|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo marca 2010
25.3.2010 8:34:27   
lidik
*Star* dobro jutro. Kako si? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 1701
25.3.2010 8:41:07   
*Star*
Hej, lidik, počutje odlično, ampak, kot sem že v aprilu napisala, me fuuuul boli spodnji del trebuha. Ovulacija očitno ni takrat kot naj bi bila po izračunih, ampak saj pravim, slončkat je treba vedno user posted image user posted image user posted image
Ti pa le v akcijo danes in jutriuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1702
25.3.2010 8:49:19   
lidik
ha ha ha ja sej imaš prav, najbolje da skoz user posted image potem res ni straha, da bi jo zamudili. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja zdaj te dni bomo pa res morali biti zelo zelo zelo pridno. Hi hi hi, sej to z veseljem - ni tako kot učenje, ko ga samo odlagam - moj se pa tudi čisto nič ne pritožuje. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 1703
25.3.2010 9:23:27   
natasa.jurman
Lidik:
Midva svauser posted image samo 2 krat v ciklusu in še to prvič 3 dni po menstruaciji drugič pa nekje na sredini.

Čim bolj sproščenosti pa ne računati preveč....user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1704
25.3.2010 9:29:20   
lidik
natasa sej vem kaj misliš ja: sej se čisto strinjam s tem,da čimbolj sproščeno ja. Midva itak ne user posted image zdaj samo iz razloga, ker pač je treba user posted image narediti, ampak pač kdaj nama je volja in želja. Je pa res, da malo bolj pa se potrudiva takrat ko bi naj bila O. To da pa poskušam to misel na user posted image odklopit pa sem tako že rekla, samo uspeva mi pa nikakor ne - očitno ta velika želja že podzavest pripravi na to, da avtomatsko o tem razmišljam. Sej vem da to bi bil najboljši recept, sam kaj hudiča lahko rečit - težko narediti. user posted image

(odgovor članu natasa.jurman)
Neposredna povezava do sporočila: 1705
25.3.2010 9:30:17   
*Star*
natasa, jaz tudi mislim, da je to recept
In potrpežljivost seveda... tega se bomo morale še naučit,ane lidikuser posted image
Težko je, res, ampak pač takšno je življenje, da ne dobimo vedno vse takrat ko želimo.

Neposredna povezava do sporočila: 1706
25.3.2010 9:51:51   
lidik
ja *Star* dobra učna lekcija je tole ja. Pa se jo moramo naučiti če hočemo ali nočemo in če imamo voljo ali je nimamo. Ni kaj. user posted image user posted image user posted image user posted image Pa sej nam bo uspelo. Jaz verjamem v to, da nam bo. 

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 1707
25.3.2010 10:03:22   
natasa.jurman
Držim pest in navijam za vse!!!user posted image user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1708
25.3.2010 10:04:31   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: natasa.jurman

Držim pest in navijam za vse!!!user posted image user posted image

hvala natasa in mi držimo pesti za tebe, da bo čimmanj tistih "ta slabih" nosečniških simptomov v teh tvojih čarobnih user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1709
25.3.2010 10:16:28   
elenica9
Pozdravljene!

Pri meni pa so znaki user posted image , pa je ni od nikoder. Ponavadi jo imam 28-30 dni. Danes je 30.dan in sem delala test pa je pokazal -. Ali sem delala test prehitro ali pa je kaj drugega narobe? Skoz imam občutek kot da imam user posted image .

Navijam za vse da nam čimprej uspe.user posted image user posted image user posted image

Lp

< Sporočilo je popravil elenica9 -- 25.3.2010 10:18:39 >

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1710
25.3.2010 10:23:03   
*Star*
elenica9, upamo na najboljeuser posted image user posted image user posted image

Zadnje dneve pa zelo malo čvekamo.. kje ste punce??

(odgovor članu elenica9)
Neposredna povezava do sporočila: 1711
25.3.2010 11:22:19   
thevenus
IZVIRNO SPOROČILO: natasa.jurman

Lidik:
Midva svauser posted image samo 2 krat v ciklusu in še to prvič 3 dni po menstruaciji drugič pa nekje na sredini.

