaj bo, ko pridem domov. Okno je fuč, sva ga za silo podkajlala, ampak kaj če ni vzdržalo????
Naj že neha padat :zmeden:!!!!

Mogoče bo kaj pomagalo, ker imamo vse isto željo!

Anonimen -> Ko narava že pretirava (1.7.2005 15:39:18)

O oljkah pa nič ne vem:ups:lahko pa vprašam kakšne sosede.

BigWhale -> Ko narava že pretirava (1.7.2005 18:18:26)

Personifikacija narave je rahlo smesna.. Narava je, dela pa nic, tako da tudi pretiravati ne more ;)

Anonimen -> Ko narava že pretirava (1.7.2005 18:22:57)

Big Whale ne pretiravaj!!!!!!!!!!!;)

Anonimen -> Ko narava že pretirava (1.7.2005 20:58:29)

BW, poosebitve so pač mogoče:)-

BigWhale -> Ko narava že pretirava (1.7.2005 21:27:05)

Ja riba, to se pa strinjam. Jaz sem glih zadnjic ugotovil, da sem poosebljen ideal. V vseh pogledih. ;)

Anonimen -> Ko narava že pretirava (1.7.2005 21:28:16)

No evo ;)

Stran: [1]