Arwenko -> RE: II pričakujemo marca 2010 (12.2.2010 10:29:50)
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana84 arwenko, a tvoj je pa pr nas v vojski (sm namreč iz vipave)...Superca...No, azte malo manj, ker ga ne vidiš tako pogosto kot bi si želela...A majo ta teden kakšno specialno usposabljanje al kako da nimajo izhodov med tednom? Ker men se zdi, da videvam tele vojačke vsaki dan po trgu... Če želita, vam zrihtam kakšno sobo, da ti ni treba hodit ponoči domov [sm=smiley36.gif] ...Sicer pa kaj je dan danes daleč? Saj imamo po novem avtocesto...Aja, ta je pa non-stop zaprta zarad burje [sm=jezicek.gif] . Prej smo se pritoževali da nimamo avtoceste, zdaj pa ko jo končno imamo in so nam z vrha usta zaprli, pa jo vsak druga dan zaprejo za ves promet "zarad burje"... ja na to bi pa morali malo prej mislit in kakšno protivetrno ograjo dat na tiste orto visoke viadukte...Pa saj na Črnem kalu so jo dali...Ah, mi kar zavre kri v žilah ko se spomnim na to, pardon... Drgač pa bodte pridne punce in veselo delajte na [sm=duda.gif] jana, ne on je v Murski soboti drugače, kar mi je malo bližje. Naslednji teden pa imajo teren, šotorjenje v tem mrazu in zato nimajo izhoda. Drugače pa hodijo v Vipavo samo na strelišče, ker ga v Murski nimajo pa to. Tako, da, saj še samo 3 tedne pa ga imam spet doma. Čez vikende pa je itak skoz fraj, ker je to prostovoljno služenje, tak da ni take panike. Zdaj sem se že ful navadla, mi je bilo prav čudno, ko je bil prejšnji teden doma ker je zbolel. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]
|
|
|
|