pilotina -> RE: II pričakujemo marca 2010 (9.3.2010 16:54:20)
|
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom drage moje ne obupat, slej ko prej nam bo vsem enkrat uspelo, jaz imam sama zelo boleče spomine na moje žalostne nosečnosti, in lanhi sem v 23/4 tedne rodila punčko Tajo, katera nama je po dveh urih življenja umrla, šet let nazaj rodila v 21.tednu fanteka in tudi umrl, nimama še nobene bebike, a si jo močno žđeliva, saj se zanjo trudiva že 18.let, kar ni malo in še vedno imava železno voljo, da nama pa le enkrat uspe priti do konca. Po vseh lanskih mukam in bolečinam ter žalosti, sva se opogumila in šla dalje, in razkrijem vam da sem imela v četrtek oploditev z zamrznjenčom, in sedaj čakava ali se bo prijelo, če ne pa ne bom obupala, saj najo v skrinji čakajo še 4.lepi pingvinčki. Zato vam pravim da ne obupati, vsem nam je namenjeno in vse bomo srečne mamice, verjemite mi, jaz se veselim za vsako posebej in navijam za vse vas. sarar pa tako pozna mojo zgodbo in vam lahko še ona potrdi drage moje vse vas imam rada in s skupnimi močmi, močno voljo nam bo vsem uspelo. Zdaj pa ne bit žalostne pa spijte tole kavico, ki vam jo poklanjam RADEA VAS IMAM VSE[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] miklarom...[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]...saj veš ne, si punca in pol [sm=smiley20.gif], vsak dan mislim nate in stiskam pesti, cmoka
|
|
|
|