Čim bolj sproščenosti pa ne računati preveč....user posted image

Nataša, čestitke!
Vseeno pa ne verjamem, da se ta recept obnese pri vseh. Če imaš spolni odnos samo dvakrat, moraš zelo dobro vedeti, kdaj je ovulacija ali pa imeti presneto srečo, da jo zadeneš.
Lidik, te čisto razumem, da je težko odmisliti. Sem nbrala, da psiha lahko vpliva na ovulacijo, ko je ovulacija že bila pa to naše upanje ne more biti škodljivo. Je pa res, da najbrž mora iti že sa hujše travme kot naše živčkanje. Tako da poskušaj vsaj prvo polovico ciklusa uživati, če pa že razmišljaš o tem pa se veseli, da tokrat bo.
Witch, mene lahko obarvaš roza, ponovnega testka še nisem naredila, a imam vse znake; rahel rjavkast izcedek, ko bi morala biti m. in je zdaj že minil, boleča prsa, odpor do določenih vonjev, krči v maternici in grozna utrujenost + rahel plusek od predvčerajšnjem. Bom pa naredila vseeno še en test.
Punce, jaz sem pa čisto povprečna marčevka, ki je računala in tuhtala in dvomila in se spraševala kot večina od nas. Nobenega recepta, nisem vedela točno, kdaj imam ovulacijo, spolne odnose pa sva imela na 2/3 dni. In priznam, čeprav sva rekla, da "še ne delava na tem" in samo ne paziva, sem dvakrat zaigrala, da si želim seksa, ker nisem hotela več kot 3dnevnega presledka. user posted image To pa naj ostane naša mala skrivnost user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1712
25.3.2010 11:28:48   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: *Star*

elenica9, upamo na najboljeuser posted image user posted image user posted image

Zadnje dneve pa zelo malo čvekamo.. kje ste punce??

Ja star jaz čakam malo na čvekice, da pridete kaj čvekati. Ker meni je že malo dolgčas, ker se nič ne oglasite. user posted image

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 1713
25.3.2010 12:00:44   
witch
jeeeeeeeeeej končno roza novičke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
nataša in thevehnus čestitke user posted image pa lepih 9 mesecev vama želim user posted image user posted image user posted image user posted image
lidik evo nas, tukaj smo user posted image jaz imam pa danes dela ko... pa še bratranca sem dobila sem, ker je bolan in ne more v šolo. Doma pa ni nobenega da bi bil z njim. 8 letni otrok pa še ne more biti skoraj cel dan sam doma. Zdaj pa malo delam, malo se z otrokom ukvarajm, kosilo delam.

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1714
25.3.2010 12:03:37   
lidik
witch ti si pa danes preveč pridna. !!!! In kaj bo danes za kosilo? Regrat z jajčko ali motovilec z jajčko? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1715
25.3.2010 12:03:38   
witch

user posted image user posted image user posted image
user posted image ALI user posted image PRIČAKUJEMO:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

X.03. anonimna T (x. krog)
x.03. Tracy1 (3. krog)
1.03. etna
(x krog)user posted image
1.03. mojamura (x krog)user posted image
1.03. TMS82 (9. krog)user posted image
1.03. Tejchy25 (22.krog)user posted image
3.03. Minky (1. krog)user posted image
4.03. mladika (5. krog)user posted image
5.03. BOSTINA (13. krog)user posted image
7.03. ječi12 (1. krog) user posted image
8.03. 7ka (5. krog)user posted image
8.03. JB (1. krog)user posted image
8.03.Beba78 (6. krog)user posted image

9.03. Latka (x. krog)
9.03. spaghetek (18. krog)user posted image
10.03. korinca (x krog)user posted image
10.03. lidik (6. krog)user posted image
10.03.
*Star* (x krog)user posted image
10.03. mateja134 (3.krog)

11.03. nadinne (4. krog)user posted image
11.03.pikasta (3. krog)user posted image
11.03.roža03 (9.krog)user posted image
13.03. witch (3. krog)user posted image
14.03. evatisa (10. krog)user posted image
15.03. pika555 (3. krog)user posted image
15.03. pikalonca (15. krog)user posted image
15.03. pujs666 (x krog)user posted image
17.03. sarar (x krog)user posted image
17.03. zalos (x krog)user posted image
17.03. KOLIBRI (4. krog)user posted image
19.03. *viva* (1. krog)user posted image

19.03. agataema (1.krog)user posted image
20.03. ribica81 (6. k
rog)user posted image
20.03. anonimna (x. krog)user posted image
20.03.anonimna pika (x. krog)
22.03. Buska (2. krog ICSI)user posted image
23.03. Anonimna (x krog)
23.03. Teni RR (6.krog po ss)user posted image
23.03. portorož (9. krog)user posted image
24.03. natasa.jurman (1. krog)user posted image
25.03. thevenus (x. krog)user posted image

27.03. didi82 (x. krog)
27.03. Lopona (24.krog)
27.03. Tejchy25 (23. krog)
27.03. ninchi9 (28. krog)
30.03. Arual (29. krog)user posted image
30.03. Arwenko (26.krog)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image
SKUPAJ NAS JE: 44

user posted image

OD TEGA _11_ NOSEČK

user posted image
NAVIJAČICE:
doloress, nadka30
katra55, miklarom
BEBIII, lottyka
Bejli, anonimna Z.
pikizenc, aleunam
BOSTINA
, jana84
Minky, S*
TMS82, pilotina
ribica81, sarar
pika555, Tejči79

