Anonimen -> RE: Nakup pečice (3.2.2010 17:24:34)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ekaz Boschove pečice so nekoliko drugačnih dimenzij kot vse ostale (malenkost so manjše). Meni je namreč mizar naredil kuhinjo, pustil odprtino za vgradno pečico. Ko sem šla kupovat pečico, sem vzela Boschovo in je bila luknja prevelika. Potem pa en kup problemov, da je mizar zrihtal. Zato obstajajo tehnične skice in mizar bi te moral na to opozoriti oziroma počakati z izdelavo omarice za pečico, dokler ne bi vedela točno katero pečico boš imela in omarico narediti po tehničnih specifikacijah. Omarice za pečice se zmeraj prilagaja pečicam, ker ima vsaka firma malo drugačne mere, npr. italijanske so za mm manjše od boschevih, gorenjeve pa malenkost večje. Če torej kupuješ kuhinjo, je fajn sporočiti trgovcu, katere aparate boš imel, da mere posredujejo naprej v tovarno. Enako velja tudi pri kuhinjah, narejenih pri mizarju. Pečica: zame je piroliza mus, če te ne, pa mora pečica obvezno imeti snemljiva vratca, da se lažje čisti (zaradi dostopa). Pri pirolizi pečica zažge obloge hrane in jih potem samo pobrišeš z vlažno krpo.
|
|
|
|