ZANIMIVE POVEZAVE:
http://menstruacija.si
http://www.ringaraja.net/zanositevKoledarOvulacije.asp
http://php.ringaraja.net/index.php?page=CGCalendar
http://www.iskreni.net/nosecnost-in-porod/nacrtovanje-druzine/392.html
http://translate.google.si/translate?hl=sl&langpair=en|sl&u=http://www.beginnerbaby.com/improve-fertility
http://www.fertility.com/en/index.htm

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1716
25.3.2010 12:05:16   
witch
IZVIRNO SPOROČILO: lidik

witch ti si pa danes preveč pridna. !!!! In kaj bo danes za kosilo? Regrat z jajčko ali motovilec z jajčko? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

danes je pa res vse na kupu user posted image za kosilo bo pa pečen piščanec pa krompir. Solata pa endivja user posted image regrat ali motovilec pa bo mogoče za večerjo user posted image če ne pa sigurno kuhana jajčka user posted image
Kako si ti danes?
Jaz se vam opravičujem, da je 100x dnevno seznam gor, ampak sem mogla ti dve roziki pobarvati user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1717
25.3.2010 12:06:52   
lidik
evo jaz sem vredu danes. Včeraj ni bilo nič jajčk na jedilniku, ker sem prišla šele ob pol šestih domov, pa sem mogla potem še mojega kosmatinca peljat ven na sprehod in ni bilo časa nabirat regrada, samo danes pa sigurno bo!!!! Sem že včeraj vsem naznanila, da danes bo regrad z veliko jajčkami za večerjo. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1718
25.3.2010 12:10:19   
witch
čisto smo nore z jajčki user posted image mi je mamica včeraj rekla, da bomo bankrotirali zraven teh jajc user posted image jaz pa kaj morem če so mi pa dobra user posted image pa zadnje čase mi ful pašejo user posted image user posted image user posted image
jaz pa sem dobila klic, da peljem babico popoldan v trgovino in k frizerju. Tak da nebo nič danes z nabiranjem regrata

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1719
25.3.2010 12:13:06   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: witch

čisto smo nore z jajčki user posted image mi je mamica včeraj rekla, da bomo bankrotirali zraven teh jajc user posted image jaz pa kaj morem če so mi pa dobra user posted image pa zadnje čase mi ful pašejo user posted image user posted image user posted image
jaz pa sem dobila klic, da peljem babico popoldan v trgovino in k frizerju. Tak da nebo nič danes z nabiranjem regrata

Bodo pa jajčka v kakšni drugi obliki. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1720
25.3.2010 12:23:39   
*Star*
Vidim, da ste pridne z jajčki, js pa bolj slabo, čez vikend si kakšnega spečem, to je pa vse. Upam, da se vam bo obrestovalouser posted image .
Jaz imam še vedno prisotno sluz, tako, da očitno O še ni bilo, sem vam rekla da treba skos slončkat user posted image user posted image user posted image
Samo ko je pri nama tako, da še ne živiva skupaj in potem vedno iščeva priložnost, da je kdo sam doma, potem pa hitro , akcija user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1721
25.3.2010 12:24:57   
witch
brez skrbi da bodo user posted image
kje se pa star skriva danes?
Še samo 10 vas pobarvam in smo zaključili z marcem user posted image potem pa se začne april user posted image ko bi le bil srečen za vse user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1722
25.3.2010 12:52:00   
lidik
*Star* važno da se najde čimveč takšnih trenutkov ko sta sama, tako da jaz vama želim, da najdeta čimveč trenutkov za user posted image

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 1723
25.3.2010 12:53:17   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: witch

brez skrbi da bodo user posted image
kje se pa star skriva danes?
Še samo 10 vas pobarvam in smo zaključili z marcem user posted image potem pa se začne april user posted image ko bi le bil srečen za vse user posted image user posted image user posted image user posted image

In jaz upam, da bo teh 10 vseh roza obarvanih. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Star tudi vsake toliko pokuka pogledati kaj se dogaja tukaj. user posted image user posted image user posted image user posted image Hmmm mogoče ji je pa žvižganje postalo všeč in nima več toliko časa za nas. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1724
25.3.2010 12:58:29   
*Star*
Hahahahahahahaha user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  lidik, to pa NEMOGOČE user posted image user posted image user posted image
Pridem pogosto pogledat ampak za pisat pa niti nimam tolk časa.. pa še v ekran se vse vidi, tako, da sem pozorna, kdaj lahko in kdaj ne user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Čaj, ki pomaga pri neplodnosti
Če se ženska sreča s težavo, da ne more zanositi, bo poizkusila vse, da bi zanosila. V prispevku boste našli ljudsko zdr...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Online Shopping

Ali nakupujete oblačila preko spleta?

Da (28%)

Ne (72%)

Število vseh glasov: 3346

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!